El Ve Ayak Parmaklarındaki Kıllar?

Sarı olunca problem olmuyor da, koyu renkse çok kötü bir görüntü (

Bir kadın ne kadar güzel, ne kadar bakımlı, ne kadar havalı olursa olsun, el-ayak parmaklarında ve
kollarında koyu koyu kıllar varsa itici bir görüntü oluşturuyor maalesef...

Epilatörler şöyle bi vücudunda dolanırken oralara da uğrayıver canım. Bir şey olmaz merak etme :1closedeyes:

ben sir ağdayla alıyorum hiç de öyle dedikleri gibi kalın siyah siyah çıkmıyo yine aynı şekilde çıkıyor. ve eller pürüzsüz çok güzel oluyor...:)

benim bi tek ayak başparmağımda var ama ben tüylere takıntılı bi insan olarak alıyorum onları da.. bence kötü duruyor alınmazsa.
epilatörle aldım, artmadı ya da güçlenmediler.

Yıllardan beri el, ayak, kol, bacak, göbek, poponun üst kısmı belin arkası yani her neremde varsa alırım maymun soyundan gelip bugünlere kalan tek canlıyım herhalde. Kollarım sık çıkıyor ama azalma var, kollarımı epilatörle alıyorum ellerimide. Sadece yüzde, el parmakları üstünde ve ayakta cımbız kullanıyorum. Bir tek el parmaklarımın üstünde batık oluştu. Bunu nasıl giderebilirim bilmiyorum. Parmaklarımın üstü siyah siyah batık dolu bu da berbat bir görüntü oluşturuyor. Parmakların üstüne epilatör tutmuyorum kırdığı görüşündeyim. Ben çok sık alıyorum haftada 2-3 kere falan ellerimi ve kollarımı. Ayak parmaklarımı ayda bir belki...

Valla ben makinayla alıyorum ayakları unutsam bile yani kışın gözümüyorr mesela parmaklarımı ve kollarımı alıyorum öbür türlü çok kötü ve kollar alınca çok azalıyor benden söylemesi

ben elimdeki ve parmaklarımdaki tüyleri o an elime ne denk geldiyse mutlaka onunla yok ederim. mesela ağda yapıyosam ağdayla, epilatörle, cımbızla, çakmakla.. jilet ve tüy dökücü hariç tabi onları asla sürmem bi yerime. tüylerimde de artma azalma veya sertleşme seyrelme gibi hiç bişey olmadı. almadan önce nasıldıysa hala aynı. ve bence bu tüyler, kollardaki de dahil, bayanlarda hiç hoş durmuyo

Ben de hem el hem ayaktakini cımbızla alıyorum. Elde kalınlaşma olmadı ama ayakta biraz oldu. Ama zaten çıkınca alıyorum ondan rahatsız değilim. Elimdeki kıllar hep aynı çıkıyor

ayaklarımdaki kılları alıyorum, aldıkça siyah ve kalın çıktılar ve öyle çıktıkça aldım işte böyle bir kısır döngü içinde gidiyorum napayım almazsam o simsiyah kıllarla maymun gibi ??

asıl almayınca zarar görüntü kirliliği açısından

parmak üstlerindeki kılda genetik, olmamasını çok isterdim

ellerimdeki o kadar sert değil her zaman almıyorum, ayaklarımdakini jiletle sürekli alıyorum

bende alıyorum cıkınca cok sinir duruyor. ben baska kadınlarda görünce midem bulanıyo:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…