El Ve Ayak Parmaklarındaki Kıllar?

ayak baş parmakalrımda war benim de bi tek onları alıyorum bitek...
acı falan da olmuyo iki tane tüğ zeten onun acısından nolcak:roflol:

bende sadece ayak parmaklarımı alıyorum epilatörle baya uzun zamandır iyi oluyor yoksa yazın öle rahat rahat açık ayakkabı giyemem.öle olup giyenlerede çok itici oluyor bence

ama şimdi şöyle bişey de var al diyorsunuz da tüyleri simsiyah olanlar ne yapsın eli aldılar diyelim kolu da almak lazım yoksa çok komik durur naniknanik

eeee bugün elini veren yarın kolunu kaptırır :roflol: alacan hepsini toptan kurtulacan acayip rahatlık yaa benim elimin üstünde yok ama ayak parmaklarımda tek tük çıkıodu onları da ala ala zayıflattım artık :dance: bu arada tüm vücuduma epilatör kullanıyorum hem temiz hem zahmetsiz bir yöntem acayip memnunum tavsiye ederim:teytey:

arkadaşlar ben ayak baş parmak varya ordaki kılların alınmasının zararlı yani felçe yol açacağını duymuştum ama bazı arkadaşlarımızın yıllardır aldığını okuyunca şok oldum demek hiç bir zararını görmemişler zaten nerde saçma sapan şeyler var duyarız doğruyu bir türlü duymayız neyse bu kadar isyanlara girmeyelim şimdi duydum ya o da yeter

canım peki epilatörle alınca biraz sertleşio hafifçe onu geçtim kollarını aldığında uzayıncaya kadar kötü gözüküodur yazın napıosun Ben de epilatör kullanıorm ama kollara cesaret edemiorm:1hug:

bende alıyorum ayak parmaklarımda birer ikişer tane var zaten yani almaya bile değmez aslında ama alınca daha güzel acımıyo zaten iki tane kıl alıncada uzun bi süre çıkmıyo

benim ayak ve ellerimde, kollarimda sarisin cikyio hic belli degil aslinda ama bu renginden kaynaklanan bisey. Yinede alirim cünkü güneste sari sari parlamalarina sinir oluyorum

Bende ayaklarımdakileri alıyorum bikaç senedir ne çoğalma nede renginde koyuluk oluşmadı

ben elimi alıyorum sarışınım aslında ve az var ama o kadar fark ediyo ki daha zarif duruyo sürekli yüzük takmak istiyorum ellerimi ön plana çıkarmak istiyorum açımıyo zaten hemen de çıkmıyo tüyler epilatörle alıyorum ben çok rahat

bende alıyorumm.. daha güzel temiz oluo bence.. hiç sewmiorum şu kılları yaa.. walla alaaddinin cini gelse dese 3 dilek dile biri kesinlikle saçım kaşım we kirpiklerim dışındaki bütün tüylerden kurtulmak olurr:Saruboceq::teytey:

bir kadının en zarif yeri ellridir bu yüzden her zaman bakımlı olmlıdır..ellerde çıkan tüyler gerçekten hiçte hoş durmuyor..benim parmaklarımın üstünde var sadece onlarıda her manikür sonrası epilatörle alıyorum bir sakıncasını görmedim..

Bende ayaklarımı epilatörle alıyorum normalden daha kalın çıkıyor.
Ellerimi alamam o kadar cesaretim yok, üstelik ben esmerim ve tüylerim yok denecek kadar az ve beni hiç rahatsız etmiyor.
Ama bazılarınınki gerçekten çok kötü oluyor, kötü olan almalı bence, beyaz ellere yüzük çok yakışıyor ama esmerseniz olmuyor.

bence ayaktaki ve elelrdeki tüyler az olsada çok kötü duruyor ben ağda ile alıyorum artık çok azaldılar bayanda hiç hoş durmuyor

bende cımbızla acıdığı için doktor eldiveniyle hemencik alıyorum.zaten bikaçtane hiç kafama bile takmıyorum

kızlar ben cımbızla alıyordum ve zaman geçtikçe çok yayıldılar kurt adam gibi oldum dermişim tabikide değil ama yayılma oldı şimdi bayağı belirginler ayak baş parmağımdakileride jiletle bile almıştım şimdi iple alıyorum ve azalmasını gördüm ama benim gibi manyaklık yapıpta jiletle almayın ve cımbızlada nerenizi alırsanız alın kalınlaştırıyor onunlada almamaya çalışın

bende alıyorum hen elimdekileri hem ayağımdakileri...ağdayla alıyorum direk ...çabuk vede temiz oluyor...birkaç tane olsa bile göz zevkimi bozmasına izin veremem....4-5 yıldıır alırım ben..en ufak bir zararını(artma.kalınlaşma) görmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…