sorma ya bu tşınma olayını ne yapıcam bilmiyorum o kadar güzel seyler beğeniyorum ki kahavaltı kakımı flan mesela ama parça garantisi vermeyenlerden almıyorum malesef oturur ağlarım ben kırılırsa çok sulu gözümde :))
Canım bence de parça garantisi vermeyenlerden uzak dur,dediğin gibi kırılınca verdiğin paraya da üzülürsün.Bir de perde asmak için,avizeleri takmak için ayaklı merdiven de lazım.Of gerçekten çok fazla eşya var ya,bir ev kurmak hiç kolay bir şey değil.
kapitone 4 mevsimlerden 2 tane var canım uyku setinden bende emin değilim bilemedim yani :18:
harika canımlafımı olur canım gireceksin tabikide araya, bu arada yardımcı oldun fikrimi netleştirmekte uyku seti almıyorum ve onun yerine örgü battaniyelerden alıyorummmm.. saoll canımm..
Eki Görüntüle 353168 Eki Görüntüle 353167
işte bunu alıyorumm...
lafımı olur canım gireceksin tabikide araya, bu arada yardımcı oldun fikrimi netleştirmekte uyku seti almıyorum ve onun yerine örgü battaniyelerden alıyorummmm.. saoll canımm..
Eki Görüntüle 353168 Eki Görüntüle 353167
işte bunu alıyorumm...
valla kuburcum çok güzel yazmışsın mümkünse yazdığın listeniin hepsini eklermisin canım bana da lazım da :):)şimdiden teş.ederim:128:
bende de bundan vaaar :) güzel günlerde sağlık huzurla kullanırsın inşallah
harika canımiyi günlerde kullan inşallah. bende de lila ve pembelisinden var
Canım kusura bakma ben msjını yeni fark ettim.Diğer listem bu kadar detaylı değil.Çünkü nevresim takımı,battaniye,bornoz takımı gibi şeylerim vardı zaten.Bir de ben sadece kendi alacaklarımı yazdım.Yani mobilya,beyaz eşya gibi şeyleri hiç eklemedim.Küçük ev aletleri var listede,onlar da zaten burda da mevcut.Mutfak eşyası çok detaylı olduğu için önceliği ona verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?