Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TV mi ne takılmış mesele o değil neden kaldıramazsın anlamiyorumŞarteli neden kapatıyor ki![]()
cidden şartellerle böyle oynanmaz kiŞarteli neden kapatıyor ki![]()
Yarabbi ne güzel dertler bunlar2 gundur eksi maya ekmek yapmak için uğraşıyorum ekmek firindaykeb annem şarteli kapatıp açmamış ekmek rezil oldu oturup ağladım sinirimden dalgınlıkla olduğunu biliyorum ama cok uzuldum ekmeksiz kaldığıma mi yanayım o kadar emeğe mi
Emek verdiğiniz bir şeyin saçma sapan bir şey yüzünden rezil olması umurunuzda olmazdı sanırımYarabbi ne güzel dertler bunlar![]()
Neden açmamış ki geri?annem şarteli kapatıp açmamış
Ben 10 dk da bir kontrol etme gereği duymuyorum zaten kontrol etsen de içini göremez tahmin edemezsin 45 dk da olab ekmeği 15. Dkda kontrol etmem benNeden açmamış ki geri?
Ayrıca fırını kontrol etmiyor muydun
Mesela ben ekmek yaparken 10dkda bir bakarım
Sende o sürelerde baksaydın çökmezdi çünkü fırının ısısı yavaş yavaş düşüyor kurtarırdın yani
Alt tarafi bir ekmek yani neden bu kadar absrttiniz oturup ağlayacak kadar oturup ağlayacaginiza 1 tlye alabilirsiniz.Ama anneniz şarteli neden kapatti ben o kismi anlamadim
Marketten alırsınız
Evet ama ağlayacak kadar da değil. Oturup yeniden mi yapsinTamam konu sahibi aşırı tepki veriyor olabilir de saatlerce uğraşıp emek verip yaptığı ekmek heba olan birine de marketten alma tavsiyesi vermek komik değil mi? Konu sahibi de biliyordur eminim markette, bakkalda ekmek olduğunu ve ucuz olduğunu. Evde yapılanla hazır alınan kıyaslanır mı?
Konu sahibi size gelince, ekmek yaparken başında bekleyin. Ben pişirip fırından alana kadar mutfaktan çıkmıyorum.
Ben eve bakkal ekmeği sokmuyorum mesela. Yaptığım ekmek heba olursa önce oturur ağlar (çünkü insanım üzülüp sinirlenince ağlayarak tepki verebiliyorum bazen) sonra yeniden yaparım. Biri bana bakkaldan al dese o an küfürü basarım herhalde.Evet ama ağlayacak kadar da değil. Oturup yeniden mi yapsin
En azından fırının çalışmadığını anlardınBen 10 dk da bir kontrol etme gereği duymuyorum zaten kontrol etsen de içini göremez tahmin edemezsin 45 dk da olab ekmeği 15. Dkda kontrol etmem ben