- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
dun oglumu ates sebebiyle doktora goturdum, ilac kullanip yikamama ragmen atesi 38'in altina dusmedi. doktor antibiyotik verdi geldik ama geldikten sonra ayak tabanlarinda, avuc iclerinde ve uzerinde, poposunda ve agiz cevresinde yogun vucudunun diget yerlerinde seyrek olmak uzere dokuntusu oldu bugun yine gittim ve basliktada yazdigim gibi "el ayak agiz hastaligi"dedi antibiyotik kullan hafiflemez ve atesi dusmezse igne verecegim dedi
gelince internette arastirdim ve dunyanin bir cok ulkesinde varmis bu salgin hatta bu hastaliktan hayatini kaybeden cocuklar varmis simdi endiseleniyorum bu ilaclarla atlatabilirmiyiz acaba? aranizda cocugu bu hastaligi atlatmis olan varsa nasil iyilestigini hangi tedaviyi uyguladiginizi yazarmisiniz....
gelince internette arastirdim ve dunyanin bir cok ulkesinde varmis bu salgin hatta bu hastaliktan hayatini kaybeden cocuklar varmis simdi endiseleniyorum bu ilaclarla atlatabilirmiyiz acaba? aranizda cocugu bu hastaligi atlatmis olan varsa nasil iyilestigini hangi tedaviyi uyguladiginizi yazarmisiniz....