el öpmede gerginlik,ne yapacağımı bilmiyorum

Üzdü ben en fazla kemeraltında kahvecilerde kahve içiyom
Merak etmeyin o hanımefendinin de fal konuları ile ilgili bir sürü mesajı var

Bu arada ban yedim diye bir şey söylemek istemiyordum ama sonuçta o hala banlı olduğu için polemiğe girmiş sayılmam bence

29 yaşında bir doktorun açtığı konuya bak
Bu ülkedeki kadınlar okusa da okumasa da cahil işte
Feminist hanımefendi ülkenin tüm kadınlarını gömmüş bir mesajında.

Buraya bir konu açıyorsan gelen yorumları kaldırıcan canım
Özgür kadın ayakları yemezler

Burada da yine özgür kadın muhabbeti yapılmış.

Neyse ben Virgina Woolf okumaya gidiyorum

Bana da doğum kilosunu hemen veremeyen kadın kendini salmıştır, kocası arayışa girebilir demişti. Kadının vücudunu metalaştıran feministle tanıştım o sayede ben de

Bana da doğum kilosunu hemen veremeyen kadın kendini salmıştır, kocası arayışa girebilir demişti. Kadının vücudunu metalaştıran feministle tanıştım o sayede ben de
Acaba kendisi doğum hiç yaptı mı? Ya da evli mi? Kendisine öyle mi davranılmış? Hayır şunları demek için tecrübe ya da bağnaz bir çevre gerektiriyor. Hayır şu cümleler tam orta doğu kafası ama dillerde feminizm, modernizm, entellektüellik uçuşuyor

Yok bekar, çocuğu yok. Ama o asla “salmazmış” kendine saygı işiymiş falan fıstık. Kendine saygıyı tamamen dış görüntüsüyle kuruyor. O günden beri asla diyalog kurmam kendisiyle. Kudrayı da ezmeye çalışması komedi gerçekten. Entelektüelliğini gittiğin cafeden dem vurarak ispatlamak zaten

Cafeyi entelektüel ile ilişkilendirmekte pek iyiymiş bende en son tavuk pilavcıya gitmiştim ben ne oluyorum

Son düzenleme:
Ama o fitifit haliyle sevgilisi arayış içine girmiş başkalariyla yazısmıs

Tombul tombul halimle kocişi elimde tutuyorsam az biraz da mı feminist entel olamıyorum? Hem memur da olsam işim var neticede. Az ente az da feministim bence
Oda birsey mi kocam beni gördüğünde obezdim 13 senemiz öyle gecti bide nasıl güZel bir bebeydi Allahım neyse simdi konumuz bu değil sonra ameliyat oldum anca zayıf halimi gordü ne diyor şisman daha güzeldin ameliyata girerken hadi kacalım hastaneden demesinden belliydi

Kalpten götürceksin şimdi kadını litfen anlatma bunları

2 haftalik evlilik için çok erken, görümcelerin kardes gibi olduguna esinin ailesiyle çok iyi anlasildigina karar vermek icin birlikte daha uzun bir zamana ihtiyaciniz var. Kardes gibi olan görümcelerin emin ol ablandan daha fazla deger verip önemsemezler seni. Kocanla yapacagin bir kavgaya bakar gorumcelerinin kardesliginin kime oldugunu görmen.

Henüz evlenmeden görmüşsünüz kardesinin mesajlarini açıkçası onlara tepki vermediyse evlenmemeliydiniz bence.
Ben nisanlaninca kv takilar kiza kalir diye tembih etmisti anneme. O kadar üzülmüştüm ki bize akil verip, üç kuruşun hesabını yapmasına...ama susmazlar illa bir yerden olay cikaricaklar onemli değil, onemli olan nisanlımın tavrı dedim. Ve ona bahsettigimizde annemi arayıp özür dilemisti. Hos olmamis iste diye. Bana da surekli cahiller biraz da ince değiller uzme kendini der.
Eger orda ne var tabi hakli vs deseydi ya da sussaydi ben nisani atabilirdim diye düşünüyorum.
Çünkü sevgi ne ki? Saygidir bence öncelik. Eş ailesi beni hic sevmesin mesele etmem ama saygisizlik yaptiklari an gözlerim döner.
Bilmiyorum hic mi iciniz sıkılmadı o mesajlari nasil unutabildiniz ben daha orada kaldim.
Evlendikten sonrada esin bence asagilik kompleksine kapilmis. Surekli beni küçümsüyorlar modunda. Saygi biraz kazanilan bir sey. Okulla statüyle de alakasi yok. Esim 2 yillik mezun benim ailemden de bunu sorun eden olmustu ama esimde hic asagilik kompleks sezmedim. Cunku ne o kendine asagidan bakti ne de ben ona yukaridan baktim. Zaten cok fark ettigini dusunmem boyle seylerin ama sizin esinizle aranizda cok mu ucurum vardi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…