• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekleyim mi eklemeyim mi ?

Bende korkuyorum sevgilisi olabilir hoslandigi biri yada yeni ayrıldığı. .
Pat diye biliyo musun lise zamanında böyle böyle oldu tesadüf eseri karsilasinca ekledim yazsam nasıl olur bilmiyorum.
Aslında durustce olur da ...
Ne bilim bunu diyince de o zaman kbl edemedim kader izin vermedi şimdi başlayalım gibi anlarsa

Ben olsam boyle başlamazdım tabii ki. Once bir normal mesaj atardım, cevap yaziyorsa ve sohbet etmeye ilgiliyse anlatirdim. Sevgilisi filan varsa ve siz direkt bu muhabbetle girerseniz bayagi sacma olur.

Belki de adam askiyla konuşup iyi geceler dileyip uyudu gitti.
Biz burda ne derdindeyiz :))
Valla ben de bazen boyle işlere kalkisiyorum. Mesela eskiden beğendiğim ama o zamanlar sevgilisi olduğu için çok bakamadigim kişiyi birkaç yıl sonra eklemiştim, bir iki gün heyecan oldu sonra çok saçma sapan bir insan olduğunu öğrenince bana iltifat etmesinin görüşme tekliflerinin de bir anlamı olmadı. Tiksindim. Ama sonuc olarak ekledigime pişman olmadım. Çünkü kaybedicek bir şey yok bedavadan heyecan yaşadım yani üstelik de kafamdaki yarim kalmışlık hissinden kurtuldum. Umarım seninkinin sonucu çok daha guzel olur. Bana kalırsa müsait bir zamanda durumu anlat, ama çok hevesli görünme. Hani ekleme amacın tamamen bu olayı anlatıp geyik yapmakmis gibi olsun. Zaten istiyorsa devamını getirir. Yok yav he he moduna girip kısa kesiyorsa sen de sallama.

Ben olsam boyle başlamazdım tabii ki. Once bir normal mesaj atardım, cevap yaziyorsa ve sohbet etmeye ilgiliyse anlatirdim. Sevgilisi filan varsa ve siz direkt bu muhabbetle girerseniz bayagi sacma olur.

hakikaten insan insandan ne kadar farklı (asla eleştirel anlamda yazmıyorum, ilginç bulduğum için yazıyorum)

ben de asla normal mesaj atmazdım mesela, çünkü o zaman amaçsız bir şekilde ona yazıyor olurdum, yanlış anlaşılmaya çok müsait olurdu, hem reddedilmem de kolay olurdu gibi geliyor bana
ama o anı aklında kalmış da facebook'da görünce canlanmış gibi olursa, onu eklememin bir sebebi olurdu

Esraedge Esraedge

sanırım ben konunun "kuzen" bölümünü kaçırmışım
kuzen tanıdık mı değil? fotoğrafları karıştırınca olmuyor mu?
ortak arkadaşınız kaç tane Berk'le?
Kuzen tanıdık amma çok samimi olduğum biri değil .
Oda liseden.
Konusmuyoruz şu an kuzenlede .
Kel alaka olacak durum.
Eğer mesaj atarsam kuzeni karstrmamam gerek.
Tesadüfler silsilesi oldu diyip atarım.
Niye ekledigimi açıklarim.
Bide söyle bişey var.
Adamın şu an sevgilisi varsa eğer ben açıklama yapinca iyi olmaz ki ..
Yani boş boş bi açıklama olacak belki D3 onun yazmasını beklemeliyum belki yazar :KK17::KK17::KK17:

Valla ben de bazen boyle işlere kalkisiyorum. Mesela eskiden beğendiğim ama o zamanlar sevgilisi olduğu için çok bakamadigim kişiyi birkaç yıl sonra eklemiştim, bir iki gün heyecan oldu sonra çok saçma sapan bir insan olduğunu öğrenince bana iltifat etmesinin görüşme tekliflerinin de bir anlamı olmadı. Tiksindim. Ama sonuc olarak ekledigime pişman olmadım. Çünkü kaybedicek bir şey yok bedavadan heyecan yaşadım yani üstelik de kafamdaki yarim kalmışlık hissinden kurtuldum. Umarım seninkinin sonucu çok daha guzel olur. Bana kalırsa müsait bir zamanda durumu anlat, ama çok hevesli görünme. Hani ekleme amacın tamamen bu olayı anlatıp geyik yapmakmis gibi olsun. Zaten istiyorsa devamını getirir. Yok yav he he moduna girip kısa kesiyorsa sen de sallama.
Sizce msj yazmalimiyim peki ?
Yani o atar mi beklesem mi.

