• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El emegim:))

goflet

▐▬▌er Şey Güzel Olacak.!!
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
256
1
26
İstanbul
$Fotoğraf0147.webp$Fotoğraf0148.webpEski ahşap çerçememi simledim çiçekler ekledim .Nasıl olmuş kızlar

$Fotoğraf0103.webpBahçeden topladıgım agaç dallarını boyadım süşledim simledim ,, vazolara taşlar doldumdum bunlar çıktı :==

Eklentiler

• $Fotoğraf0111.webp
    $Fotoğraf0111.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 112
çok güzel olmuş ellerinize sağlık nasıl yaptığınızıanlatırmısınız bende heveslendim yapmak istiyorum
ben bunu derya baykalın programında görmüştüm cnmm.. agaç dallarını kırtasıyeden aldıgım tutkalı fırca yardımıyla sürdüm...kurumadan sümler doktum üstüne....çiçekleride uzerine ekledim...zaten taşlarda bılıyorsun her yerde satılıyor ....

çok güzel olmuş ellerinize sağlık nasıl yaptığınızıanlatırmısınız bende heveslendim yapmak istiyorum
ben bunu derya baykalın programında görmüştüm cnmm.. agaç dallarını kırtasıyeden aldıgım tutkalı fırca yardımıyla sürdüm...kurumadan sümler doktum üstüne....çiçekleride uzerine ekledim...zaten taşlarda bılıyorsun her yerde satılıyor ....

Hepside çok güzel olmuş emeğinize sağlık aynalar çok güzel özellikle uzaktan varak gibi duruyor hoşş:)merak olunca herşey oluyor...

Back
X