Biz geldik topik sahibi kaçtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplu misafir sevmiyordur belki de :)Biz geldik topik sahibi kaçtı
Artik tasarruflu ekonomik birikimli ve minimalist olmaya karar verdim.Biz geldik topik sahibi kaçtı
Kuzum kahvem biz bugün çok harcamışız ama bişeyler öğrensek diyoruzSahipsiz ama aktif topik yapacaksınız burayı kızlar :)
O zaman bu topigi sana veriyorum ben deArtik tasarruflu ekonomik birikimli ve minimalist olmaya karar verdim.
Bence fazla takipcide minimal gelmiyor bana.Susun bakim ne kadan da kötüsünüz. Konu sahibinin hayalleriyle oynamaya utanmiyormusunuz.
Belki insta.sayfasi için burdan takipçi bulcaktı.
Cik cik
Öğrenmenin yaşı yok, olur öğrenelim turtişKuzum kahvem biz bugün çok harcamışız ama bişeyler öğrensek diyoruz
Doğru valla demi:))Estagfurullah kuzu sen mi saf :)
Benim topik üzülürO zaman bu topigi sana veriyorum ben de
Sen varya sen dikkatini severimDoğru valla demi:))
Yalnız benim anlayacagimi hiç düşünmemiştir. Ama napim yani insan kendini bu kadar belli etmez ki
Evet bu da mantıklı, madem minimalsin her alanda minimal olacaksınBence fazla takipcide minimal gelmiyor bana.
Gereksiz kalabalik ayni vitrin gibi.
Olabilir biraz bekleyelim. Acaba ne ameliyatı olabilir küToplu misafir sevmiyordur belki de :)
Ya da ameliyattadir
Diğmi yaa doğru.Susun bakim ne kadan da kötüsünüz. Konu sahibinin hayalleriyle oynamaya utanmiyormusunuz.
Belki insta.sayfasi için burdan takipçi bulcaktı.
Cik cik
Afferim kız sana bende öğreneyim diyorum, şurada biraz bekleyeyimArtik tasarruflu ekonomik birikimli ve minimalist olmaya karar verdim.
Emrine amedeyim patroniçe:)Sen varya sen dikkatini severim
Tabiki kocalarida yolliyalim hic minimal olamiyoruz boyleEvet bu da mantıklı, madem minimalsin her alanda minimal olacaksın
Sen iki topigi de yürütursun, sonuçta minimalist değilsin ki bir topigik yeter diyesinBenim topik üzülür
@Mi_a nin topiginin uzerine minimal topik mi olurmus yanlis burdan baslamis bence.Sen iki topigi de yürütursun, sonuçta minimalist değilsin ki bir topigik yeter diyesin
Minimalist dediğinin takipçisi de mini olur .Bence fazla takipcide minimal gelmiyor bana.
Gereksiz kalabalik ayni vitrin gibi.
Öğrenelim kahvemÖğrenmenin yaşı yok, olur öğrenelim turtiş
AhahahTabiki kocalarida yolliyalim hic minimal olamiyoruz boyle
Esime ben minimalist oldum sen de mi gitsen ki desek mi ki
Kesinlikle.@Mi_a nin topiginin uzerine minimal topik mi olurmus yanlis burdan baslamis bence.