Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de sağ el bileğimde var bu kistlerden ve çok ağrı yapıyor. Dr gittim ağrı kesici ve merhem verdi ama geçmedi. Ameliyatı önermediğini söyledi tekrarlama olasılığı varmış. Biraz elimi zorlasam inanılmaz ağrı yapıyor.Günlük hayatımı ve işimi çok engelliyor.
para bağlamayı ben de duymuştum hatta birkaç gün bağladım sıkıldım. ama bugün doktor kesin ameliyat dedi ve yine tekrar edebilir dedi ben de olmak istemedim, artık hep para bağlayacağım
kızlar bendede aynısı var bu sorundan
sol elımde bılek ustunde
bazen ağırıyo bazen ağırmıyo
dktra gıttım
krem ve ağrı kesıcı verdı
ınmedı ama ağrısı geçmiştı
eğer ınmezse dedı
rahatsız olursan dedı ığneyle ıçındkeı sıvıyı çekıcez dedı
oda olmazsa amelıyat deıdı
bı arkadaşımda aynısı vardı
dktr bıleklık vermış onu bır hafta falan takmış o şişlığın uzerınde para koymuş ındırsın dıye
bakalım onu denıycem ıyı gelıyomuş
Bendede aynı dertten var ilk çıktığı zamanlar bir kez geçti sonra yeniden çıktı ve iki yıldır bileğimde sen ne durumdasın tekrarladı mı merak ettim sevgiler...Slm cnm sımdı gordum benım kendı kendıne gectı bılıomusun...
Bendede aynı dertten var ilk çıktığı zamanlar bir kez geçti sonra yeniden çıktı ve iki yıldır bileğimde sen ne durumdasın tekrarladı mı merak ettim sevgiler...
kesin sonuş istediğim için ameliyat oldum. lokal anastezi yüzünden çok zorlu geçti sakinleşmem için serum taktılar beş gün kolumu havada tutacakmışım sonra pansuman 15 gün sonra dikiş alınacak. dr iz kalmaz dedi iyileşmeyi bekliyorum sonuçları yazarım
geçmiş olsun canım ameliyatın nasıl geçti halen ağrın var mı acaba?