• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ekru gelinlik

duygu4239

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
59
29
3
34
çok büyük bir dert değil ama ben dert edindim. gelinlikçim danteli daha iyi göstereceğini söyledi ekru kumaş seçtik kırık beyaz da değil kremde değil yani ara ton. böyle gelinlik kullanan var mı? kırık beyaz istiyordum normalde. çok farkı var mıdır bi kere oluyor sonuçta ve artık değiştirme şansım da yok

Eklentiler

• IMG_1785.JPG
    IMG_1785.JPG
    15,5 KB · Görüntüleme: 663
çok açık beyaz gibi duruyo canım sen beğenmedin sanırım niye değiştrme şansın yok ki

Benim gelinliğim, bej-krem gibi bi tondu.
Ve gerçekten daha güzel gosterdi ayrıntıları, Fransız tül dantel vardı yoğunlukta. Ama ekru da fazla mı koyu açar?.. Dikilecek kumaşta renkleri gör. Hatta aynı kumaşla yapılan gelinliklere de bak. Butunde nasıl duruyor. Dediğim gibi ekru biraz fazla koyu kaçabilir ama krem bej bu tonlardan korkma.

benim gelinliğim daha koyu renkti. kreme yakın. diğer detayları daha güzel gösteriyor bence. ama içine sinmediyse değiştir. seçim senin neticede.

Bu cokta ekru gibi gelmedi hatta bana biraz cig beyaz gibi geldi

Bence yarim ton sorun olma. Ayrica cok beyaz gelinlikler fotograflarda mor gibi duruyor. Isik altinda ve flashli cekimlerde felaket cikiyor. Bence gayet iyi rengi gelinliginin. Dert etme bu kadar keyfini cikarmaya bak en guzel zamanlar bunlar :)

Bence yarim ton sorun olma. Ayrica cok beyaz gelinlikler fotograflarda mor gibi duruyor. Isik altinda ve flashli cekimlerde felaket cikiyor. Bence gayet iyi rengi gelinliginin. Dert etme bu kadar keyfini cikarmaya bak en guzel zamanlar bunlar :)
teşekkürler :)

Bence önemli olan, ten rengine ve saç rengiyle uyumu nasıl? bunlara bakmak gerekli..
Modeli ve üstünde ki duruş da önemli..

Benim gelinliğim ekruydu. Çok koyu değildi benimki ama attığın fotoda ki kadar beyaz değildi bir tık daha koyuydu, dantel işlemeleri falan çok hoş duruyordu. Severek giydim ben.

Benim gelinliğim ekruydu. Çok koyu değildi benimki ama attığın fotoda ki kadar beyaz değildi bir tık daha koyuydu, dantel işlemeleri falan çok hoş duruyordu. Severek giydim ben.
fotosu varsa yükler misiniz

Back