El yıkama takıntısı ve Temizlik yapmak

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
El yıkama takıntım başladı. Hayatımı çok etkiliyor.

Son düzenleme:
Cinler olsa duramazsın
Doktor değilim ama OKB falan olabilir. Bence bir psikiyatristin kapısını çal.
Gitmeyi düşünüyorum acaba ne tetikliyor anlamadimkı kafayı yiyecem yoksa

Psikolojik rahatsızlık.Psikologa gidin derim zaten gerekirse psikiyatra yonlendirir.Aynısı bir tanıdıgıma da olmuştu ilaç kullanıyordu

Yok
Canım komik değil zor bir durum.ama bu bir tür hastalık ilerlemeden gitmelisin hastaneye

Madem el yıkama takıntınız var bari el kremini çok sürün de hiç olmazsa elleriniz daha az yıpransın. :)

Valla bi el yıkamadan musallat olunsaydı ben ne haldeydim bilemem tövbe estağfurullah :)))

Gülmeyelim bu ciddi bi konu.

Nur topu gibi bi OKB'niz var artık.

Doktora gitmeden önce bi düşünün bakalım ne oldu da bu aralar da tetiklendi takındın?
Eskiden de vardı diyosun.Artmasına sebep olan bişey yaşamış olmalısın.

Arkadaşımda da temizlik hastalığı var yani kıl düşsün çıldırıyor.Şimdi psikolojik tedavi görüyor daha iyi bence sende tedaviye başlamalısın.

Ay çok garip sadece el yıkamak , ee temizlik yapamıyorum diyorsunuz nasıl durabiliyorsunuz , ben dezenfektan kullanıyorum çantamda evde çoğu yerde , çok tiksiniyorum acaba okb miyim bende

Ay çok garip sadece el yıkamak , ee temizlik yapamıyorum diyorsunuz nasıl durabiliyorsunuz , ben dezenfektan kullanıyorum çantamda evde çoğu yerde , çok tiksiniyorum acaba okb miyim bende
Dezenfektana güvenmiyorum ben böyle bol sabunla kopurte kopurte yıkıcam anca içim rahatlar temizlik yapamadığım için dahada mutsuzum ama yapmaya çalışıyorum zorlayarak

Arkadaşımda da temizlik hastalığı var yani kıl düşsün çıldırıyor.Şimdi psikolojik tedavi görüyor daha iyi bence sende tedaviye başlamalısın.
Takıntımı yenmeye çalışıyorum elimi daha az yıkayarak bu seferde içim rahat etmiyor elimi düzgün yıkamamışım gibi geliyor. Doktora gitmem gerek yoksa düzelmicek bu ☺

Suçu da hep cinlere atmayın.
Yazık ne çektiler insanlardan.
Psikolojik yardım alın.
Hayatı zehir etmeyin kendinize.

Ayyy yıl olmuş 2019 cinlerin modası geçmedi mi hala
Bunu soylememde birçok sebebi var mesela dusa girince 4 saat çıkamıyorum yine temizlenemedim hissi geliyor. Bazen dusa giresun gelmiyor temizlik yapamıyorum zorlayarak yapmaya çalışıyorum eskiden böyle değildim büyü falan varsa bunlar olurmuş ☹

Acil yardım alın. Sonunuz böyle olmasın Allah muhafaza.

Su parası ne kadar ödüyorsunuz cidden merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…