eksiden başlamak

çok teşekkür ederim :))

odam evet annem teklif etti birlikte yapalım diye ama onu yormak istemiyorum...

gerçekten dediğin gibi bi toparlayıp üzerine keyif yapmak güzel bir his.

teşekkür ederim bakayım o topiklere çok bakmadım cidden iyi gelebilir :)
Yormaya gerek yok ama o senle olursa o yapmasın diye hemencik yaparsın :-)

Yormaya gerek yok ama o senle olursa o yapmasın diye hemencik yaparsın :-)

valla odam ilk hedefim değil ya.

ex varken odama çok takıktım temiz düzenli olsun diye. bi dönem onun evde çalışmaya çalıştım rezaletti orayı da toparladım aptal gibi :))) adam beni aldatırken ben ev temizliyormuşum.

şimdi umrum değil pek. kurtulamadığın insanlar yüzünden temizliğe sararmış insanlar diyorlar haklılar galiba. ayrıldıktan sonra biraz o takıntım geçti dışarda hala titizim ama.

tabi temiz düzenli olmayınca insanın evi biraz huzursuzluk yapıyor aradığını bulamıyorsun o fena :) sırf onun için girişicem inş.

valla odam ilk hedefim değil ya.

ex varken odama çok takıktım temiz düzenli olsun diye. bi dönem onun evde çalışmaya çalıştım rezaletti orayı da toparladım aptal gibi :))) adam beni aldatırken ben ev temizliyormuşum.

şimdi umrum değil pek. kurtulamadığın insanlar yüzünden temizliğe sararmış insanlar diyorlar haklılar galiba. ayrıldıktan sonra biraz o takıntım geçti dışarda hala titizim ama.

tabi temiz düzenli olmayınca insanın evi biraz huzursuzluk yapıyor aradığını bulamıyorsun o fena :) sırf onun için girişicem inş.
Bir kaç kez temizlemen gerektiğini okuyunca söyledim yoksa bana bişey farketmez tabii ki :KK70:

Bir kaç kez temizlemen gerektiğini okuyunca söyledim yoksa bana bişey farketmez tabii ki :KK70:

ay buraya yazıyorum yapayım diye 3 5 girişimim oldu ama temelli yapamadım hiç :) bakalım ufak ufak zamanla hallederim herhalde

bugün dersanem başladı o kadar hamlamış ki beynim aptala döndüm resmen düşünemiyorum çabuk adapte olurum umarım

kızlar sonunda uyku düzenimi düzelttim çok mutluyum!!!

senelerdir gece 3 4 ten önce yatamazdım artık kendiliğimden sabah erkenden kalkıyorum hem de hiç kasmadan. 2 haftadır böyle gidiyor nazar değmesin.

hayatımın bir kronik sorununu daha çözdüm sonunda yuppi!

gerçekten düzgün uyku düzeni insanın moralini çok düzeltiyor.

merhaba uzun süredir yazmamışım..

yapıcam yapıcam diyip de bir türlü yapamadığım odamı topladım temizledim sonunda :KK70: gerçekten bir huzur geldi! hala tam istediğim gibi değil ama zamanla olacak inş.

uyku düzenimi düzeltmiştim en son öyle de devam ediyor çok dikkat ediyorum artık. ruhuma çok iyi geldi.

dersaneye yazılmıştım ordan yeni arkadaşlar edindim kafama uyan çok memnunum.

eski arkadaşlarımla da arada görüşüyoruz.

ailem de bana karşı baya ılımlı oldular eskisi gibi değiller artık. ben de daha az umursuyorum.

sosyal medyaya sardım :)) ama bana iyi geldi. kendimin kim olduğunu hatırladım. ezik büzük saçma sapan tiplerin bile burnunu kaf dağında görünce kendi gücümü hatırladım kendi potansiyelimin farkına vardım.

