• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekleyim mi eklemeyim mi ?

Nasıl duruyorsun bu kadar rahat?
Ben senin yerinde olsam hayatta rahat duramazdım. Gidip atlamam ama taktik yaparım. Misal hatırladın mı tarzında bir şey yazabilirsin :KK66: madem ekledin
Canim bugün çok isim vardı ve eve geç geldim çok yorgunum teli şarja taktım bi baktım kabul etmiş.
Yorgunluktan bi an anlayamadım yani düşün halimi. Sevgilisi var mı yok mu ne bilim yani şimdi pat diye bişey yazmak nasıl anlaşılır ki ....
Cidden ne yapim bilmiyorum. ..

Ne yapacağımı bilmiyorum
Yani mesaj olarak ne yazsam bilmiyorum.
Kafam çok karıştı şu an
İste bize anlattigin hikayeyi onada anlat cocuk suan reddedildiği kisiye zaten sicak bakmaz.ama yillar gecti aklimdaydi bu seni gorunce paylasmak istedim de.aslinda seni hic tanimadim de

Merhaba x tanidin mi su su yillar arasinda lisede beraber okumustuk ben bilmem ne siniftaydim falan diyebilirsin. Gecen kuzeninle fotografini gordum aklima geldi vs diye baslayarak durumuda anlatabilirsin. Durustluk iyidir.

Ne yapacağımı bilmiyorum
Yani mesaj olarak ne yazsam bilmiyorum.
Kafam çok karıştı şu an

Önceki konunuzda da söylemiştim, yani ne alaka üstünden 10 sene gecmis diye. Bunda da ayni seyi düşünüyorum, sizden hoslandigini unutmuş bile olabilir. O yuzden yeni tanıştiginiz ama hoşlandığınız biri olarak düşünüp hareket etmeli. Hayatinda biri olma ihtimali yuksek. Onu da düşünmeli. Sanirim yine en mantiklisi, beni hatırladın mi ayağında bir mesaj atmak. Asildiginiz belli olur biliyorsunuz ki zaten. Belki 1-2 gun beklenebilir ama.

İste bize anlattigin hikayeyi onada anlat cocuk suan reddedildiği kisiye zaten sicak bakmaz.ama yillar gecti aklimdaydi bu seni gorunce paylasmak istedim de.aslinda seni hic tanimadim de
Ama bi anda bunu dersem adam yanlış anlar mi yani sanki onunla ilişkiye başlayayım falan istiyomus gibi...
İyi fikir aslında açık açık ona yazabilirim.
Ya ksr bakma yıllar önce çok enteresan bişey olmuştu falan diye.
Ha bire karşıma ciktgn için de hatırladım ve ekledim. Gibisinden gülerek. . Hemde çok üstüne dusmuyomus gibi .. böyle mi :)

Ama bi anda bunu dersem adam yanlış anlar mi yani sanki onunla ilişkiye başlayayım falan istiyomus gibi...
İyi fikir aslında açık açık ona yazabilirim.
Ya ksr bakma yıllar önce çok enteresan bişey olmuştu falan diye.
Ha bire karşıma ciktgn için de hatırladım ve ekledim. Gibisinden gülerek. . Hemde çok üstüne dusmuyomus gibi .. böyle mi :)
Evet aynen oyle dalgaya alirmista,gecmise ait ortak bir aniyi paylasirmis gibi.beklenti icinde olmadigini hissettirerek ve eglenerek yap.keyifli olur.cok kasma zaten en fazla bidaha gorusmezsin okadar ne olabilirki dahasi en kotu bu yani

Önceki konunuzda da söylemiştim, yani ne alaka üstünden 10 sene gecmis diye. Bunda da ayni seyi düşünüyorum, sizden hoslandigini unutmuş bile olabilir. O yuzden yeni tanıştiginiz ama hoşlandığınız biri olarak düşünüp hareket etmeli. Hayatinda biri olma ihtimali yuksek. Onu da düşünmeli. Sanirim yine en mantiklisi, beni hatırladın mi ayağında bir mesaj atmak. Asildiginiz belli olur biliyorsunuz ki zaten. Belki 1-2 gun beklenebilir ama.
Bende korkuyorum sevgilisi olabilir hoslandigi biri yada yeni ayrıldığı. .
Pat diye biliyo musun lise zamanında böyle böyle oldu tesadüf eseri karsilasinca ekledim yazsam nasıl olur bilmiyorum.
Aslında durustce olur da ...
Ne bilim bunu diyince de o zaman kbl edemedim kader izin vermedi şimdi başlayalım gibi anlarsa

Katılıyorum bence de çok tatlı başlangıç olabilir, komik arkadaşça tarafı da var :KK16: ama bu saatte atmayın bence

