• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekonomi, Tasarruf, Birikim, Minimalizm

Herkese merhaba
Dün bir kaç ihtiyacımı aldım.
350 tl ye bir bot aldım. Greyderden aldım, bence ortalama bir fiyat. 1 tane topuklu botum vardı. Düz olan eskimiş her yeri açılmıştı. Topuklu olanı her zaman kullanamıyordum.

100 tl ye bir pijama takımı aldım. Kış için sadece 1 pijama takımım vardı. Onun da altı kırmızı üstü beyaz renk, bir kerede de yıkayıp giyemiyordum diğer geceler de üşüyordum. Kesinlikle bir ihtiyaçtı ama biraz fazla verdim kabul ediyorum.

20 tl ye de bir evde giymelik basic tişört aldım. Almasam olabilirdi ama gene de pişman değilim.

Ayrıca bugün zebramo dan iki ürün sattım ve kargoya verdim.
Hayırlı olsun güle güle kullan canım

Bende geldim :)
birikim yapiyorum kumbaram var Baska bir topikde.
ama bu aralar harcamada degilde ev duzeninde minimalizm de ilgimi cekiyor.zira ev aldi basini gidiyor :halay:

Ben bebisim dogdugundan beri tasarrufun t'sine yaklaşamıyorum o konuyu gectim de dedigin gibi bizim ev 7 24 daginik oluyor artik Eminim elden gecirsem posetler.dolusu atilacak verilecek esya cikacak ama ona da vakit kalmiyor

Merhaba zebramo veya dolap gibi uygulamalardan ufak tefek satış yapmak istiyorum kullanmadığım çok fazla şal çanta var. Ama bu uygulamalari kullananlara sormak istiyorum hangisi daha aktif kullanılıyor dolap mi zebramo mu veya başka ne önerirsiniz?

Bende geldim :)
birikim yapiyorum kumbaram var Baska bir topikde.
ama bu aralar harcamada degilde ev duzeninde minimalizm de ilgimi cekiyor.zira ev aldi basini gidiyor :halay:

Hoş geldin. Minimalizm candır, temizlik düzen kolaylaşır

Ben bebisim dogdugundan beri tasarrufun t'sine yaklaşamıyorum o konuyu gectim de dedigin gibi bizim ev 7 24 daginik oluyor artik Eminim elden gecirsem posetler.dolusu atilacak verilecek esya cikacak ama ona da vakit kalmiyor

Ben de evimi sade sanırdım 2 günde iki poşet kağıt çöpü çıkardım

Merhaba zebramo veya dolap gibi uygulamalardan ufak tefek satış yapmak istiyorum kullanmadığım çok fazla şal çanta var. Ama bu uygulamalari kullananlara sormak istiyorum hangisi daha aktif kullanılıyor dolap mi zebramo mu veya başka ne önerirsiniz?

Ben dolap ve zebramo ya kıyafet koydum, zebramo daha hızlı gitti. Dolaptan bişey satamadım. Ama dolaptan para kazanan da duyuyorum epey. Dolapta sadece kıyafet ayakkabı satılıyor. Zebramoda iğneden ipliğe her şey

pembebattaniyeli pembebattaniyeli teşekkür ederim aynı zamanda geçmiş olsun.
Zebramo yu biraz inceledim de ücret yazar yazmaz 3 TL eksik şekilde kazancınız olarak gösterdi. Yani ben oraya hesap bilgilerimi girip her koyduğum ürün için 3 TL ödeme mi yapcam? Hesap bilgilerimi direkt alıcıyla paylasmam gerekmiyor mu? Yada bana ödeme yapılınca orda bilgilerime mi kaydoluyor? Biraz bilgi verirseniz çok sevinirim

pembebattaniyeli pembebattaniyeli teşekkür ederim aynı zamanda geçmiş olsun.
Zebramo yu biraz inceledim de ücret yazar yazmaz 3 TL eksik şekilde kazancınız olarak gösterdi. Yani ben oraya hesap bilgilerimi girip her koyduğum ürün için 3 TL ödeme mi yapcam? Hesap bilgilerimi direkt alıcıyla paylasmam gerekmiyor mu? Yada bana ödeme yapılınca orda bilgilerime mi kaydoluyor? Biraz bilgi verirseniz çok sevinirim

Mesela 10 tl lik bir ürün koydun. Karşı taraf 10 tl ye ürünü alıyor. Sen banka bilgilerini siteye giriyorsun. Ürünü alıcıya kargoladın karşı taraf da alıp onay verince para senin hesabına geçiyor. Paran sitede kalıyor yani. Bir de alıcı senin iletişim bilgilerini satın alsa bile görmüyor. 10 tl ye satınca sana 8 tl geliyor

Mesela 10 tl lik bir ürün koydun. Karşı taraf 10 tl ye ürünü alıyor. Sen banka bilgilerini siteye giriyorsun. Ürünü alıcıya kargoladın karşı taraf da alıp onay verince para senin hesabına geçiyor. Paran sitede kalıyor yani. Bir de alıcı senin iletişim bilgilerini satın alsa bile görmüyor. 10 tl ye satınca sana 8 tl geliyor
Anladim. Çok alışveris yaptım internetten ama banka bilgilerimi sadece satın alma anında girdiğim ve kaydetmedigim için pek emin olamadım güvenilir değil mi

Sen burada hep vardin.
Yeni uyelik alinca sessizce izleyen takipcimi oldun?
Hayir amac ne?
x nicktim yeni nick aldim demek zormu?
insanlari kandirmayin bari.

Hı senin yeni nick alman beni hic ilgilendirmiyor ama yeniyim kimseyi tanimiyorum ayagi cok sey degil mi ya.
YALANCILIK.

Yeni üyede değilsin sessiz okuyucu da değilsin!
Aylardır konuştuğun insanları kandırmaya hakkın yok!!
Kim olduğunu gayette iyi biliyorum. Topiğe gelipte ortalığı bulandirmaya kalkma!!!
Amacın ne?

Televizyonda Gelin Evi ne denk geldim. Allahım o çeyizler de ne öyle. Bir sürü boncuklu dantelli havlular örtüler. O annelerin gözlerine ellerine yazık değil mi yıllarca çabalıyorlar.

Benim de o kadar olmasa da nakışlı vs bi sürü var :( hiçbirini kullanmadım bazanın altını işgal ediyor
Annemin el emeği diye elden çıkaramıyorum.
Zevkli şeyler yapmış çok güzeller ama tarzım değil ki

Back
X