- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
-
- Konu Sahibi esmergizmo
Konularına denk geldim. Yaşadıklarımızı benzer buldum, ozellikle yıllardır idealin icin tusa hazırlanma kısmı. Benzerini ben de yaşıyorum,
hukuk mezunuyum avukatlık stajına dahi başlamadan hakimlik sınavının pesine düştüm. Haziran da bir sınav vardı, inanır mısın mükemmel gecti. Sorularımı kontrol ettim ve yeterli puanın çok üstünde bir sey hesapladım. Sonra aklıma geldi, çok aptalca ama kaç yasında akıllı geçinen ben tc numaramı yanlış kodladım:) şüphe falan degil yüzde doksan oyle cunku aklımda o kadar çok sey var ki artık basit şeyleri yanlış yapıyorum.
Muhtemelen geçersiz sayılacak sınavım, dilekçe cart curt denedim ama.
Hayatımın içine etmiş gibi hissediyorum kendimi. Yaşıtlarıma falan bakıyorum avukat oldular, özel hayatları is hayatları mükemmele yakın. Bense sürekli ders çalışmamakla birlikte ders calıscam dşye çoğu şeyden eksik bıraktım kendimi. Ne gezdim ne tozdum ne spor yaptım. Bomboş bir hayat geçiriyorum. Sürekli düşünmekten cıldırıyorum.
Mesleki tatmin, koyulan hedeflere ulaşmak çok önemli ve bu olmazsa insanın hayattan keyif alması zor. Yapan var mı var ama ben onlardan değilim.
Hayatımın yoluna girmesi icin bi sansım vardı onu da kaçırdım gitti
Gorunce yazmak istedim
Umarım bizim de hayatımızın guZel kısmı cok yakınlardadır.
gerçekten mi çok üzüldüm umarım doğru kodlamışsınızdır... ama yılmayın nolur bilgileriniz tazedir diğer sınava hazırlanın.
evet mesleki tatmin olmayınca hiçbir şey olmuyor işte. bütün hayatım tepetaklak oldu hala aklımdaki en önemli şey tus. çünkü biliyorum onu halledince geriye kalan herşey çözülecek. geç kazanan arkadaşlarıma bakıyorum belki sevgili bulamadılar ama geri kalan şeylerde mutlular genel olarak...
teşekkür ederim paylaştığınız için yalnız olmadığımı bilmek güzel.
spor ve diğer şeyleri yapıcam diye plan yapıp yaptıktan sonra irade kazanmak için kullanıyorum ben. geçmişte öyle yaptım umarım sonrasında da işime yarar...
Bu hafta içi belli olacak sonuclar. Dua edin lütfen boyle bir aptallık yapmış olmayayım. İnanın puanımın dusuk olması beni bu kadar sarsmaz da sınavınız geçersizdir tarzı bir sey görürsem mahvolurum. Her günüm korkuyla geçiyor.
artık başkalarının hayatını kıskanır oldum mutlu insan görmeye tahammülüm kalmadı.
Size de söylemişlerdir ne güzel mesleğin var vs. Sanki herkes içinden ulan o kadar okudu etti hala evinde oturuyor bi çalışamadı diyodur gibi dusunuyorum. Su "başkaları" da beni çok yoruyor keske ignore edebilsem herkesi.
Yaşamaya dair motivasyonum kalmadı, bi tek su sınava odakladım kendimi. O olursa her sey tamam, olmazsa bittim gitti iste.
İnsanların tutunacak bi seyleri oluyor iyi aile, çevre, maddiyat, is güç, es dost evlilik vs. Ay inanır mısın benim elimde hiçbir şey Yok.
Avukatlık yapmak istemiyorum hep erteledim o kadar uğraştıktan sonra avukatlık yapmayı denersem kendime büyük ayıp ederim.
Ya bu arada bizim sınav tus gibiydi yani kitapçığa kodlama yapılıyordu. Kapakta tc kodluyorduk. Hiç duydun mu sınavı bu tarz salaklıklarla iptal edileni? Gerçi sanmıyorum boyle bir salaklıgı Türkiye'de bi tek ben yapmıs olabilirim:)
deli gibi çamaşıra sardımonlar yıkandıkça bana huzur geliyor sanki baya da birikmiş.
şirinler filmini izledim iyi geldi.
şu bana düşman bi eski kankam var. onun bana karşı çevirttiği 2 gıcık kız var ortak arkadaşlarım olduğundan onlara ters gidemiyorum laf soktuklarında cevap veriyorum sadece.
ikisi de instagramdan eklemiş kabul ettim ben de.
gurur yaparak olmıcak anladım bu işler. tamamen kindar ve gaddar bi insana dönüşüyorum. bana haksızlık eden iyi niyetime rağmen bana eziyet eden herkesten intikamımı alacağım!
1.5 ay önce ölmeyi bile düşündüğüme inanamıyorum. pislik insanlara rağmen hayat güzel
Rüzgar yavaş yavaş senin tarafından esmeye başlıyor. Sabır :):) Başkaları ne der diye düşünmek bu hayattaki en büuyük bug.. skip etmek en iyisi :)