şu an tamamen kendime yatırım dönemindeyim. sporum saçım başım cildim dersim arkadaşlarım daha sistematik bir hayat içerisine girdim. duygularımdan tamamen arındım.

huzur doluyum... arada kötüleştiğim zamanlarım oluyor tabi ama atlatıyorum. artık bazı şahısların adını bile anmamaya çalışıyorum. onla ortak arkadaşlarımla pek görüşmüyorum.

yanlış hareketleri olan insanlara karşı daha tahammülsüzüm. yalancı, ikiyüzlü, beni kıskandığını hissettiklerimi gözünün yaşına bakmadan silip çıkarıyorum hayatımdan. erkeklerden de yamuk olduğunu fark ettiklerimi anında siliyorum. daha sert net ve tahammülsüz biri oldum. anladım ki insanlara karşı iyi olmak onların seni ezik sanmasına sebep oluyor. sen ona insanlık yapıyorsun o seni güçsüz sanıyor, halbuki alakası yok.

kendimi hatırladım ve kendime geldim şımarıklıksa şımarıklık, kibirse kibir. bu dünya böyle dönüyorken ne tipler burnu kaf dağında gezerken, mütevazılığı abartmak büyük aptallıkmış, bundan sonra ben de o havalı tiplerden biriyim. bu kadar net.

kızlar selam

bi güncelleme yapayım dedim çok şükür kafam huzurum çok iyi.

derslerime odaklandım tamamen. ablamla aram kötüydü ondan tamamen uzaklaştım aynı evdeyiz ama gün içinde nerdeyse konuşmuyorum (ne zaman konuşsak sinirimi bozacak bi laf ediyor.) ben de kendimi derslerime verdim. arada arkadaşlarımla görüşüyorum moral oluyor. yeni arkadaşlar edindim.

hatta bikaç erkek kapımda bekliyor ihihi tabi önceliğim derslerim ama moral oluyor :KK66:

yani işin özü keyfim de moralim de çok yerinde çok iyi ders çalışıyorum. inş bu kez en düzgün çalışmam oluyor istediğim sonucu alırım.

biraz kilo aldım ama napalım artık sonra sporla veririz.

desteğiniz için çok teşekkür ederim :) biçok arkadaşıma güvenemediğim kadar size güvendim içimi döktüm doğru yolu buldum. sağolun.

haaa bu arada geçen güne kadar aldatıldığım kadın hala hikayelerimr bakıyordu artık sıkıldım ve engelledim. sanırım benim eski sevgilimle de araları bozulmuş birbirlerini silmişler ama inanır mısınız hiç umrumda değil :)

ben yine derslere odaklanmaca. inş istediğim bölümü kazanırım :)

sevgiler...

Son durumunu çok merak ediyorum .

Sanırım yavaş yavaş senin ilk haline dönüyorum .

Korkuyorum içinde bulunduğum ruh halinden.

Memnuniyetsiz tatminsiz içinden hiçbir şey gelmeyen birine dönüştüm .

Son durumunu çok merak ediyorum .

Sanırım yavaş yavaş senin ilk haline dönüyorum .

Korkuyorum içinde bulunduğum ruh halinden.

Memnuniyetsiz tatminsiz içinden hiçbir şey gelmeyen birine dönüştüm .

valla her şey senin elinde diyorlar ya doğru kesinlikle.

öncelikle kendi içinde kararlar alıp uygulamalısın. sana ne iyi gelecekse. takıntılardan kurtulmak en büyük şifam oldu benim önce eskilerle ilgili (sevgili arkadaş aldatıldığım kadın blabla) konuşmayı bıraktım ben sonra zamanla içimde aklıma geldikçe de sönümledim, hala sıfır değil belki arada aklıma geliyorlar, çünkü çevremiz küçük ama kendimi etkilettirmiyorum artık.

sıfırdan bi hayat kurmalısın işin özü o.

ben hayal kurmayı bile bırakmışım meğerse senelerdir hayal bile kurmamıştım. kendi kendimi aşağı düşürmüşüm. halbuki sahip olduklarımı görünce gerçekten saçmaladığımı fark ettim belki benim yerimde olmak isteyen çok insan vardır dünyada. önce şükrettim sahip olduklarım için sonra daha fazlası için çabalamaya başladım. umarım sonucunu alırım.

zaten sonucunu aldığım zaman bu kara günlerim bana masal gibi gelecek biliyorum. tek isteğim bu günlerden kendimi kurtarabilmek düzlüğe çıkabilmek. hayatımın pişmanlığı olarak kalmasın başardım ve çıktım diyebileyim istiyorum. yeni hayatıma güzel bir temel oluştursun şu an yaptıklarım.

hala zorlanıyorum ben de. özellikle tek başına ders çalışmak oldukça zor bir motivasyon ama başka çarem yok. üstelik hayatta beni cezbeden başka bir şey de yok. hani deseler al sana 1 milyon dolar gez dünyayı inan ki canım bile istemez hayatımı düzene sokmadan.

valla her şey senin elinde diyorlar ya doğru kesinlikle.

