Ekşınlı bir sabaha uyandık, ne düşünmeliyim?

bence kaının eşine iki hesabı olduğunu söyle
yazık o adama acıdım ben

bu kadın da eşini kafaya takmış olabilir
kaç yıl geçerse geçsin bazı insanlar takıntı yapabiliyo
kardeşini eklemesi de eşinin hesabını takip etme amaçlı olabilir
ayrıca o kadar yıl sonra gereksiz yere mesaj atması da iyi niyetli olmadığını düşündürdü
belki eşin başka türlü yaklaşsa kadın hemen atlayabilirdi

Adamın o hesabı bilip- bilmediğinden de emin değilimki.
Adını yazınca hemen çıkıveriyor.

Kadını silsin eşiniz engellesin kadının hesaplarını yazmayın boşverin. kayınvalidenizle de görüşürse görüşssün. yıllar sonra sokakta görse bile selam vermemeli bence eski sevgilisi sonuçta hiç luzum yok bitmiş gitmiş... Arkadaş olarak yazacağı selam vereceği insan mı kalmamış Allah aşkına...

Geçmişten hortlayan uyuz bir sevgili vakası daha..Kadın bunca yıl unutamamış ki eklemiş,ne münasebet canım eski sevgilinin kaynana ve diğerleriyle görüşmesi. Ne ara böyle geniş ruhlu bir kültüre sahip olduk Eşin ailesini aramak istiyorken sen neden engelliyorsun ki ,hatta sende ara hadlerini bilsinler. Oh ne alâ mualla valla Kötülük yapamam falan demişsin de ,onlar huzurunu kaçırarak iyilik mi yapıyor. O kadın bilmiyor mu o mesajı atınca senin huzursuz olacağını Senin yerine buradan ben gerildim valla, istersen eski sevgili kaynana ,görümce, kayın birader hepsini gönder ağız burun dalayım Nefret ederim huzur kaçıran insanlardan. Geçmiş hikayeleri de pek normal değil zaten, zorla evlenmiş falan ,aklı hala senin eşindeyken bir de... Elde edilemeyen tatlı olur derler, eşin hiçbir şey hissetmiyor olabilir, senin moralini bozmaları yetmez mi?

Bir de evlisin çekinmiyor musun yazılınca da , evliyim çok da mutluyum, yazmış.

Ne arıyor o zaman merak ediyorum da işte, huzur kaçmasın.

bırak sorsun ailesine aynı durumda sen olsaydın bu kadar anlayıslı olmazdı emın ol.
olan olmus bıten gıtmıs, ne halt yemeye konuusuyorlar ki?
bana göre konusamazlar arkadas!

Yanlış anlama, eşin böyle bir şeye tenezzül edeceğinden değil ama... Erkek milleti sonuçta...
Sana tavsiyem, ne kadar sinirlenirsen sinirlen, eşinin yanında, işte sana takmış, niyeti bozuk, senin peşinde bu kadın veya buna benzer aynı şeyleri ima eden cümleler kurma.
Aklına düşer filan, Allah korusun.

Size aynennn katıldığım için onun yanında aslaaa bir şey demedim, güldüm geçtim.

bırak sorsun ailesine aynı durumda sen olsaydın bu kadar anlayıslı olmazdı emın ol.
olan olmus bıten gıtmıs, ne halt yemeye konuusuyorlar ki?
bana göre konusamazlar arkadas!

Kendisi de öyle söyledi biliyor musunuz?
Sana öğrencinden mesaj gelince bile çok sinirlenmiştim, şimdi hiç suçsuz olduğum halde bana geldi dedi.
Ailesine acayip sinir oldum ama sormak isterse mani olmam, sor diye de zorlamam.

Bir de evlisin çekinmiyor musun yazılınca da , evliyim çok da mutluyum, yazmış.

Ne arıyor o zaman merak ediyorum da işte, huzur kaçmasın.

Buralarda okumuyor muyuz canım bildiğin ucuz kadın taktikleri Aklı sıra eşini kıskandırmaya çalışıyor . Kadın da farkında işte senin eşinin onu hiç tınlamadığının, bir şekilde kendini onun aklına sokmaya çalışıyor . Bak ne güzel eşin bile rahatsız ,sen hiç keyfini kaçırma eşin ailesiyle gerekeni konuşsun bunu muhakkak yaptır, kadın onlardan yüz bulursa bu iş iyice sarpa sarar. Baktın o kadın yeni bir hamle daha yapıyor o zaman elini ardına koyma lütfen .

Valla bence sorsun esiniz
Bu kaynanalar pek bi meraklilar eski sevgililerin yasini tutmaya , benimki de eskisi cok yalakalaniyor diye onu istiyordu da iste sansina ben ciktim

Kadın eşimin annesine çok değer veriyormuş öyle yazmış bir de.

Acaba kendi kv sine bunca değer veriyor mu , öyleyse ne mutlu kv sine.

Onca yıla rağmen pek hatırşinas!

Biraz daha yazsaydı ekran görüntüsü alacaktık ama bir daha yazma deyince tamam dedi, evli çocuk sahibi, üstelik kız çocuğu, bir şey yapmam bu kadarla kalırsa.

Salak şey. Kendi mutsuzluğunu başkalarının hayatlarına girip huzursuzluk yaratmaya çalışarak sindiriyor herhalde.
Iki hesabını da engelleyin. Bir daha rahatsız edene kadar da çok ciddiye almayın bence.

Kadın eşimin annesine çok değer veriyormuş öyle yazmış bir de.

Acaba kendi kv sine bunca değer veriyor mu , öyleyse ne mutlu kv sine.

Onca yıla rağmen pek hatırşinas!
Ya en cok kadinin esine uzuldum bence
Ama yuzsuz boylesi cikmis insanliktan
Benim esime de sevgiliyken ben varken ya sadece cikiosun birak tekrar beraber olalim diyen bi eski sevgilisi vardi.
Ogretmendi cevabi ben yazdim yetistirdigin cocuklara aciyorum baskasinin sevgilisine yazacagina kendine bi hayat kur yazdim.
Ve kiz cidden sonrasinda baska biri ile tanisti evlendi ve cidden mutlu da hatta benden bile mutludur ki ondan bize bi daha sarmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…