Kuzen tanıdık amma çok samimi olduğum biri değil .
Oda liseden.
Konusmuyoruz şu an kuzenlede .
Kel alaka olacak durum.
Eğer mesaj atarsam kuzeni karstrmamam gerek.
Tesadüfler silsilesi oldu diyip atarım.
Niye ekledigimi açıklarim.
Bide söyle bişey var.
Adamın şu an sevgilisi varsa eğer ben açıklama yapinca iyi olmaz ki ..
Yani boş boş bi açıklama olacak belki D3 onun yazmasını beklemeliyum belki yazar :KK17::KK17::KK17:

valla zor karar
bugün ekledin, onayladı
diyelim ki onun yazmasını bekledin ve yazmadı, o zaman ne olacak? 3 gün sonra tutup da seni şu yüzden ekledim diyemezsin ki
ayrıca ben onun yerine olsam sana hayatta yazmam
reddetmişsin sen onu
sevgilisi varsa ne olacak ki? sevgilim var dese, ölür müsün?

bilemedim:confused:

ben de aynen böyle demek istiyordum işte ama dilim dönmedi :KK73:

valla zor karar
bugün ekledin, onayladı
diyelim ki onun yazmasını bekledin ve yazmadı, o zaman ne olacak? 3 gün sonra tutup da seni şu yüzden ekledim diyemezsin ki
ayrıca ben onun yerine olsam sana hayatta yazmam
reddetmişsin sen onu
sevgilisi varsa ne olacak ki? sevgilim var dese, ölür müsün?

bilemedim:confused:
Haklısın valla ne diyim..
Doğru diyosun ben en iyisi yarın buna mesaj atayım.
Ne olacaksa olsun .
Şöyle şöyle olmuştu ordan hatırladım eski şeyler işte o yüzden karşılaşınca hatrladim ekledim diyeyim.
Bakalım ne cvp verecek.
Sevgilisi varsa zaten belki kiz yazar azarlar. Ya da sevgilisi yanlış anlamasın diye beni gecistirecek gibi yazar üstünde durmaz.
Yadaaaaa konuyu devam ettirir. ..
2 secenek var

Merhaba
Şimdi neden çıktı bu diyebilirsin ama tamamen tesadufler silsilesi. Facede sürekli karsilasiyodum tanıyo olblcgn kslerden ve seni o şekilde hatırlayabildim.
Lisede senin haberin yok çok değişik bi anim var seninle ilgili. Hatirlarmisin bilmiyorum ama o zaman knsmk istmssn ama o kişinin sen olduğunu ben bilmiyodum. Yani yanlış kisiyi söylediler bana.
Sonradan senin oldgnu ogrenmistim.
Görünce de hatırladım ve ekledim .
Lütfen yanlış anlama bu şekilde saçma oldu biraz ama.--------------> bunu yazsam nasıl sizce kizlarrrrrr

Bence şöyle yaz,
Selam x liseden tanıdıkları ekliyordumda tesadüf seni de gördüm ekledim.
Umarım sende beni tanımıssındır vs yazabilirsin.
Bütün olayı anlatmak yerine.
Şimdi herseyi yazsan sanki onu hiç unutmamıssın gibi olabilir.

Mrb Berk çıkma teklifini kabul ediyorum diyin :))

Şaka şaka

Ekle ya herkes herkesi ekliyor hayatında biri yoksa yazar ztn konuşursunuz belli mi olur aşk doğar.

Bence ekle ve bu olayıda anlat, hem gülecek malzeme çıkar hem ortam yumuşar.

hakikaten insan insandan ne kadar farklı (asla eleştirel anlamda yazmıyorum, ilginç bulduğum için yazıyorum)

ben de asla normal mesaj atmazdım mesela, çünkü o zaman amaçsız bir şekilde ona yazıyor olurdum, yanlış anlaşılmaya çok müsait olurdu, hem reddedilmem de kolay olurdu gibi geliyor bana
ama o anı aklında kalmış da facebook'da görünce canlanmış gibi olursa, onu eklememin bir sebebi olurdu

Esraedge Esraedge

Ya iki turlu de asildigini düşünecek zaten. 10 yil sonra boyle bir hareket ne yazarsa yazsin, buna cikar bence. O yuzden bir de ustune sevgilisi varsa, direkt boyle bir mesaj atmasi cevapsiz kalmasina sebebiyet verir. O yuzden ben karsi tarafın karsilik verdiginden emin olmadan anlatmam boyle bir seyi.

