Ekşınlı bir sabaha uyandık, ne düşünmeliyim?

yılanın başını küçükken eziceksin ama sen bilirsin dediğim gibi

bana kalirsa hic kimse durduk yere 12 yil sonra sadece arkadas olmak eklemezz. ayrica ikisi de evli. huzur bozmaya gereksiz insanlara gerek yok. bence esiniz arasin sorsun. rahatsiz oluyorsaniz katlanmak zorunda degilsininiz.

aynen öyle arkadaş değilsen mesajlar diğer kutusuna düşüyor.şimdi baktım aylardır bekleyen bir kaç mesajım var.

bana kalirsa hic kimse durduk yere 12 yil sonra sadece arkadas olmak eklemezz. ayrica ikisi de evli. huzur bozmaya gereksiz insanlara gerek yok. bence esiniz arasin sorsun. rahatsiz oluyorsaniz katlanmak zorunda degilsininiz.

Evet ya aklıma takılan tam olarak bu.
Kardeşi ve annesine sormalı mıyım?
aynen öyle arkadaş değilsen mesajlar diğer kutusuna düşüyor.şimdi baktım aylardır bekleyen bir kaç mesajım var.

Evet diğer kutusuna düşmüş, ben o kadını kardeşinin listesinde görünce bir eylem beklediğim için çok sık değilse de bakıyordum ara sıra oraya da.

KK dan onaylıysa bu adam iyi adam

Burada goruyoruz esimin facebooku var bana gostermiyor telefonuna baktirmiyor benim ozelim diyor vs. diyen kadinlar o kadar cok ki. Evlerden irak herifleri koca diye evde tutuyorlar sonra da beklenen son aldatildim. Bizde de hersey ortadadir telefon bilgisayar vs... Evlilik dedigin boyle olur.

biz eşimizden sorumluyuz (o konuda kesinlikle problem yok zaten)
kadın ya da eşi ile ilgili bir şey yapmaya gerek yok bnce...
o onların sorunu
bakmasını istemiyorsanız engelleyin ya da baksın canı yansın diosanız müthiş fotoğraflar hazırlayın

Ben bir profil değişikliği yapayım madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…