Bende korkuyorum sevgilisi olabilir hoslandigi biri yada yeni ayrıldığı. .
Pat diye biliyo musun lise zamanında böyle böyle oldu tesadüf eseri karsilasinca ekledim yazsam nasıl olur bilmiyorum.
Aslında durustce olur da ...
Ne bilim bunu diyince de o zaman kbl edemedim kader izin vermedi şimdi başlayalım gibi anlarsa

ama lütfen çoook fazla gülücük ikonu koyma
o zaman da "yersen yapıyor" gibi algılanıyor

ya açık açık yaz
seni neden ekledim biliyor musun
tesadüf şunun instagramında gördüm, aklıma geldi
lütfen yanlış anlama ama sadece paylaşmak istedim de
öyle bol kahkahalı falan yazma

Katılıyorum bence de çok tatlı başlangıç olabilir, komik arkadaşça tarafı da var :KK16: ama bu saatte atmayın bence
Yok bu saatte atılmaz zaten de.
Ne zaman atayım ?
En azından verdiği tepkiye göre anlamis olurum sevgilisi var mi yok mu ya da arkadasca mi konusacak napacak .
Yani mesaj at diyenler haklı .
Ölüm yok sonunda.
Belki de tatlı bi başlangıç olur

Yok bu saatte atılmaz zaten de.
Ne zaman atayım ?
En azından verdiği tepkiye göre anlamis olurum sevgilisi var mi yok mu ya da arkadasca mi konusacak napacak .
Yani mesaj at diyenler haklı .
Ölüm yok sonunda.
Belki de tatlı bi başlangıç olur

çalışıyor musun?
çalışıyorsan işe başlamadan hemen önce at
çalışmıyorsan 10:00 u falan bekle bence

ama lütfen çoook fazla gülücük ikonu koyma
o zaman da "yersen yapıyor" gibi algılanıyor

ya açık açık yaz
seni neden ekledim biliyor musun
tesadüf şunun instagramında gördüm, aklıma geldi
lütfen yanlış anlama ama sadece paylaşmak istedim de
öyle bol kahkahalı falan yazma
Aynen çok gülmeli de olmaz.
Ama kuzenin sayfasında gördüm demek istemiyorum. .
Onu hiç karistirmadan sürekli face de goruyidum sonradan aklıma geldi kim olduğun falan.
Seninle ilgili değişik bi anime var onu hatırladım lütfen yanlış anlama ama çok enteresan falan yazayım demi.
Böyle böyle olmuştu hatırladım ve ekledim diyebilirim

Hahahahhaha :D tüm yorumları tek tek okudum da, kadınlardan korkulur hakikaten. Adamcağız her şeyden habersiz alt tarafı konu sahibinin arkadaşlık isteğini kabul etmiş savunmasız bir şekilde yaşıyor, ama bizim kızlardaki şeytani planlara bak :D

Aynen çok gülmeli de olmaz.
Ama kuzenin sayfasında gördüm demek istemiyorum. .
Onu hiç karistirmadan sürekli face de goruyidum sonradan aklıma geldi kim olduğun falan.
Seninle ilgili değişik bi anime var onu hatırladım lütfen yanlış anlama ama çok enteresan falan yazayım demi.
Böyle böyle olmuştu hatırladım ve ekledim diyebilirim

neden kuzen olmaz?
gerçekten görüyor muydun facede?
sakın sakın 1 tek yalan bile söyleme

neden kuzen olmaz?
gerçekten görüyor muydun facede?
sakın sakın 1 tek yalan bile söyleme
Yok görmüyodum tabiki ama bu seferde kuzenin ftg karistirdigimi düşünecek o yüzden . Küçük bi yalana ihtiyacım var .
Yoksa mesaj yazamayacagim..
Elime yüzüme bulastircsm

Hahahahhaha :KK70: tüm yorumları tek tek okudum da, kadınlardan korkulur hakikaten. Adamcağız her şeyden habersiz alt tarafı konu sahibinin arkadaşlık isteğini kabul etmiş savunmasız bir şekilde yaşıyor, ama bizim kızlardaki şeytani planlara bak :KK70:
Belki de adam askiyla konuşup iyi geceler dileyip uyudu gitti.
Biz burda ne derdindeyiz :))

Yok görmüyodum tabiki ama bu seferde kuzenin ftg karistirdigimi düşünecek o yüzden . Küçük bi yalana ihtiyacım var .
Yoksa mesaj yazamayacagim..
Elime yüzüme bulastircsm

sanırım ben konunun "kuzen" bölümünü kaçırmışım
kuzen tanıdık mı değil? fotoğrafları karıştırınca olmuyor mu?
ortak arkadaşınız kaç tane Berk'le?

Back
X