Ya iki turlu de asildigini düşünecek zaten. 10 yil sonra boyle bir hareket ne yazarsa yazsin, buna cikar bence. O yuzden bir de ustune sevgilisi varsa, direkt boyle bir mesaj atmasi cevapsiz kalmasina sebebiyet verir. O yuzden ben karsi tarafın karsilik verdiginden emin olmadan anlatmam boyle bir seyi.
Kızlar hiç bişey yazmadım.
Yazamadım. Sabah yine isim vardı eğitimle ilgili çalışmalarımız oluyor.
Şu saate kadar disardaydim.
Yazmayacagim ya.
Çünkü haklı arkadaş .
Belki o yazar ...
Her türlü konuyu yanlış anlayacak .

Kızlar hiç bişey yazmadım.
Yazamadım. Sabah yine isim vardı eğitimle ilgili çalışmalarımız oluyor.
Şu saate kadar disardaydim.
Yazmayacagim ya.
Çünkü haklı arkadaş .
Belki o yazar ...
Her türlü konuyu yanlış anlayacak .

Ama zaten sizin de amaciniz bu degil mi? Sonucta derdiniz kankalik degil :KK8:
Bence bir adim atin, belki sevgilisi yoktur ve guzel olur sonucu.

Ama zaten sizin de amaciniz bu degil mi? Sonucta derdiniz kankalik degil :KK8:
Bence bir adim atin, belki sevgilisi yoktur ve guzel olur sonucu.
Ya evet derdim belli ama korkuyorum.
Neden bilmiyorum ötesine cesaret edemiyorum.
Swarm kullaniyomusunuz bilmiyorum oraya baktım geçen yil yazın bi foto koymuş oraya sahilde içecek kumun üstünde ve yanında bi kadın ayağı var halhal takmış.
Ne bilim canım sıkıldı

Ya evet derdim belli ama korkuyorum.
Neden bilmiyorum ötesine cesaret edemiyorum.
Swarm kullaniyomusunuz bilmiyorum oraya baktım geçen yil yazın bi foto koymuş oraya sahilde içecek kumun üstünde ve yanında bi kadın ayağı var halhal takmış.
Ne bilim canım sıkıldı

Stalkun dibi :rapci: zaten 25 26 yasinda bir erkeğin ,ustelik de yakisikli bir erkegin, sevgilisinin olmama ihtimali düşük. O yuzden bastan beri boyle konuşuyorum. Biraz bekleyin o halde. Bu arada belki sevgilisi olmadigindan emin olacaginiz bir seyler bulursunuz.

Ama bi anda bunu dersem adam yanlış anlar mi yani sanki onunla ilişkiye başlayayım falan istiyomus gibi...
İyi fikir aslında açık açık ona yazabilirim.
Ya ksr bakma yıllar önce çok enteresan bişey olmuştu falan diye.
Ha bire karşıma ciktgn için de hatırladım ve ekledim. Gibisinden gülerek. . Hemde çok üstüne dusmuyomus gibi .. böyle mi :)

Merhaba
Şimdi neden çıktı bu diyebilirsin ama tamamen tesadufler silsilesi. Facede sürekli karsilasiyodum tanıyo olblcgn kslerden ve seni o şekilde hatırlayabildim.
Lisede senin haberin yok çok değişik bi anim var seninle ilgili. Hatirlarmisin bilmiyorum ama o zaman knsmk istmssn ama o kişinin sen olduğunu ben bilmiyodum. Yani yanlış kisiyi söylediler bana.
Sonradan senin oldgnu ogrenmistim.
Görünce de hatırladım ve ekledim .
Lütfen yanlış anlama bu şekilde saçma oldu biraz ama.--------------> bunu yazsam nasıl sizce kizlarrrrrr

Yazmadınız değil mi yetiştim
Allahım sakin sakin boyle bir mesaj atmayin,çok net güldürürsünüz kendinizi
Mesaj atin ama bu şekilde degil kesinlikle boyle değil.
'Merhaba x hatırladın mı?,xxx lisesinde okumuştuk,yyy yerinde denk gelince eklemek istedim,nasılsın?' Tarzı bi mesaj olmalı kesinlikle. O eğer bu muhabbeti ilerletirse güzel bir sohbet ortamı oluşursa ilerleyen zamanlarda yukardaki mesajlar olur.
Benim tee liseden biri bana ben yanlışlıkla seni reddettim dese,iyiki reddetmiş bu akılla derdim sizi kesinlikle tenzih ediyorum kafanız karışık farkındayım ama en uygun yol hatırladın mı dan yürümek.

Back
X