öncelikle kendi içinde kararlar alıp uygulamalısın. sana ne iyi gelecekse. takıntılardan kurtulmak en büyük şifam oldu benim önce eskilerle ilgili (sevgili arkadaş aldatıldığım kadın blabla) konuşmayı bıraktım ben sonra zamanla içimde aklıma geldikçe de sönümledim, hala sıfır değil belki arada aklıma geliyorlar, çünkü çevremiz küçük ama kendimi etkilettirmiyorum artık.

sıfırdan bi hayat kurmalısın işin özü o.

ben hayal kurmayı bile bırakmışım meğerse senelerdir hayal bile kurmamıştım. kendi kendimi aşağı düşürmüşüm. halbuki sahip olduklarımı görünce gerçekten saçmaladığımı fark ettim belki benim yerimde olmak isteyen çok insan vardır dünyada. önce şükrettim sahip olduklarım için sonra daha fazlası için çabalamaya başladım. umarım sonucunu alırım.

zaten sonucunu aldığım zaman bu kara günlerim bana masal gibi gelecek biliyorum. tek isteğim bu günlerden kendimi kurtarabilmek düzlüğe çıkabilmek. hayatımın pişmanlığı olarak kalmasın başardım ve çıktım diyebileyim istiyorum. yeni hayatıma güzel bir temel oluştursun şu an yaptıklarım.

hala zorlanıyorum ben de. özellikle tek başına ders çalışmak oldukça zor bir motivasyon ama başka çarem yok. üstelik hayatta beni cezbeden başka bir şey de yok. hani deseler al sana 1 milyon dolar gez dünyayı inan ki canım bile istemez hayatımı düzene sokmadan.

Platonik takıldığım biri vardı . Benden haberdar . Büyük ihtimalle anlamıştır da .
Ama sanırım pek umrunda olmadım . Çirkin biri de değilim ki elektriklerimiz tutmadı sanırım gelip konuşmadı bende gidip konuşmadım kaldı öyle .

Onun yüzünden kendimi kötü yetersiz hissettim bir süre .

Nereye gitsem sanki arkamda her hareketimi izliyor falan gibi düşünüyorum . Dışarı çıkınca kendimi kasıyorum zevk alamıyorum . Her an arkamda her hareketimi izliyor ve kusur arıyor bende gibi hissediyorum .

Bilmiyorum ne yapmam lazım .

Platonik takıldığım biri vardı . Benden haberdar . Büyük ihtimalle anlamıştır da .
Ama sanırım pek umrunda olmadım . Çirkin biri de değilim ki elektriklerimiz tutmadı sanırım gelip konuşmadı bende gidip konuşmadım kaldı öyle .

Onun yüzünden kendimi kötü yetersiz hissettim bir süre .

Nereye gitsem sanki arkamda her hareketimi izliyor falan gibi düşünüyorum . Dışarı çıkınca kendimi kasıyorum zevk alamıyorum . Her an arkamda her hareketimi izliyor ve kusur arıyor bende gibi hissediyorum .

Bilmiyorum ne yapmam lazım .

sürekli seni izlemesi mümkün değil ki? düşündüğünün saçma olduğunu kabullenmen gerekiyor.

ne yazık ki insan kabullenmekte zorlanıyor ama kendini üzmekten iyidir ve iyileşmenin ilk adımı bence istenmediğini kabullenmek.

insanlar hayatlarına devam ediyor seni istemeyen adamcıklar yüzünden üzülmek çok manasız. onlar üzülmeli arkamızdan. bilmiyorum ben çok farklı bi kafaya ulaştım. şu an bikaç hoşlandığım kişi var mesela bana adım da atıyorlar ama bana o adımlar yetmiyor artık uçmaları lazım bilmem anlatabildim mi? uçmuyorsa zaten beni hak etmiyordur diyip adamı sallıyorum resmen :) kralın kızı gibi oldum iyice.

ama ilginç olan şu ki kendime güvenim belki fiziksel olarak çok çirkinleşmeme kariyerde batık olmama rağmen öncesine kıyasla muhteşem seviyede. demek ki benim özgüvenimi yiyormuş toksik insanlar. onlardan kurtulunca resmen rahatlıyor insan.

X