Ekonomi, Tasarruf, Birikim, Minimalizm

bende ayrı aldım çünkü bize bedenler büyük geldi
Birde banyo havlum vardı, 2. yi istemedim
Benim 2 bornozum var. Biri hediye geldi
Birde peştemal gibi sarılan minik dantelli bişey var. Güzel severek kullanıyorum yumusak havlu. Ondan da alabilirsiniz.

sizinle tarzımız benziyor sanırım :)
  • sandık almayı düşünmüyorum, ev dekorunda değerlendirebileceğim bir alan görmüyorum, o yüzden almayacağım. bavul iyi olacak.
  • makyaj malzemesi de almayı hiç düşünmüyorum evde o kadar çok ki, onları ayıklamam gerekirken, yenileri eklemeye hiç gerek yok. (yaşasın minimalizm)
  • vücut kremi, parfüm, cilt bakım seti olabilir.
  • kıyafet de pek düşünmüyorum, yani bilmiyorum benim için kıyafet bohçanın olmazsa olmazı değil, bir yerde bir kıyafet görürsünüz, ihtiyacınız vardır, tasarımı hoştur, tarzınıza uygundur alırsınız, illa ki bohçaya koymak için kıyafet bakmayayım diyorum.
  • çanta ayakakkabı olabilir.

Nişanlının varsa ve yeniyse bana kalırsa alma zaten jersey uçmuş sırf almak olsun diye alma yerinde olsam kendime sadece minik kısa bornozdan alırdım kullanırsın onu

Belki şık bir kaşe kaban
İyi bir marka eşofman
Güzel bir kazak olabilir
Eşime de iyi marka eşofman almıştık ona güzel bir şık / spor gömlekte alabilirsiniz
Bizde çok almadık nişan kıyafeti alırken 1 elbise ve 1 tane çok begendiğim elbise almıştım
Çanta ayakkabı çizme hepsi olabilir, deri cüzdan olabilir, düğünlerde özel günlerde tertemiz elinize gelir.

Valla giymiyorum ya o konuda pek hevesim yok yaz için mini pamuk 2 tane var onları giyiniyorum kışın malesef

Bankanın mobil uygulamasından. Altın hesabım var orada. Siz mobil uygulama kullanıyor musunuz?
internet bankacılığı kullanıyorum ama inan hiç bir detay bilmiyorum
çocuğumun kumbarısını açtık parası hiç oldu gitti , şimdi ufak bir miktar kaldı onu değerlendirmek istiyorum

internet bankacılığı kullanıyorum ama inan hiç bir detay bilmiyorum
çocuğumun kumbarısını açtık parası hiç oldu gitti , şimdi ufak bir miktar kaldı onu değerlendirmek istiyorum

Siz hangi bankanın uygulamaısnı kulllanıyorsunuz? Ben İşCep kullanıyorum. Her bankanın menüsü farklı olabilir ondan soruyorum

Kesinlikle katılıyorum. Mümkün mertebe de dikkat edeceğim. Siz tecrübelisiniz, iyi oluyor böyle paylaşınca.

Bizim de İzmirde ama yaza. Sizin de hayırlı olsun. :)

Herkese merhaba
Dün bir kaç ihtiyacımı aldım.
350 tl ye bir bot aldım. Greyderden aldım, bence ortalama bir fiyat. 1 tane topuklu botum vardı. Düz olan eskimiş her yeri açılmıştı. Topuklu olanı her zaman kullanamıyordum.

100 tl ye bir pijama takımı aldım. Kış için sadece 1 pijama takımım vardı. Onun da altı kırmızı üstü beyaz renk, bir kerede de yıkayıp giyemiyordum diğer geceler de üşüyordum. Kesinlikle bir ihtiyaçtı ama biraz fazla verdim kabul ediyorum.

20 tl ye de bir evde giymelik basic tişört aldım. Almasam olabilirdi ama gene de pişman değilim.

Ayrıca bugün zebramo dan iki ürün sattım ve kargoya verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…