Ekonomi, Tasarruf, Birikim, Minimalizm

Bu arkadaş ilk üyeliğinde ben doktorum eşim de doktor ayrıca her ay babam bana harçlık veriyor yazıyordu . Sonra nick değiştirdi elenaferrante oldu diye hatırlıyorum .
Sonra farklı konuşmaya başladı ,bizim altın topiğinde farkettim ben onun doğru söylemediğini ,yüzüne vurdum ama sessizce gitti benim topikten trlelliye ..
Çünkü foyası çıkmıştı ortaya benim grupta :)
Ama bu yeni konu sahibi o olduğunu ben bile anlayamamışım vaybe .

Son düzenleme:
Bu arkadaş ilk üyeliğinde ben doktorum eşim de doktor ayrıca her ay babam bana harçlık veriyor yazıyordu . Sonra nick değiştirdi elenaferrante oldu diye hatırlıyorum .
Sonra farklı konuşmaya başladı ,bizim altın topiğinde farkettim ben onun doğru söylemediğini ,yüzüne vurdum ama sessizce gitti benim topikten trlelliye ..
Çünkü foyası çıkmıştı ortaya benim grupta :)
Ama bu yeni konu sahibi o olduğunu ben bile anlayamamışım vaybe .
Derdi ne acaba. Gidip bdv de takilsa ya. Ekonomi finans bolumunde genelde düzgün insanlar var

algernona çiçekler di ilk adı ondan bahsediyorsunuz
ya bir ara gayet güzel paylaşımları vardı onun, instagram adresini falan vermişti hatta
sonra birşeyler oldu
vardı demek bir derdi
eline ne geçti acaba böyle yaparak
hep söylüyorum sanal ortam bile olsa hepimiz insanız, karşımızda da bir insan var
önce saygı...

di ilk adı ondan bahsediyorsunuz
ya bir ara gayet güzel paylaşımları vardı onun, instagram adresini falan vermişti hatta
sonra birşeyler oldu
vardı demek bir derdi
eline ne geçti acaba böyle yaparak
hep söylüyorum sanal ortam bile olsa hepimiz insanız, karşımızda da bir insan var
önce saygı...
Evet canım ilk adı buydu ama biraz önce hatırlayamadığım için yazamadım.
Nasıl olur ailecek Dr bunlar falan olmuştum ve ekonomi topiklerinde günlük kaç tl ye cikolata aldığını yazıyordu :KK70: farkettirmeden takip ettim ben onu :p
Komik geliyordu çünkü bana.
Geçen senin inst adını sormuş yok artık .
Özelden yaz madem demiş.

Evet canım ilk adı buydu ama biraz önce hatırlayamadığım için yazamadım.
Nasıl olur ailecek Dr bunlar falan olmuştum ve ekonomi topiklerinde günlük kaç tl ye cikolata aldığını yazıyordu :KK70: farkettirmeden takip ettim ben onu :p
Komik geliyordu çünkü bana.
Geçen senin inst adını sormuş yok artık .
Özelden yaz madem demiş.
özelden yaz kısmını atlamışım ben :)
gerçekten yok artık

Sen burada hep vardin.
Yeni uyelik alinca sessizce izleyen takipcimi oldun?
Hayir amac ne?
x nicktim yeni nick aldim demek zormu?
insanlari kandirmayin bari.

Hı senin yeni nick alman beni hic ilgilendirmiyor ama yeniyim kimseyi tanimiyorum ayagi cok sey degil mi ya.
YALANCILIK.

Kimden bahsediyorsunuz ben anlamadim kizlar

Back
Yukarı