• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekşi sözlükte ''Kadınlar Kulübü''

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.287
3.050
658
İstanbul

Kadınlar Kulübü ® Kadın, Kadınca, anne, bebek, çocuk, sağlıklı yaşam, kadın sağlığı, beslenme, diyet ... adresinden yayın yapan geniş içerikli bir site...
:enbuyukkk:

yaş farketmeksizin bayanların her konuda paylaşımda bulundukları, herhangi bir sorunları olduğunda hiç çekinmeden birbirlerine sorabildikleri, evli olanların çocuklarının eşinin fotoğraflarını koydukları ve eşlerinden kocişkom diye bahsettikleri, tahminimce %20 oranında bayan kullanıcı adı almış erkek üye barındıran içeriği geniş ve samimi forum.

kaydirigubbakcemile2

erkek olanların kabul edilmediği ancak nedense -programcı bulamadıklarından herhalde- cinsiyet bölümünde erkek seçeneğinin de yer aldığı site. daha doğrusu forum.
:roflol:

google'da saç bakımı ile ilgili arama yaparken ansızın karşıma çıkan ve beni içine çeken site. her ne ararsan var valla. kayınvalidesinden dert yanan mı dersin kocasından şikayet eden mi... çaydanlığım karardı nasıl parlatsam ya da perdeler ağardı nasıl beyazlatsam... sadece ailevi mevzularda değil paylaştıkları dedim ya her ne ararsan var. cinsellik bölümüde varmış ancak üye olmadığım için inceleyemedim tabi. bir de protesto köşesinde hindi cumhuriyeti değiliz diye isyan sesleri yükselmekte… samimi oluşum velakin. birgünümü geçirdim içinde. bundan sonrada ara ara uğramayı düşünüyorum. o değilde bazı tesettürlü kullanıcılar tesettürsüz fotoğraflarını yayınlamışlar sitede şaşırdım. kınadım mı hayır ama şaşırdım.

:1ninca:

türk kadınının içinde bulunduğu vahim durumu tüm açıklığıyla kavramama yardımcı olan portal. türkiyenin en geniş kadın portalı şeklinde bi sloganları var. gerçekten de öyle, milyonlarca ziyaretçisi var bu sitenin istatistiklere göre.kaydirigubbakcemile

NOT: tabii ki alıntıdır...

güzel anlatmışlarbuyrunnnnnnnnn

Türkiye'deki bütün kezbanları, kara kuru, evde oturmaktan dötü kokan kızları kendine çeken site. hayırlı olsun. buraya takılanların adresini tespit edip gaz odası gibi bir operasyon yapılsa türkiye epey rahatlar aslında, avrupa gibi olur. valla bak.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dolunayda epilasyon yapıp, üzerine bir de çişlerini sürerlerse tüylerinden kurtulabileceklerine inanan ve bunu deneyen bir sürü kadının üyesi olduğu, türlü saçmalıkla kendi içinde kaynayıp duran site.
bu kadınlara her şeyi yaptırabilirsiniz. deneyin, bir şey uydurun, bir şey vaadedin, ne kadar saçma olursa olsun deneyen bir sürü kadın çıkacaktır.
aynı zamanda, üzerinden çok rahat para kazanılabilecek bir sitedir. şöyle ki... siteye üye olun. yurtdışında yaşayan bir tanıdığın, orda bulduğu bi ürünle, bütün tüylerinden ya da selülitlerinden kurtulduğunu, göğüslerini dikleştirdiğini vs büyük bir heyecanla anlatın. ürünü sipariş ettiğinizi söyleyin. ürün geldi, deniyorum, şu kadar gün oldu, şimdiden değişiklik var vs gibi güncel mesajlar atmayı ihmal etmeyin. ürüne fiyat koyarken de elinizi korkak alıştırmayın. onlar çoktan gözden çıkardılar zaten parayı.
hadi bir kısmını tenzih edelim tamam ama üyelerinin dünyaları o kadar küçük ki, çeyiz fotoğraflarını sergiledikleri sayfalarca başlık var. inanamadım. düğünüme şu kadar kaldı, şu kadar zamandır evliyiz falan gibi sayaçlar koymuşlar bir de. koca bulunca da bitmiyor ki dertleri. hayat zor gerçekten de.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

alıntıdır...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kızlar bakın bide bunlar ve dahası var maalesef ekşi sözlükte...
bunu yazanlar sitedeki herkesi aynı kefeye koymuşlar...:olmaz:
ayıp bence...
:olmaz:

