- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.607
- 248
- Konu Sahibi oblomovunhirkasi
-
sen olayları HERZAMANKİ gibi yanlış anladın lafına takıldım..
geçmişe dem vurma,bırazda sahiplenme,samımı olma cabası buram buram rahatsız etti..
Kadının niyeti bozuk anladığım kadarıyla eşin karşılık verse olanlar olacak,Allahtan eşin düzgün bir insanmış
canım bence sadece düşünmekle kalma..... önce kadının mesajlarını ve çift face adresini kadının zavallı kocasına gönder...bunu intikamdan önce o adamcağızın iyiliği için yap... belli ki karısını yok yere seviyor ve keriz yerine konmayı haketmiyor....
ikincisi de eşin belli ki adam gibi adam..cidden olayda suçu günahı yok... mantıklı da birine benziyor... kendisiyle konuş.annesi ve ablasıyla nazik bir dille o konuşsun.... siz konuşursanız olayın rengi değişir...
geçmiş olsun
Resmen taktik dehası.kocasının facesıne ulaş ve bu yazdığı şeyleri ona yolla..
karınız kocamı rahatsız ediyor de
ben onlarla görüşüyorum zaten derken yalan söylemiş olabilir, çünkü yalan söylemesi bu kadından beklenir, ne demek iki hesap birinden aşna fişne diğerin hanım kadın çizgisi
eşin kadını terk etmekte haklıymış geçmişte. Bu face de bu adet yeni çıktı arkadaş değillerse diğer kutusuna mı düşmüş mesaj, ben hiç açıp bakmıyorum oraya mesajlar birikiyo ama, arkadaş olmadıklarımın mesajına neden bakayım ki
Demek ki bu kadın kayınbiraderiniz üzerinden eşinizi kontrol ediyordu devamlı, ortak arkadaşımız olanları görebiliyoruz ya. O yüzden fark etmiştir hemen kayınbiraderiniz onu listesinden çıkarınca.
Takıntı yapmış herhalde arsız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?