merhaba uzun süredir yazmamışım..
yapıcam yapıcam diyip de bir türlü yapamadığım odamı topladım temizledim sonunda
gerçekten bir huzur geldi! hala tam istediğim gibi değil ama zamanla olacak inş.
uyku düzenimi düzeltmiştim en son öyle de devam ediyor çok dikkat ediyorum artık. ruhuma çok iyi geldi.
dersaneye yazılmıştım ordan yeni arkadaşlar edindim kafama uyan çok memnunum.
eski arkadaşlarımla da arada görüşüyoruz.
ailem de bana karşı baya ılımlı oldular eskisi gibi değiller artık. ben de daha az umursuyorum.
sosyal medyaya sardım :)) ama bana iyi geldi. kendimin kim olduğunu hatırladım. ezik büzük saçma sapan tiplerin bile burnunu kaf dağında görünce kendi gücümü hatırladım kendi potansiyelimin farkına vardım.
şu an tamamen kendime yatırım dönemindeyim. sporum saçım başım cildim dersim arkadaşlarım daha sistematik bir hayat içerisine girdim. duygularımdan tamamen arındım.
huzur doluyum... arada kötüleştiğim zamanlarım oluyor tabi ama atlatıyorum. artık bazı şahısların adını bile anmamaya çalışıyorum. onla ortak arkadaşlarımla pek görüşmüyorum.
yanlış hareketleri olan insanlara karşı daha tahammülsüzüm. yalancı, ikiyüzlü, beni kıskandığını hissettiklerimi gözünün yaşına bakmadan silip çıkarıyorum hayatımdan. erkeklerden de yamuk olduğunu fark ettiklerimi anında siliyorum. daha sert net ve tahammülsüz biri oldum. anladım ki insanlara karşı iyi olmak onların seni ezik sanmasına sebep oluyor. sen ona insanlık yapıyorsun o seni güçsüz sanıyor, halbuki alakası yok.
kendimi hatırladım ve kendime geldim şımarıklıksa şımarıklık, kibirse kibir. bu dünya böyle dönüyorken ne tipler burnu kaf dağında gezerken, mütevazılığı abartmak büyük aptallıkmış, bundan sonra ben de o havalı tiplerden biriyim. bu kadar net.