• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El Emeklerinizi Yayınlamadan Önce Okuyunuz !(Mutlaka İMZA Atınız)

1BukeT

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2006
1.453
28
116
Kayseri
Merhaba Arkadaşlar ;

Bundan sonra eğer istersek kendi el emeklerimizin fotoğraflarını burada yayınlayabileceğiz.Ancak fotoğrafları yayınlamadan önce ufak bir hatırlatmada bulunmak istiyorum.El emeklerimizin kopyalanıp başka sitelerde yayınlanmasını önlemek için fotoğraflara imzamızı atmalıyız.İmzanız ister burada kullandığınız kullanıcı adınız isterseniz gerçek adınız olabilir ancak mutlaka isim belirtilmeli ve site adımız ''kadinlarkulubu.com'' yazılmalıdır.İmzamızı atarken dikkat etmemiz gereken önemli bir diğer husus ise; modellerin yine kesilip alınmaması açısından imzamızı ortalayarak atmamızdır.Tıpkı bizim burada netten alıntı yaparak yayınladığımız gibi El emeklerimiz başka sitelerde yayınlansa bile imzalarımızla birlikte yayınlanmış olur.

İmzamızı modellere nasıl atacağımız aşagıda belirtilmiştir :utangac:

Önce Paint'den Dosyaya giriyoruz 'Aç'kısmını tıklıyoruz

anlatm2sa6.png

Daha sonra örneklerinizi kaydettiğiniz dosyayı bulup,istediğiniz örneğe tıklıyorsunuz.

anlatm3jw6.png

Ve sonrasında kırmızıyla işaretlediğim ' A ' harfine basıp,altta yine kırmızıyla işaretlediğim şeffaf kutu içinde yazımı tercih ediyoruz aksi halde model bozulabilir buna dikkat edin ...

anlatm6mo6.png

Şeffaf seçim işaretlendikten sonra mausumuzun sağ tuşuyla fotoğrafın ortasında bir kutu oluşturun,tekrar sağ tuşa basıp en alttaki metin alt çubuğunu seçin.Bu seçimden sonra karşınıza yazınızın büyüklüğü kalınlığı ve yazı karakter seçenekleri gelecektir.Yazı ayarlarınızı burada yapıp,imzanızı atınız ve fotoğrafı Dosya seçeneğinden 'farklı kaydet'i işaretleyerek kaydediniz.

anlatm8pn2.png

ARKADASLR BEN Bı TÜRLÜ YÜKLEYEMıYORM RESıMLERı SAYFA GÖRÜNTÜLENEMıYOR CIKIYOR YÜKLEYE BASINCA OLMUYOR ÖĞLEN 3 TEN BERı UGRASIORUM NOOLCAK SıMDı :1no2:

işte ben bu imza işini unuttum ..

sayın yöneticim benim koyduğum resimlere imzayı sonrada nasıl atabilirim

ya da siz adımla atabilirmisiniz.

ben bundan sonrakilere dikkat ederim

benımkılerde imzasıs nolcek şimdı

eğer erinmezsen resimlerini pcye kaydet ismini değiştir imzanı at. sonrada tekrar link al konunda düzenlemeyle tekrar yükle biraz uğraştırır ama.ismini değiştirmezsen tekrar link alamazsın. sevgileropuyorumnanaktan

ben yüklemeyi bilmiyorum paint ten yapılışı anladım ama yükleme bölümünde nasıl dosya açıp içine koyucaz bi türlü bulamadım yardımm edin isteyen eklesin mesaj atsınn nolurohaoldumsmile

seri ilan bölümü nerde bulamıyorum başka yerde yayınlamayın deniyor

Deneme
resım cıkıyormu
$kenar_susu KK.jpg

IGNE OYASI BOHCA KENARLARI MSJ ATABILIRSINIZ

Son düzenleme:
sayfamdaki tüm kare ve yııldız peceteler 35 tl dir salon mutfak icin tam takımlarım 130 tlden baslamaktadır takımlarım 6 pecete 1 orta sehpa 1 konsol ve 1 masa örtüsü olarak yapılmaktadır istege göre ekleme veya cıkarma yapılablir ptt kargoyla kapıda ödeme olarak gönderilir fiyatlarım cok uygundur sayfamdan diğer ürünlerime bakablirsiniz https://www.facebook.com/pages/Kasnak-boncuk-işleri/502153396499199 Eki Görüntüle 727728 Eki Görüntüle 727729 Eki Görüntüle 727730 Eki Görüntüle 727731 Eki Görüntüle 727732 Eki Görüntüle 727733 Eki Görüntüle 727734 Eki Görüntüle 727735 Eki Görüntüle 727736 Eki Görüntüle 727737 Eki Görüntüle 727738 Eki Görüntüle 727739 Eki Görüntüle 727740 Eki Görüntüle 727741 Eki Görüntüle 727742 Eki Görüntüle 727743

Back