• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekleyim mi eklemeyim mi ?

Offf kızlar ya boşa heyecan yaptık.
Hiçbiri de değil
Kpss grubundan gelen bildirimmis.
İsteğim duruyor hala reddetmemis

Gidiyordum gidemedim konu heyecanlı gerçekten :D Yalnız diğer çocuğu görüp teklifi kabul etmemek nasıl bir kaderin ağları örmesi durumudur... Yaşanamayan o aşka benim bile canım acıdı :bicak:

Dört saat sonra uyanmam gerekiyor ben hala buradayım, heyecanla beklediğimize değer umarım :D

Gidiyordum gidemedim konu heyecanlı gerçekten :KK70: Yalnız diğer çocuğu görüp teklifi kabul etmemek nasıl bir kaderin ağları örmesi durumudur... Yaşanamayan o aşka benim bile canım acıdı :bicak:

Dört saat sonra uyanmam gerekiyor ben hala buradayım, heyecanla beklediğimize değer umarım :KK70:
Güzel yüreğinden öpüyorum. ...:KK200:
Benim hayatım hep böyle ..
Gerçekten belki de bu yüzden eskiden kurtulamiyorum. .....
Hep bi neden neden neden.....
Elimde olmayan sebeplerle. .

Güzel yüreğinden öpüyorum. ...:KK200:
Benim hayatım hep böyle ..
Gerçekten belki de bu yüzden eskiden kurtulamiyorum. .....
Hep bi neden neden neden.....
Elimde olmayan sebeplerle. .

Ay çok teşekkür ederimm :KK200:

Aklıma ne geldi birden, merkür geriliyor şu sıra. Ve bu yarım kalan şeylerin yeniden gündeme gelmesi için mükemmel bir zaman :) İçime güzel bir his doğdu size dair... Yaşanamayan aşk yaşanır belki de :)

Offf kızlar ya boşa heyecan yaptık.
Hiçbiri de değil
Kpss grubundan gelen bildirimmis.
İsteğim duruyor hala reddetmemis

Kabul edince direkt telefonuna bildirim olarak düşüyor zaten X kişisi isteğinizi kabul etti diye öyle uygulamada kırmızı bildirim olarak gözükmüyor.

Ekleyin bence. Her ihtimali göze alın ama.
Çocuk kabul etmeyebilir.
Kabul edip hiç tepki vermeyebilir.
Bir de sizin için en iyi ihtimal kabul edip bir de tepki verebilir.
Ne kaybedersin ki hiç olmadı heyecan olur güzel olur :)

Ay çok teşekkür ederimm :KK200:

Aklıma ne geldi birden, merkür geriliyor şu sıra. Ve bu yarım kalan şeylerin yeniden gündeme gelmesi için mükemmel bir zaman :) İçime güzel bir his doğdu size dair... Yaşanamayan aşk yaşanır belki de :)
Ayy inşallah ya ne kadar olumlu pozitif düşünüyorsunuzzz. ... inş :KK200:
Belki de hiç bişey olmayacak. .. öyle nötr şeylere aliskinim artık.
Ama güzel olsun inş.

Back
X