aa bayadır yazmamışım farkında değilim.
spor çooook iyi geldi.
her gün nerdeyse salona gidiyorum. orda yeni arkadaşlar edindim takipleştik hemen. çok eğleniyorum.
arabayla hızlıca gidiyorum daha 3 4 ay önce tek başıma kullanmaya korkuyordum.
arada arkadaşlarımla görüşüyorum iyi geliyor.
bikaç talibim var ama ben pek oralı değilim ama sırf muhabbet olsun diye konuşuyorum amaan nolcak kafasındayım nasılsa bekarım
gece uyuyabiliyorum artık!
exi çok daha az düşünüyorum. son görülmesine hesaplarına falan bakmıyorum insanlara sormuyorum. bişi olursa önemli onlar söylüyorlar bana. hıı iyi napayım deyip geçiyorum.
hatta sanırım evine gelmiş. evlerimiz yakın ışıkları yanıyordu içime doğdu bakmazdım hiç baktım da gördüm. artık evinin önünden geçmiyorum karşılaşmak istemiyorum. suratını bile görmek istemiyorum. kırgınlık kızgınlık karışık içimde.
tamamen kendime odaklandım. çok uzun süredir yapmadığım bir şeydi bu. o kadar ki artık kendimi unutmuşum.
eski halime döndüm biraz kendi bakımım konusunda. saçım başım kaşım daha iyi hissediyorum.
sporla da sıkılaştım. bi 5 kilo versem zaten yeter bana daha dinç ve hafif hissederim bedenim de güzelleşir hem.
hayattan zevk almaya başladım. enerjim pozitifleşti hissediyorum.
negatif insanlara kulaklarımı kapamayı öğrendim. aklı selim iyi kalpli tecrübeli arkadaşlarıma açtım içimi bana çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar. ama onlar olmasa da ben artık kendi yolumu bulurum biliyorum.
artık düşünmüyorum bazı şeyleri. o neymiş bu ne olacakmış o ne der bu ne düşünürü bıraktım. toplumun kanseri imiş bu resmen.
ailem hala kendi içlerinde çok huzursuz gün içinde sürekli kavga halindeler arada biz de tartışıyoruz ama ben artık onları da önemsemeyi bıraktım. beni kim ne kadar umursuyorsa o kadar umursamayı düstur edindim. o kadar rahatladım ki.
sanırım bunların hepsini spora borçluyum. beni çok yorsa da endorfin bana çok iyi geldi. güçlendim enerjim de arttı neşelendim de. spor hocalarım şeker ötesi sürekli gülüyoruz yok böyle bir ortam. pozitif insanları özlemişim. ben de eski pozitif halime dönüyorum yavaş yavaş ki beni en mutlu eden bu.
eski gitarımı çıkardım arada şarkı söyleyip tıngırdatıyorum. boşuna düşündüğüm vakitleri hobilerimle doldurma kararı aldım.
gece vakti olunca da ya komikli dizi izliyorum ya da quora dan psikiyatrların hayat önerilerini okuyorum gerçekten çok şey öğrendim.
gece bunalırsam resim de çizicem bak eskiden yapardım en azından kara kalem :)