- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğu olmayanları tutan ne?Ama onlar hep çocukları için katlanıyorlar ki
Ortada çocuk olmasa anında boşanırlar ki
Çocukları babaya çok düşkün onların...
-
Ayrıca döven adamlar sadece annelerinin gazına gelince dövüyorlar, karı koca yalnızken HİÇ BİR sorunları yok ki.
Küfredenleri de zaten kadınlar kızdırıyor, o yüzden yani... Sebepsiz küfretmezler ki...
Şu her sabah seviştikleri için rutine binen, öncesinde günde 3 5 defa tavşan gibi sevişilen konu mu?
Elbette her şey bizim için.
Büyük küçük birçok hata yapabiliriz.
Şurada 100 kadın kurtar kendini diye feryat ederken, o mağdur kadınlar bu kadar çığlığı nasıl görmezden gelebiliyor?
Bu kadar kadın bana ne anlatıyor, ya bir şeyleri yanlış yapmışım galiba.
Hatamı düzelteyim diyen neden yok?
Yıl 2018 de olsa kafalar M.Ö. 1500 desene.Yani bence yetistirilme tarziyla alakali. Kucuk kizlara yetisirken evlenme misonunu yuklersen onlar da koca-evlilik odakli yapiskan bireyler oluyorlar.
Genel olarak kadinlarimiz artik ozguvensiz mi diyeyim, yani karsidaki erkegin de birey, kendilerinin de birey odlugunun farkinda degiller, erkegi kendilerinden ustun tutuyorlar. Ben 50-50 iliski seviyorum mesela, "tavlamak", "elimde tutmak" vb bana gore degil. Iki taraf da kiymet vermeli, verdigi kiymeti de gostermeli.
Yalniz su yazdiginiz sadece bizim memlekete ozgu degil. Almanca konusan ulke taraflari icin soyleyeyim, kadinlar asiri kezban ve yapiskan. Uver baba cocuga dayak atiyor kadin erkegim de erkegim diye yapisiyor, kadin aldatildigini biliyor goruyor diger kadina kaptirmamak icin ayrilmiyor...kadinlarda global olarak bir koca deliligi var bence!
Ozel bir bankanin genel mudurlugunde calisiyorm, gayet iyi gelirli egitimli kadinlarin "aksam is bitmiyor, yemek yap, bulasik, camasir, temizlik vsvs 1 den once yatamiyorum" dedikleri oluyor, e kocan napiyor? "Aman o uzanip tv izliyor"
Niye? Çü.ü var diye mi?
Benim annem 58 yasinda, lise mezunu, ev hanimi, 36 yildir bir gun bile annem is yapaarken babamin oturdugunu gormedim. Hala da oyledir, sofrayi birlikte toplar bulasigi birllikte bosaltirlar, biri cay koyar digeri meyve soyar. Cunku annem asla sen erkeksin ustunsun hissi vermemistir babama da abime de.
Yani kadin kendi degerini bilmezse erkek hic bilmez.
Oyle diil mi sekerim?pipilime kahkaha attım kızma
konuya yorumum ise bu bir düzen olarak gidiyor bana kalırsa, bilinçli aileler bilinçli çocuklar yetiştiriyor, bozulmanın temeline inmek gerekiyor ama nasıl yapılır hiçbir fikrim yok.
Onların da babası kalp hastası, boşanırlarsa kalp krizi geçirir.Çocuğu olmayanları tutan ne?
Sakın çocuk yapma diyoruz.
Yoo iyi bir baba olur diyor.
Eksik söyledin canım
'Hafta sonu 2 defa daha sevişiliyordu' o konuda:))))
Hergün rutine bağlamışlar
Çok yazık...
Hepsi olabilir.Dr'a gidip gelmek yerine
Kocişe köle olmak aşağılanmak daha çok kolaylarına geliyor belli ki
Çoğu üye tedavi ve ya terapiyi yarıda bıraktığını söylüyor
İnsanlarda tükenmişlik sendromu var gibi
Özelikle kadınlarda
Sabaha kadar tartışmaya konuşmaya açık bir konu
Bir sürü sebepler olabilir
Hatırladım ya. Konu sahibinin de "arada bir" istek duyması detayını vs. nasıl unuturum..
6 gerçekten yaşadığı olumsuzluklardan mutlu olma bundan zevk almaKültürel bir şey.
1) toplumda boşanmış kadına kötü bakılması.
Bence işin başını bu çekiyor.
Burada bile şahit oluyoruz, eşinin kadın iş arkadaşı boşanmış olunca aklı uçan kadınları.
2) aileyi hayal kırıklığına uğratmama kahramanlığı.
Kadın haftada 2-3 kere şiddete maruz kalıyor, kocasını ailesine kötü göstermemek için, ailesini üzmemek için sesini çıkarmıyor.
Hele de kendi Bulup evlenen Kadınsa, bir de gurur yapıyor ailesine, sen buldun ettin diyecekler diye
3) kızının arkasında durmayan/duramayan aileler.
Bizde boşanma olmaz ile başlar, elaleme ne deriz ile biter.
Burada elalem ne der ve 1. Madde kaygısı var aslında.
4) evliliği fazla büyütme.
Böyle bir merasim Yok. Alt tarafı iki insan hayatını birleştirecek,
Bir eve girecekler,
Evlilik teklifi, İsteme, söz, nişan, nikah, dugun, bunların arasında eşyayı bilmem kimin tarafı yapacak, altın, bohça, zıkkım zakkum bir sürü gereksiz adet. O kadar çok emek veriliyor ve savaş veriliyor ki evlenirken, insanlar büyük bir şey zannediyor... bunlar yapılırken çıkan kavgalar da cabası...
5) çocuklar.
Çoçuğum için katlanıyorum anne fedakarlığı.
Bunlar anlamıyor çocuğun mutlu ailede yetişmesi gerektiğini.
Bunlar yaygın gördüğüm sorunlar.
Çözümü Yok.
Kendimce çözümüm,
yetiştirdiklerimi düzgün yetiştirmek.
Daha iyisini bilen söylesin hep birlikte yapalım