buda uludağ sözlükdekiler kaydirigubbakcemile3

kadın kadına konuşmalar sergilenen mekandır. hoştur okuyunuz vallahi çok tuhaf şeyler oluyor bu sitede ben okuyorum! Ulan sap ne diye okuyon diyenleriniz olabilir ama merak işte... ya meraktan... ya meraktan hikayesi ha öyle üye olup kadın takliti yapmıyorum yanlış anşılmasın zaten dışarından da forumlarını takip edebiliyorsunuz. bol pembeli bir sitedir kendileri... bol bol "kızlar" şeklinde kelime geçer..
LocK, 25.05.2009 12:37

kocalarına kociş diyerek yeni bir kelimeyi lügatıma soktukları için ayrıca müteşekkirim. her duyduklarını deneyerek de suratlarını mayın tarlasına çeviren bahtsızlar da mevcut. çime taze sıçılmış kedi boku kırışıklığa iyi geliyo diye yazsanız size siktir çeken bir allahın kulu çıkmaz ay inaamıyoreee denedin mi kaç günde etkisini gösteriyo tepkisini alırsınız

kocalarına kociş diyerek yeni bir kelimeyi lügatıma soktukları için ayrıca müteşekkirim. her duyduklarını deneyerek de suratlarını mayın tarlasına çeviren bahtsızlar da mevcut. çime taze sıçılmış kedi boku kırışıklığa iyi geliyo diye yazsanız size siktir çeken bir allahın kulu çıkmaz ay inaamıyoreee denedin mi kaç günde etkisini gösteriyo tepkisini alırsınız

:1shok::1shok::1shok:

ilk şokun ardından....

:roflol::roflol::roflol::roflol:

türk kadınının içinde bulunduğu vahim durumu tüm açıklığıyla kavramama yardımcı olan portal. türkiyenin en geniş kadın portalı şeklinde bi sloganları var. gerçekten de öyle, milyonlarca ziyaretçisi var bu sitenin istatistiklere göre. kızsal, süssel bi konuyla ilgili arama yapaken düştüm içeri ve ne aradığımı unutup, döne dolana okudum. sitenin en geniş kapsamlı bölümü el işi ve yemek tarifleri gibi konularla ilgili. iş ve kariyer kısmında sadece iki topic var. mesleklerimiz ve eşlerimizin meslekleri. eşlerimizin meslekleri kısmı çok daha geniş. cinsellik diye bir başlık olmasına karşın; başlıkta soru yöneltmiş olan kişilere; cık cık, bunlar özel şeyler canım töbe töbe gibi cevaplar yazılmış. site üyelerinin künyesinde medeni durum belirtiliyor. bekar görünen üye, cinsellikle ilgili bir şey yazdığında ya da sorduğunda iki sayfa boyunca şu cevap geliyor kadınlardan; "e ama sen bekarsın ki?" ve mesajlardan anlayabiliyorsunuz, bu gerçekten samimi bir şaşkınlık. evli olmayan bir kadın cinsellikle ilgili neden bir şey sorsun, konuşsun, gerçekten anlayamıyorlar. bekar göründüğü halde cinsel ilişkide bulunduğunu belli eden şeyler yazan üyeler tamamen yok sayılıyor. kimse onların yazdıklarına değinmiyor. onun bir üstündeki mesaj cevaplanarak forum devam ediyor. orgazm nedir sorusu pek bi yaygın. "hiç duymadım, o ne ki" var bi sürü. bi de; "ben yedi yıllık evliyim, hiç orgazm olmadım, önemli bişey değil"ler var. ayrıca oral seksin gırtlak kanseri, anal seksin de bağırsak kanseri yaptığına inanılıyor. eşinizin eski bir sevgilisinin fotoğrafını atmadığını görürseniz naparsınız anketinde; bütün kadınlar bunu korkunç bir şey olarak değerlendiriyor ve büyük bir kavga sebebi olduğunu belirtiyor. kadınların en büyük sorunları kaynana-elti-görümce üçgeni gibi görünüyor. kaynanada evin anahtarının bulunması ve kafasına göre tak diye girivermesi yaygın bişey. eşleriyle aralarındaki sorunlar da çoğunlukla bilgisayar kaynaklı gibi. bilgisayarın başından kalkmayan erkekten dem vuruyor hepsi ve bir kerecik olsun beni dışarı çıkar, bi lokantada yemek yiyelim diye eşlerine yalvardıklarını anlatmaktan çekinmiyorlar. evde oturmak sıkıyormuş. ama neden bilmiyorum... kalkıp, bir arkadaşlarıyla kendileri gitmiyorlar!

