mümkünse ben de duymak isterim yorumunuzu :)
Yaşlılığına için iyi beslemeniz gerek zeki ve kontrolsuzsunuz iletişim mesleklerine duskinluguniz var organizatör sunuz fikir insansiniz duygularınız karışıktır halkla ilişkiler iniz çok iyi eğitimini alırsanız başarılı olursunuz maddi durumdan şanslı şans oyunlarına ilginiz olabilir dalga bir hayatınız var 10 parmağında on marifet denilen cinstensiniz ama secim yapmakta zorlanirsiniz bu kadar yanlız bunları canlı bir eli tutup bakmak gibi olmayacağını bilin bütün ince çizgilerinizi göremiyorum resimde eliniz yumuşak mi sert mi onuda anlayamıyorum yanılma payım olsu n
Ahanda dayanamadım attım. Cevabını bekliyorum .Bu arada avucumun ortasında bir ben var yaramin yanlarında belki bi anlamı vardır diye söylüyorum. Şimdiden tesekkurlerr
Teşekkürler canımbeslenme konusunda çok haklısın genelde sağlıksız beslenirim. çok zeki değilim ama fena da değilim bence :) kontrollü biriyim. işle ilgili yorumlar da doğru. şans oyunlarından sadece kazı kazanı severim o da yılda bir sefer ya alırım ya almam diğerlerinden pek hazzetmem. marifetli biri olduğumu söylerler. seçimler konusunda da ne seçeceğime bağlı ama genelde ne istediğimi bilirim. genel olarak tutan bir yorumdu yani :) teşekkür ederim :)
karşılıksız bırakmak istemedim. melek kartı çektim ben de senin için
Gücünü eline al ve gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
“Gücünün kaynağı senin yüreğindeki sonsuz ışık ve sevgi. Onu bul ve içindeki sınırsız gücü hisset. Bu Yaradan’ın sana verdiği, her şeye kadir olan güçtür. Bu gerçek güçtür. Onun yaşamındaki her şeyi dönüştürebileceğini ve dilediğin her şeyi kolayca gerçekleştirebileceğini bil.
Tüm kuşkuyu, endişeyi, korkuyu ve tüm negatif düşüncelerini bana ver. Ben senin yanında ve içindeyim. Yaradan’ın bir parçasının senin içinde ve her yerde olduğu gibi.
Işığının, gücünün farkına var ve onu sevginin, ışığın yolunda kullan.”
Tabiki ama şunu söyleyeyim 1 saate yakın elinizi inceliyorum cidde sadece ordaki çizgilerin neyi simgelediğini soyluyorumMerhabaa hala bakiyorsaniz ben de atiym mi ? Lütfen lütfen
Hatırlatma yapın çizgilerinizi inceliyorum ve 1 saati buluyor sizden önce 1 kişi var ona bakım gece gibi size bakarım
Teşekkür ederimmmmmm .Tabiki ama şunu söyleyeyim 1 saate yakın elinizi inceliyorum cidde sadece ordaki çizgilerin neyi simgelediğini soyluyorum
Hatırlatma yapın çizgilerinizi inceliyorum ve 1 saati buluyor sizden önce 1 kişi var ona bakım gece gibi size bakarım
Merhaba canım şimdi okuyacaklarini sadece çizgilere bakarak yorumluyorum ve kesin çıkacak diye birşey yok bunu belirtip başlayayımBende sıraya girdim
Merhaba canım şimdi okuyacaklarini sadece çizgilere bakarak yorumluyorum ve kesin çıkacak diye birşey yok bunu belirtip başlayayım
Hayal dünyanın efendisisin geniş bir hayal gücün var ve bunu bazen gerçek sana bilirsin adilsin ama zor bir hayatın ve geçim sıkıntısı olabilir . Rahatına düşkünsun fakat para kazanmayında
bilirsin .kendisine miras kalacak bir yüzük parmağın var .soyut düşünce ve biçimleri kolayca kavraya bilirsin .hastayken dikkat etmelisin çünkü cizgilerin hastalıkta güç kaybın olduğunu söylüyor. Duygusal konularda belirsiz ve genel bir kararsinlzlik durumun var bu kadar canım ama kesinlikle sağlığına dikkat et alt karin ağrıların olabilir ve evlilik çizgini göremedim resimde bide oğlun varmi çizgisi var merak ettimlütfen yorum yaparsan sevinirim sunuda söyleyeyim ben eğitilmiş bir el olarak bakmiyorum bu yazdıklarımı eğitimle değişe bilir
Banamı baktınız arkadaş yorum yapmış anlamadımMerhaba canım şimdi okuyacaklarini sadece çizgilere bakarak yorumluyorum ve kesin çıkacak diye birşey yok bunu belirtip başlayayım
Hayal dünyanın efendisisin geniş bir hayal gücün var ve bunu bazen gerçek sana bilirsin adilsin ama zor bir hayatın ve geçim sıkıntısı olabilir . Rahatına düşkünsun fakat para kazanmayında
bilirsin .kendisine miras kalacak bir yüzük parmağın var .soyut düşünce ve biçimleri kolayca kavraya bilirsin .hastayken dikkat etmelisin çünkü cizgilerin hastalıkta güç kaybın olduğunu söylüyor. Duygusal konularda belirsiz ve genel bir kararsinlzlik durumun var bu kadar canım ama kesinlikle sağlığına dikkat et alt karin ağrıların olabilir ve evlilik çizgini göremedim resimde bide oğlun varmi çizgisi var merak ettimlütfen yorum yaparsan sevinirim sunuda söyleyeyim ben eğitilmiş bir el olarak bakmiyorum bu yazdıklarımı eğitimle değişe bilir
Canım asli da bu fal değil bilim ama fal yazınca daha bir ilgi oluyor galiba sevindim yanılma payım olmadığına sendeÖncelikle coookkk teşekkür ederim .Evet hayal dünyam geniştir ve adilimdir.Hayatim aslinda kolay hayatımdaki tek sıkıntım üniversiteyi kazanmak .Ailemin durumu gayet iyi Elhamdulillah. Belki ileride evleneceğim erkegin durumu kotu olabilir ki inşallah olmaz.Evet aileden miras kalabilme ihtimalini daha öncede dogum haritami çıkaran birinden duymuştum.Evet karnimin alt bölgesinde bir sorun var regl düzensizliğine bağlıyorum çünkü hem baslamaya 2 gün önce ve regl dönemin de o bölgem gerçekten beni hayattan soyutlastiriyor. Erkek cocugum yok daha cook gencim gerçi ilerde de evlenmeyi özellikle çocuk yapmayi istemiyorum ama kader... Duygusal konularda kararsızım doğru .Sizi tebrik ederim genel olarak cok doğru tespitleriniz var
Size şimdi bakıyorum canım gece baya bir baktım size bakamadımBanamı baktınız arkadaş yorum yapmış anlamadım
Merhaba canım şimdi okuyacaklarini sadece çizgilere bakarak yorumluyorum ve kesin çıkacak diye birşey yok bunu belirtip başlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?