Kadınlar Kulübü ® Kadın, Kadınca, anne, bebek, çocuk, sağlıklı yaşam, kadın sağlığı, beslenme, diyet ... adresinden yayın yapan geniş içerikli bir site...
:enbuyukkk:
yaş farketmeksizin bayanların her konuda paylaşımda bulundukları, herhangi bir sorunları olduğunda hiç çekinmeden birbirlerine sorabildikleri, evli olanların çocuklarının eşinin fotoğraflarını koydukları ve eşlerinden kocişkom diye bahsettikleri, tahminimce %20 oranında bayan kullanıcı adı almış erkek üye barındıran içeriği geniş ve samimi forum.
kaydirigubbakcemile2
erkek olanların kabul edilmediği ancak nedense -programcı bulamadıklarından herhalde- cinsiyet bölümünde erkek seçeneğinin de yer aldığı site. daha doğrusu forum.
:roflol:
google'da saç bakımı ile ilgili arama yaparken ansızın karşıma çıkan ve beni içine çeken site. her ne ararsan var valla. kayınvalidesinden dert yanan mı dersin kocasından şikayet eden mi... çaydanlığım karardı nasıl parlatsam ya da perdeler ağardı nasıl beyazlatsam... sadece ailevi mevzularda değil paylaştıkları dedim ya her ne ararsan var. cinsellik bölümüde varmış ancak üye olmadığım için inceleyemedim tabi. bir de protesto köşesinde hindi cumhuriyeti değiliz diye isyan sesleri yükselmekte… samimi oluşum velakin. birgünümü geçirdim içinde. bundan sonrada ara ara uğramayı düşünüyorum. o değilde bazı tesettürlü kullanıcılar tesettürsüz fotoğraflarını yayınlamışlar sitede şaşırdım. kınadım mı hayır ama şaşırdım.
:1ninca:
türk kadınının içinde bulunduğu vahim durumu tüm açıklığıyla kavramama yardımcı olan portal. türkiyenin en geniş kadın portalı şeklinde bi sloganları var. gerçekten de öyle, milyonlarca ziyaretçisi var bu sitenin istatistiklere göre.kaydirigubbakcemile
NOT: tabii ki alıntıdır...