• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El Ve Ayak Parmaklarındaki Kıllar?

bende alıyorum hen elimdekileri hem ayağımdakileri...ağdayla alıyorum direk ...çabuk vede temiz oluyor...birkaç tane olsa bile göz zevkimi bozmasına izin veremem....4-5 yıldıır alırım ben..en ufak bir zararını(artma.kalınlaşma) görmedim...

ya ben bişey sorucam kızlar ellerinizin üstündekini alıyosunuz ya benim kolumdada tüyler var , elinizdeki tüyleri alınca kötü görünmüyormu koldaki tüyler ????

ben elimdeki & ayaklarımdakileri ağdayla aldırıorum bir kaç yıldır ama sanki daha da fazlalaştı.Bi çözüm bulana kadar dewam edicem ağdaya. Bu sene koltuk altıma epilasyon yaptırıcam;belki ellerimi & ayaklarımıda yaptırırım bu arada, kökten kurtulurum..

20 parmağımı da alıyorum cımbızla:sm_cool:6-7 yıldır alıyorum şimdi çok azaldı.Ayak felaket acıtıyo amakafamçokkarıştıher kıl arası 2 dk mola veriyorum gözlerim yaşarıyo nerdeyse-tatlicadiarzu-Kollarımı da alıyorum tabi 2 haftada bi.Hatta abartıp elimin üstünün bi kısmını bile alıyorum ama hiç artma olmadı bi de makine kullanıyorum o artırıyo derler:1closedeyes:

ben kollarımı el ve ayak parmakllarımdaki kılları alıyorum uzun zamandır ağda ve epilatörle alıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadımhihoyyyt

ben de alıyorum el ve ayak parmaklarımdakileri yüzük daha güzel görünüyor:)

zaten öyle ı yumağı gibi değil ama alınınca görünüş daha iyi oluyor insanın kendini rahat hissetmesiyle

alakalı bir durum siz bağlı alıp almamak:)

Ayak üzeri ve parmaklarımda ki tüyleri yıllardır ağdayla alırım ama kol ve el üzerine hiç cesaret edemedim nedense.

ellerimdekileri degilde ayak parmaklarimda ki killari aliyorum agdayla özellikle yazin acik ayakkabi giyince killi parmak hos durmuyor

bende mutlaka alırım ...almadan acık ayakkabı giyen kadınlarda gercekten kotu duruyor..

bu konuda çok şanslıyım beyaz tenli olmamdan mı yoksa genlerden mi backlarımda bile çok az tüy varken elim kolum bıyığım derdim yok

elimde belli belirsiz tüyler vardr ama o minik tüylere bile tahammülüm olmadığından ellermide ayaklarmın üstndekileride alırım.. bi zararını görmedm bende. acımıyo zaten alıncada çok güzel gelio ellerim gözüme :)) yüzük falan taknca daha bi hoş duruyo sanki

bende ayak parmaklarimdakini aliyorum hic de acimiyor, ama zararnindan da bi haberim yok acikcasi zemuszemusama yinede aliyorum daha hos duruyor

valla ayaktakiler toplasan 10 tane kıl vardır. iğneli epilasyona gitsek 2-3 seansta biter gibi geliyor bana.

yillardir bende aliyorum ellerimdekini hatta artik daha cansiz ve gorunmez haldeler. tabi insandan insana degisiyor bence.

ya benımde aynı sorunum vardı . kollarımla basladım epılatorle almaya ellrımıde aldım . ayak parmaklara gelınce makıneyı olabıldıqınce hızlı sur bı anda alıp bıtırıo ılerkı zamanlarda cıktıkca alırsın dert etme .. :) aldıktan sorakı goruntu süper .. değer :))

ben de alırım ama epilatör acıttığı için cımbızla alıyorum.çok da kolay oluyor.hepi topu5--6 tane kıl var hiç vakitte harcamıyorum

Back