• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekmek Davasi

Annemin bir arkadaşı ihtiyaç sahibiydi.Tarhana turşu filan yapmış ,annem aldı.İsyerine götürüp ürünleri gösterdi,herkes birer ikişer kilo aldı.Ertesi yıl siparişleri bayan kendi aldı.4 sene sonra artık anneme tarhana da turşu da satıyor,siparişlere yetisemiyormus:confused:imsallah size de vesile olan biri cikar

Evet olmamalisiniz herkes olucak diye bi kural yok? Ben cocuk gelisimciyim ve bu tur seylere kesinlikle karsiyiz cocuklarinizin ilerde zorluk cekmesi hosuna gidicek galiba

Ne kadan da idealist bir cocuk gelişimcisiii:))) cocukların gelişiminin sadece maddi kriterlerle mi ölçülebileceğini düşünüyorsun ahh! Sevgi ile büyüyen cocuklar sağlıklı birey olur, sizin için aynı şeyi düşünemiyorum maalesef, meblağ olarak doymak insan olmak olmuyor

Evet olmamalisiniz herkes olucak diye bi kural yok? Ben cocuk gelisimciyim ve bu tur seylere kesinlikle karsiyiz cocuklarinizin ilerde zorluk cekmesi hosuna gidicek galiba

Bir ara pilates hocasıydın.
Şimdi çocuk gelişimci oldun demek.
Oku daha çok oku belki bir gün ''insan'' olursun.

Sanırsın üniversitede kürsü sahibi

Bir ara pilates hocasıydın.
Şimdi çocuk gelişimci oldun demek.
Oku daha çok oku belki bir gün ''insan'' olursun.
Cocukken gelisemeyince napsin

Konu sahibi sanliurfada yapacagin en iyi sey yazin salca biber isi. Allah kolaylik versin. Esin caliskanmis cok takdir ettim. Bol kazanciniz olsun insallah

Size sebep olacak ,urunlerinizi sağda solda gösterecek bir arkadaşınız olsa işiniz daha kolay.Kamu dairesinde çalışan ve ya bayan kuaförü ..bu iki yer resmen çarşı gibi oluyor

Haberlerde gördüm.. çevrenizde çalışan bir komşunuz varsa ona ücreti karşılığında akşam yemeği yapmayı teklif edebilirsiniz.. yada sipariş üzerine kilo ile mantı,sarma yapıp satabilirsiniz.. özellikle büyük şehirlerde çalışan bayanlar ev yapımı hazır yemekleri tercih ediyo.. yakınımda tanıdığık bir kadın eşinden boşanınca önce evde mantı yapıp satıyor.. sonra iş yeri açıyo mantı üzerine.. evini arabasını alıyor.. maşallah.. sizde bi araştırın çevre yoksa bi restorana sorun mantı işini ;)

Biz evi bi dostan aldik faizsiz kira oder gibi ona oduyoruz biraz pesin verdik geri kalanida 5 yil biyinca kira oder gibi oduyoruz yani kirayla ayni hesap degisen tek bisey var kendi evimizin parasini oduyoruz ama cok sıkisiyoruz cok sukur Rabim Rizkimizi yoluyoda yinede eve bi katkim olsun diye bende biseyler yapmak istedim
Bende sasirdim ama iyi olmus hayirli olsun en azindan kizlar büyüyünce rahatlarsiniz. Kayinvalideniz ya da anneniz cocuklara baksa siz ise girseniz olmaz mi ?

Evde pasta börek tarzı birşeyler yapıp satabilirsiniz yavaş yavaş çevre tanır sizi yada el örgüsü bebek yelek patik battaniye gibi ürünlerede her zaman talep olur

Allah hayırlı kapılar açsın inşallah.
Urfada igne oyası dantel örgü gibi seyler satar bence deneyebilirsin
Eger bilmiyosan youtubedan bakarak ögrenirsin
Ablam kendi kendine internetten igne oyası yapmayı ögrendi

Allah rızkınızı veriyorsa bence ikiz bebekle çalışmanız zor, vaktinizi bebeklerinize ayırmanız daha iyi olur.
Ama yok para yetiştiremiyorum diyorsanız evde şimdi kokulu taş, sabun, keçe gibi el işleri çok revaşta. Bunları insanlar düğünlerinde, doğumlarında falan dağıtıyorlar. Bir seferde çok fazla sipariş alırsınız ama bu işler de birden olmaz. Ama becerirseniz halleder gidersiniz. Hem severek yapılıyor, hem de para kazanırsınız bir yandan

Kizlar Herkese iyi aksamlar oncelikle Beni Aranizda taniyanlar vardir bilen bilir evlat sahibi olmak icin cok ugraslar verdim sonra Rabim nasip etti ikiz kizlarim oldu hamd olsun binlercekere sukurler olsun oyle ugurlu geldilerki arkasindann ev aldik taksitle derken acaip sıkismaya basladik esim bi cagiri merkezinde musteri temsilcisi asgari ucretle calisiyo ayda 800 tl taksit oduyoruz bez mama ilaç,elektirik ,su derkenn aylik yetmiyimo bize Annemin kayin validemin yardimi olmasa geçinemicez Bende Evde is yapmaya karar verdim ama hic bir cevrem yok ikizlerden dolayida hic biyere cikamiyorum sizce evde ne is yapabilirim? en azindan kizlarimin mama parasi ciksa yeter isimli emzik askisi yapsam kime saticam evde incik boncuk isi bi hayli zaman alir kizlardan vakit bulamam bana bi akil verin ne gibi isler yapabilirim?

allah kolaylık versin canım keçeden süsler çok moda bu ara kapı süsleri buzdolap süsleri falan maliyetsizde bir çalışma çevren olmasın zaten boşver instgramdan sayfa aç önce ve takipçi edin. bu çağda böyle satış yapabilirsin.

madem faiz ödemiyorsaniz konussaniz geri ödeme süresiniz uzatsaniz? bes yil yerine 8 yil?

bence yemek cok mantikli, benim yakinimda olsan hergün siparis veririm bu konuda keske tr de yasasam diyorum yemek yapmayi hic sevmiyorum.

ikizler kac yasinda bilmiyorum ama annen baka bilirmi temizlige gitsen baya para yaparsin.

pasta kek satislarida baya para getiriyo sanirim.

Ayyy yazık sana emanet edilecek çocuklara ve aileletine bu kadar insanlıktan uzak bir ÇOCUK GELİŞİMCİ nin elinde kalacak o çocuklar sen geliştirmek yerine geriletirsin karartırsın yazık yazık

Rizkimi bana gonderen bi Rabim var tekrar tekrar yaziyorum Rizkimiz her turlu geliyo sadece katkim olsun istiyorum bu arada gulecek ne var onu anlamadim herkes sizin gibi zengin olmak zorundami yada asgari ucretle calisiyoruz diye evlat sahibi olmamalimiydik?
evlat sahibi ol elbet ama riskini kim veriyor kvde annem olmasa gecinemem
bile diyorsunuz... bunun illerde dahada zorlascaginin farkindasiniz insallah... 24 yasindasiniz dogruysa öne calisip kenara para atmaniz gerekirdi bu durumda sonrada cocuk...

Back
X