Merhaba arkadaşlar el falı baktırmak isteyenler resim atsin öyle hemen yorumlama mi beklemeyin daha çok yeniyim ama merak ediyorum sizde dediklerimin doğruluk oranı hakkında yorum yaparsınız. Resim avuç ici tum parmaklar gozukmeli ve serçe parmak tarafı bilek kısmına kadar olan yer
Sol canim tesekkurlerHangisini atalım sağ ya da sol el , konunuz hayırlı olsun
Canım elinin diğer tarafini da atar misin el şeklin önemli ve ben şekli tam anlayamiyorumTek resim attım umarım uygundur, pek de meraklandım :)
Canım elinin diğer tarafini da atar misin el şeklin önemli ve ben şekli tam anlayamiyorum
Canım anlamamışsın tırnakların in olduğu tarafBaska foto
Canım anlamamışsın tırnakların in olduğu taraf
10 20 li yaşlardaAy tirnaklarim fena ondan atmadim:))))
Oncelikle tesekkur ederim, size ozelden el resmimi tekrar atmistim, ust tarafini da iceren. Oradan bakabilirsiniz.10 20 li yaşlarda
bir olay yaşadınız bunun izi var .aşırıya gitmeyen nasibini bilen orta haklisiniz. Ama maddi konularda çok sıkıntılı günler geçirebilirsiniz yada geçirdiniz toparlayıcı yapınız var insanların istediklerini maddiyat hariç yerine getirirsiniz anlaşırım kadarıyla ailenizle bağınız çok kuvetli değil ama bir bağınız var .toprakla haşir nesir olmayı seviyorsunuz .mahallenin herşeyi bilen gören teyzesi sinizkadere inanırsınız ve kaderinizdeki herşeyin olacağını düşünürsünüz. Ama dinle ilgili araştırma yapmaz duyduklarıyla yetinebilirsiniz.magazin sever hatta sanata yatkınsınız ama yapmadığınızı düşünürsünüz. Hızlı adımlar ayarsınız pişman olursun biraz kıskan fazla duygulu öfkeli ve kaba olabilirsiniz .ara arada kalp çarpıntınız var demi .yorumum daha uzun ama kaç saatir bakıyorum bazı net olmayan çizgileriniz var iki evlilik gözüküyor yada evlilik yolunda ayrıldığıniz bir sevgili anne olarak korumacı ve duygusalsiniz .
Yorumum sizi yansıtıyor mu inanın merak ediyorum ama dediğim gibi el şekli önemli ve yazdıklar i mi resimlerle zor yazıyorum
En azından bir kaçını bilmişim kaç saatir anca akıl çizginiz uzun ve kirilmiyor o yüzden kiskanclik olabilir yani bende kitapların yalancisiyimOncelikle tesekkur ederim, size ozelden el resmimi tekrar atmistim, ust tarafini da iceren. Oradan bakabilirsiniz.
Gelelim yorumlara:)))
Bir iki sey beni yansitiyor digerleri degil. Ailem ile bagim kuvvetli hem de epey kuvvetli. aklima gelen ciddi bir sey yasamadim soylediginiz yas araliginda. Maddiyatla ilgili sikintili bir surecteyim bu dogru.
Mahlalenin teyzesi gibi degilim:) hic hazzetmem oyle seylerden, kadere inanmam, dinle ilgili derin arastirma yaparim, duydukalrimla yetinmem:)Magazin sevmem ama sanat severim.
Kiskanc degilim, ofkeli de degilim ama yer yer sert olabilirim ve insanlari kirabilirim. Kapl carpintim yok. henuz evlenmedim:)
Geri donut vermis olayim diye ayzdim, agziniza ve emeginize saglik♥
En azından bir kaçını bilmişim kaç saatir anca akıl çizginiz uzun ve kirilmiyor o yüzden kiskanclik olabilir yani bende kitapların yalancisiyim
Var yakında dar günler bitecekBaka baka daha iyi oturur bence:) Para var mi ufukta:)
Canım daha net bir foto atabilir misin anlaşılmıyor hicMerakla bekliyorum :)
Yok mu baktırmak isteyen şunu da ekleyeyim sizin duymak istedikleriniz değil elinizdeki her çizginin neyi ifade ettiğini söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?