Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim :))o kadar parıltı yok aslında ..fotonun flaşından sanırım ole çıktı...cok hos , cok güzel olmus..
emegine saglik..
ama keske simli olmasaymis :26:
Eki Görüntüle 440970 Bahçeden topladıgım agaç dallarını boyadım süşledim simledim ,, vazolara taşlar doldumdum bunlar çıktı :==
ben bunu derya baykalın programında görmüştüm cnmm.. agaç dallarını kırtasıyeden aldıgım tutkalı fırca yardımıyla sürdüm...kurumadan sümler doktum üstüne....çiçekleride uzerine ekledim...zaten taşlarda bılıyorsun her yerde satılıyor ....çok güzel olmuş ellerinize sağlık nasıl yaptığınızıanlatırmısınız bende heveslendim yapmak istiyorum
ben bunu derya baykalın programında görmüştüm cnmm.. agaç dallarını kırtasıyeden aldıgım tutkalı fırca yardımıyla sürdüm...kurumadan sümler doktum üstüne....çiçekleride uzerine ekledim...zaten taşlarda bılıyorsun her yerde satılıyor ....çok güzel olmuş ellerinize sağlık nasıl yaptığınızıanlatırmısınız bende heveslendim yapmak istiyorum
Eki Görüntüle 440389 Eki Görüntüle 440390 Eski ahşap çerçememi simledim çiçekler ekledim .Nasıl olmuş kızlar