tüm yorumları okudum ve ona binaen yorum yapıyorum: konu ne ara feminizm ve Virginia Hanıma geldi Allah aşkına?
@KudrAlobar 'ı az çok tanırım yorumlarından,gereksiz duygusallık,drama,kendini övme vb yapmaz hiç, sizin verdiğiniz cevaplarla onunkiler arasında hiçbir ilişki yok ki? o A demiş siz Z demişsiniz.
hiç ama hiç alakası yokken sırf kendinizi övmek için konuyu edebiyata getirdiğiniz çok çok belli oluyor dışarıdan,üzgünüm...
bir de KK'da takılanlara işsiz muamelesi yapan üyeler, siz birine sırf burada takılıyor diye işsiz muamelesi yaptığınız için ,karşı tarafa da doğal olarak kendini savunma hakkı doğuyor. insanlar mesleklerini vb söylüyorlar,sonra da havalı ilan ediliyorlar.
ne yapalım sizleri hoşnut etmek için mesela? burada kimin ne mesleği var,veya ne işle meşgul ,bilemezsiniz.
nice donanımlı hanımlar tanıdım bu forumda. ayrıca adı üstünde ''forum'' yani.
amacına uygun kullanıp gelip yorum yapıp-yorum okuyoruz.
ne yapacaktık bilimsel deney falan mı yapmalıydık? hem öyle bile olsa kime ne bundan?
dostça tavsiye vermek ayrı bir şey,üstten üstten domine eder gibi bir üslupla konuşmak ayrı bir şey, siz bizi direkt aşağılarda görüp eziklemeye çalışıyorsunuz ama kim sizi bu merciye koydu ki? kim size bu hakkı verdi?
istersem eski konuları okurum, istersem ta ilk mesajını okurum. kime ne,değil mi?
sonuçta insanlar bir bütündür,evet aynı üye tarafından farklı temalarda konular açılıyor belki ancak o kişi daha önceki yazdıklarıyla bir bütün olarak değerlendirilmelidir,sonuçta her konu açışında bambaşka bir karakterle doğmuyor ki.
bakın ben de en başta eş ailesine hak vermiştim ama iyi ki eski konularını buraya attılar, çünkü ortada süregelen yanlışlar silsilesi var, eğer eski konuları görmeseydik tamamen saygısız olan insanlara hak verip,konu sahibini kötü yönlendirmiş olacaktık.
ben burada her üyeye kefil olamam elbette,tabi ki sırf gıcıklığına eskilerden dem vuranlar oluyor,onları haksız görüyorum tabi ki, ancak şu an burada bahsi geçen üye/üyelerin amacı polemik oluşturmak değildi.
lütfen biraz sakin olunuz,kurallara uyulduğu sürece her üye dilediğini yazmakta özgür,değil mi?
hepimizin boş vakti var ki burada zaman öldürüyoruz,bu kadar kasmaya gerek yok bence :)