kafamçokkarıştı:1shok:vereliniortak:delphin:

Son düzenleme:
Türkiye'deki bütün kezbanları, kara kuru, evde oturmaktan dötü kokan kızları kendine çeken site. hayırlı olsun. buraya takılanların adresini tespit edip gaz odası gibi bir operasyon yapılsa türkiye epey rahatlar aslında, avrupa gibi olur. valla bak.
dolunayda epilasyon yapıp, üzerine bir de çişlerini sürerlerse tüylerinden kurtulabileceklerine inanan ve bunu deneyen bir sürü kadının üyesi olduğu, türlü saçmalıkla kendi içinde kaynayıp duran site.
bu kadınlara her şeyi yaptırabilirsiniz. deneyin, bir şey uydurun, bir şey vaadedin, ne kadar saçma olursa olsun deneyen bir sürü kadın çıkacaktır.
aynı zamanda, üzerinden çok rahat para kazanılabilecek bir sitedir. şöyle ki... siteye üye olun. yurtdışında yaşayan bir tanıdığın, orda bulduğu bi ürünle, bütün tüylerinden ya da selülitlerinden kurtulduğunu, göğüslerini dikleştirdiğini vs büyük bir heyecanla anlatın. ürünü sipariş ettiğinizi söyleyin. ürün geldi, deniyorum, şu kadar gün oldu, şimdiden değişiklik var vs gibi güncel mesajlar atmayı ihmal etmeyin. ürüne fiyat koyarken de elinizi korkak alıştırmayın. onlar çoktan gözden çıkardılar zaten parayı.
hadi bir kısmını tenzih edelim tamam ama üyelerinin dünyaları o kadar küçük ki, çeyiz fotoğraflarını sergiledikleri sayfalarca başlık var. inanamadım. düğünüme şu kadar kaldı, şu kadar zamandır evliyiz falan gibi sayaçlar koymuşlar bir de. koca bulunca da bitmiyor ki dertleri. hayat zor gerçekten de.

alıntıdır...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kızlar bakın bide bunlar ve dahası var maalesef ekşi sözlükte...
bunu yazanlar sitedeki herkesi aynı kefeye koymuşlar...:olmaz:
ayıp bence...
:olmaz:

meyve veren agac daıma taslanır ulkemızde.. :delphin: hıc sasırmadım dogrusu.. :umursamaz: ıyı olan basarılı olan yahut cıddı anlamda dıgerlerınden farklı olupda bu farkını gosteren her ne varsa o anda anında bı hazımsızlık baslar.. :kahve: gelenek oldu artık.. :delphin: bu sıtenın uyelerı bızız.. :lepi: her daım ne oldugunu bız bılıyoruz kımın ne soledıgı pek de umrumda degıl acıkcası benım.. :umursamaz: bence kızlar sıze tavsıyem sızde aynını yapın.. kaydirigubbakcemile5 onceden agzı olan konusuyor dıye bı tabır vardı sımdı elıne klavyeyı alan yazıyor.. :1closedeyes: bız kım oldugumuzu neyın ne oldugunu bıldıkten sonra dısardakı sesler goruntuler yazılar vs.. kuru gurultu sadece sengözlerimebaksanab

kıskananlar catlasın dıyıp dıyıp oynayasım geldı.. :sm_cool: hihoyyyt :teytey: :icecream: :enbuyukkk:

Haksızda sayılmazlar hani:roflol::roflol:

evlilik harici ilişki yaşadığını itiraf edenlerin linç edildiği site.
ayrıca üyelerin yüzde çoğunluğunun arızalı giden evliliklerini sadece dul damgası yememek adına sürdürdükleri gözlemlenebilir.

bayıldığım,bir kadın olarak, neredeyse aradığınız her şeye ulaşabileceğiniz site. her şeyi okumaya kalksam kaç hafta başından kalkamam bilgisayarın bilemiyorum.

misal makyajdan giriyorum, kendi yaptıkları göz makyajları var resimli, bakıyorum bakıyorum. sonra sıkıldım mı, hoop geç evlilik hazırlıklarına (halbuse ne alaka ne evliliği bu yaşta), gelinliklere bakıyorum, ay ne cici diyorum, oradan başka bir yere..

ana sayfadan giriş yapıp, forum bölümüne girince ulaşabiliyoruz bu müthiş içeriklere.
bu arada bağımlılık yapıyor, gerçekten dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum, söylemedi demeyin

:enbuyukkk:

Back