• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekmek Davasi

Hanfendi asgari ucretle calisan bi kocaniz varken cocuk yapmaniz cok sacma kusura bakmayin.. :) bide cok ugrasmissiniz
Rizkimi bana gonderen bi Rabim var tekrar tekrar yaziyorum Rizkimiz her turlu geliyo sadece katkim olsun istiyorum bu arada gulecek ne var onu anlamadim herkes sizin gibi zengin olmak zorundami yada asgari ucretle calisiyoruz diye evlat sahibi olmamalimiydik?

Ne güzel insanlar var.
Kira öder gibi ev sahibi yapıyorlar eşi dostu.:KK36:

Ne iş yapabilirsin bilemiyorum ki.

Sarma sarsan, mantı yapsan
Ya da reçel, konserve gibi şeyler
Bunları satabilirsin.
Ama çevre lazım hepsinden önce
Oda bende yok:)

Bebekleriniz anali babali buyusun insallah. Anneler bakimlarini tamamen ustlense ve siz de tam zamanli is bulsaniz? Evde bebeklerle incikli boncuklu is olmaz sanki.

bende evdeyim ama yurtdisi burda turkiye gibi ev isi yapip instadan satacak cevre yok. turkiyede gelismis bu durum alicilar var yapabilrisin. bebd e ne yapasam diye dusunuyotdum
Ben pek ilgilenmedigimm icin tam bikmiyorum nasil doner bu isler gondermesi var ucret almasi var bunlar hakinda bilgi almak icinde actim konuyu dur bakalim ne olcak sonunda:)

Hanfendi asgari ucretle calisan bi kocaniz varken cocuk yapmaniz cok sacma kusura bakmayin.. :) bide cok ugrasmissiniz

Biri de gelir senin gelirini beğenmez
Bu kadarcık parayla nasıl cesaret ettin der.
Hayat bu..

Annelerimiz babalarımız böyle düşünseymiş
Çoğumuz olmazmışız :KK48:

Bebekleriniz anali babali buyusun insallah. Anneler bakimlarini tamamen ustlense ve siz de tam zamanli is bulsaniz? Evde bebeklerle incikli boncuklu is olmaz sanki.
Onuda dusunduk ama oda imkansiz annem 65 yasinda dul bi kadin onun bakima ihtiyaci var kayin validemin 30 yasinda ozurlu bi kiz evladi var oda olmaz o yuzden ben bakmak zorundayim

Biri de gelir senin gelirini beğenmez
Bu kadarcık parayla nasıl cesaret ettin der.
Hayat bu..

Annelerimiz babalarımız böyle düşünseymiş
Çoğumuz olmazmışız :KK48:
Hersey bi yana birilerinin yasadigi zorluga piskin piskin gulerek yaziyo bide kadin vicdan merhamet bukadarmi Ayaklar altina alinmis hayret..

Keşke birkaç sene annen ve kayınvaliden baksa çocuklara sende asgari ücrete tam zamanlı bi işe girsen. Borcunuz bitene kadar en azından.

Birinin size sakin kilo vermeden evlenme demesi kadar abes ve sacma su yorumunuz!

Ayrica hicte komik degil birde gulmussunuz.

Normalde hic bulasamam ama cok cok irrite oldum!!

Yok cnm ya annem 65 yasinda evden biyere cikamiyo kayinvalidemin engeli kizii var tum zamanini onla geciriyo malesef ordanda bisey cikmaz
Bebekleriniz kaç aylık çevrenizde kreş vs varsa oraya başvursanız yemek,temizlik vs onlarda sizinle gelirdi oraya sizin için bence en iyisi kreş tarzı olur çocuklarınız orada oyun oynar arkadaşlarıyla siz de işle ilgilenirsiniz,yemek yapıp yada incik boncuk işi sizi 2 küçük çocukla yorar.

Bizde cogu sey imkansiz cnm esim zaten 13 14 saat calisiyo haftada 1 izinli o gunlerde babasinin is yerine gidip gunluk yomye aliyo

Rizkimi bana gonderen bi Rabim var tekrar tekrar yaziyorum Rizkimiz her turlu geliyo sadece katkim olsun istiyorum bu arada gulecek ne var onu anlamadim herkes sizin gibi zengin olmak zorundami yada asgari ucretle calisiyoruz diye evlat sahibi olmamalimiydik?
Evet olmamalisiniz herkes olucak diye bi kural yok? Ben cocuk gelisimciyim ve bu tur seylere kesinlikle karsiyiz cocuklarinizin ilerde zorluk cekmesi hosuna gidicek galiba

Manti sarma vs iki bebekle cok zor. El becerin nasil bilemiyorum penye ipten canta paspas sepet vs yapabilirsiniz..

Aigurumi bebeklerin getirisi yuksek en mantiklisi bunlar gibi gorunuyor.

Allah hayirli kapilar acsin..

Bebekleriniz kaç aylık çevrenizde kreş vs varsa oraya başvursanız yemek,temizlik vs onlarda sizinle gelirdi oraya sizin için bence en iyisi kreş tarzı olur çocuklarınız orada oyun oynar arkadaşlarıyla siz de işle ilgilenirsiniz,yemek yapıp yada incik boncuk işi sizi 2 küçük çocukla yorar.
Cok kucukler daha 3 ayliklar evde aksamlari cocuklari yatirdikca esimle annemle su isimli emzik askisi yapsam diyorum hem karli hemde cok yorucu degil ama nasil satis yapicam nasil hesabima ucreti alcam bu konuda hic bir bilgim yok daha once hic yapmadigim icin bu isler nasil doner bilmiyiyorum

Back
X