Ekmekten kıl çıktı. yardım :(

pink_panther

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
626
4
296
Diğer
Bugün ekmekten kıl çıktı ve inanın midem alt üst oldu. Artık o marketten ekmek almayı düşünmüyorum ama aslına bakarsanız dışarda ki fırınların hepsinde bu tür sorunlar yaşanabilioyr. Arkadaşlar ben fabrika yapımı ekmek istiyorum yani el değmeden yapılmış. Yok mu sizce öyle ekmek? Napacam artık? Nasıl yerim rahat rahat?
Ekmek makinası alsam ekmek yapımı zor mudur? Uğraşıp yapabilirmiyim? Bi fikir verin ne olur

ekmeğin geldiği fırına gdip şikayette bulunun.ama bir çözüm olacağını hiç sanmıyorum.
nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama halk ekmek fabrikaları var ama onada uğraşırmısınız bilmiyorum.
evde ekmek yapma makinesi ben kullanmıyorum ama kullananlar çok memnun.ama nekadar uğraştırır bilmiyorum.ama içim rahat etsin diyorsan alığ kendin yap elbette.her problem yaşanabilir dışarıdan alınan ekmeklerde.

Maalesef böyle şeyler olabiliyor.Bende çok hassasım bu konuda,ekmek yapma makinası kullanan arkadaşlar çok kolay olduğunu söylüyorlar ama uğraşabilirmiyim bilmiyorum.Ekmek yapmak zor geliyorsa ekmek aldığınız yeri değiştirin en azından psikolojik olarak rahatlarsınız.

makineye unu tuzu suyu ve mayayı koyuyorsun 3 saat sonra sana ekmek olarak geri dönüyor
zahmetli değil bende cok kullandım zamanında

insanların ne dertleri var ,,hoş bir durum değil ama dert edilecek bir durum mu bunu da düşünmeden edemıyorum...
konuyu gorunce sasırdım cok
ok asla olmaması gereken birşey ama keske benım derdım de bu olsa ...

Bir süre önce tv haberi olarak izlemiştim benzer bir şey. Bu kez ekmeğin içinden kıl değil hamamböceği çıkmış! :18: Olayı yaşayan teyze de "ben şaşkın bi kadınım ama bir o kadar da titizim" demişti ne alakaysa :1: Siz yine şanslıymışsınız yani. Halkın sağlığını düşünen kim. Herşey ticarete dönmüş.

bu kadar dert ediyosan al ekmek makinası bitsin canım
pişmiş hamur kokusu midemi bulandırıyo ben kullanamıyorum evden ekmek kokusu çıkmıyo, ama bu durum hoşuna da gidebilir tabi
çünkü herkes çok memnun benim dışımda

Bu tip konularda lütfen sessiz kalmayalım arkadaşlar çok iğrenç bir durum..

Alo gıdayı arayarak şikayetinizi dile getirebilirsiniz ve o fırının araştırılmasını isteyebilirsiniz..

174 arayarak bu hattı kullanıyoruz..

Bu da sitesi belki bilgi almak istersiniz..

ALO GIDA 174 sitesine hoş geldiniz

Back