• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekmek

mantiksiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2020
158
191
18
37
2 gundur eksi maya ekmek yapmak için uğraşıyorum ekmek firindaykeb annem şarteli kapatıp açmamış ekmek rezil oldu oturup ağladım sinirimden dalgınlıkla olduğunu biliyorum ama cok uzuldum ekmeksiz kaldığıma mi yanayım o kadar emeğe mi

1 senedir ben mutfaktayken nasılsın girme diyorum kaç tane siparişimi bastan yapmak zorunda kaldım isi bitsin diye bekliyorum ben mutfaktayken basimda bitiyorlar deliriyorum

Bende eksi maya ekmek yapıyorum. Ne kadar emek verildiğini çok iyi biliyorum valla sinirlenmekte haklısınız :)

2 gundur eksi maya ekmek yapmak için uğraşıyorum ekmek firindaykeb annem şarteli kapatıp açmamış ekmek rezil oldu oturup ağladım sinirimden dalgınlıkla olduğunu biliyorum ama cok uzuldum ekmeksiz kaldığıma mi yanayım o kadar emeğe mi
Yarabbi ne güzel dertler bunlar 🤲

annem şarteli kapatıp açmamış
Neden açmamış ki geri?
Ayrıca fırını kontrol etmiyor muydun
Mesela ben ekmek yaparken 10dkda bir bakarım
Sende o sürelerde baksaydın çökmezdi çünkü fırının ısısı yavaş yavaş düşüyor kurtarırdın yani

Neden açmamış ki geri?
Ayrıca fırını kontrol etmiyor muydun
Mesela ben ekmek yaparken 10dkda bir bakarım
Sende o sürelerde baksaydın çökmezdi çünkü fırının ısısı yavaş yavaş düşüyor kurtarırdın yani
Ben 10 dk da bir kontrol etme gereği duymuyorum zaten kontrol etsen de içini göremez tahmin edemezsin 45 dk da olab ekmeği 15. Dkda kontrol etmem ben

Alt tarafi bir ekmek yani neden bu kadar absrttiniz oturup ağlayacak kadar oturup ağlayacaginiza 1 tlye alabilirsiniz.Ama anneniz şarteli neden kapatti ben o kismi anlamadim
Marketten alırsınız

Tamam konu sahibi aşırı tepki veriyor olabilir de saatlerce uğraşıp emek verip yaptığı ekmek heba olan birine de marketten alma tavsiyesi vermek komik değil mi? Konu sahibi de biliyordur eminim markette, bakkalda ekmek olduğunu ve ucuz olduğunu. Evde yapılanla hazır alınan kıyaslanır mı?

Konu sahibi size gelince, ekmek yaparken başında bekleyin. Ben pişirip fırından alana kadar mutfaktan çıkmıyorum.

Tamam konu sahibi aşırı tepki veriyor olabilir de saatlerce uğraşıp emek verip yaptığı ekmek heba olan birine de marketten alma tavsiyesi vermek komik değil mi? Konu sahibi de biliyordur eminim markette, bakkalda ekmek olduğunu ve ucuz olduğunu. Evde yapılanla hazır alınan kıyaslanır mı?

Konu sahibi size gelince, ekmek yaparken başında bekleyin. Ben pişirip fırından alana kadar mutfaktan çıkmıyorum.
Evet ama ağlayacak kadar da değil. Oturup yeniden mi yapsin

Evet ama ağlayacak kadar da değil. Oturup yeniden mi yapsin
Ben eve bakkal ekmeği sokmuyorum mesela. Yaptığım ekmek heba olursa önce oturur ağlar (çünkü insanım üzülüp sinirlenince ağlayarak tepki verebiliyorum bazen) sonra yeniden yaparım. Biri bana bakkaldan al dese o an küfürü basarım herhalde. ☺️

Ben 10 dk da bir kontrol etme gereği duymuyorum zaten kontrol etsen de içini göremez tahmin edemezsin 45 dk da olab ekmeği 15. Dkda kontrol etmem ben
En azından fırının çalışmadığını anlardın
Ben hep garanticiyimdir ondan sanırım

Hmm sanırım konu sahibi ekmek yapıp satıyor ve çok miktarda
Bu sizin işinizse üzülmeniz çok normal
Bir dahakine fırını olmasa da elektiriği arada kontrol edin

Konu sahibi kendi çapında butik ekmek yapmıyor anladığım kadarıyla, yaptığı ekmekleri satarak para da kazanıyor. Emeğinin boşa gitmesine iki kat daha fazla üzülür haliyle. Ben hak verdim.

Mutfağın kapısını kilitleyin valla, ben normalde de sevmem mutfakta bana karışılmasını kaldı ki siz para kazanıyormuşsunuz bu işten. Laftan anlamıyorlarsa emrivaki yapın. Şalter de öyle kafaya göre indirilmez, böyle kafalarına göre iş yapıyorlarsa mecburen siz dikkat edeceksiniz.

Back
X