El Ve Ayak Parmaklarındaki Kıllar?

benim ellerimde yok ama ayaklarımdakileri epilatörle alıyorum hiçbir zararı yok kaydirigubbakcemile3

ben çakmakla tütsülüyorum miss gibi oluyolar kaydirigubbakcemile2 açık ayakkabıyla cidden kötü duruyo

bende ayaklarımdakileri makineyle alıyorum. ama ellerdekilere makine nasıl olur bilemedim. kalınlaştırmasınfisfisfis

size uydum ben de ellerimdekini epilatörle aldım.pek güzel oldu ellerim ama hemen geri çıkıyorlar minik minik.acaba kuaförde sir yaptırsak ayıp olur mu yani bunun için mi geldin derler mi ola kızlar.

Ya ben de bi deniyim dedim elimde. Ağda bantları vardı onlarla denedim de böyle kıl kökleri çok geniş gibi sanki yani nokta nokta yerleri kaldı hani tavuk derisi gbi derler ya öyle sanırm :bbo: Sizde böyle bisey oluyo mu yoksa sorun bende mii eyvahedigeldismile

bende de öyle oluyo canım benim gözeneklerim geniş o yüzdendir diye düşünüyorum
yaptıktan sonra maden suyu fıslıyorum iyi geliyor
benim sorunum da çok küçük çıkanlar var siyah siyah onları nasıl alıyorsunuz
ağdayla da alınmıyo epilatörle dealsanaalsanasmile

amaaan ben yıllardır aldırıyorum,maymunun kızkardeşiyim ben :))
şaka maka heryerim seyreldi parmaklarımdaki hep aynı çıkıyo...

Maden suyu süper fikirmiş denicem tatlım saol kaydirigubbakcemile5 Şimdi ağdayla yapınca böyle yapış yapış oluyo ya orası, parmağınla tutup çekince kopuveriyo onlar da canım ben öyle yaptım yani kaydirigubbakcemile2

Ben ellerimdekini ilk ağdayla almıştım . Sonrada epilatörle devam ettim düzenli aldıgınız zaman azalıyor .
Ayak parmaklarımı da ağdayla alıyorum .. Acıyor ama o kadar da olucak dimi :))

ya peki tam uzayana kadar minik minik oluyorlar o zaman ne yapıyosunuz ?

benim elimde yok. ayakta da herkesinki gibi başparmakta oluyo ve alınmalı bencede.
zararlı olsa heryeri almak zararlı olur o zaman.
gözenekler açılıyo vs vs. ama ona bakılırsa heryeri alıyoruz(
ağdayla tek çekişte azıcık acıyla kurtuluyorum ben geç çıkıyo zaten.

ayağımdakileri alıyorum ama ellerimdeki almıyorum...aslında biraz korkuyorum daha çok çıkar falan die simdilik mutluyum bakalım ilerde belki alırım

En güzeli lazer.
Lazere gidince şuralara da bi tutuverseniz diyorum. Toplam 10 sn bile sürmüyor zaten. hoop bir daha çıkmıyor :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…