- 18 Ekim 2016
- 851
- 841
- 53
- 33
HangisiDigerinde bi ilerleme yok sanırım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HangisiDigerinde bi ilerleme yok sanırım![]()
O beni hatrlamazsa hee. .Hatırlamazsa ya![]()
Bu saatte şimdi kbl ettiyse onun için çevrimiçi olduğumu düşünmesin diye girmiyomAy bak hele![]()
Unutmuş çoktan demekki.Hangisişu ilk sevgili diyosan odun herif ses seda yok
Kız nerden görcek yada ona mı bakcak acabaBu saatte şimdi kbl ettiyse onun için çevrimiçi olduğumu düşünmesin diye girmiyom![]()
Bu saatte şimdi kbl ettiyse onun için çevrimiçi olduğumu düşünmesin diye girmiyom![]()
Tamam bakıyorumKız nerden görcek yada ona mı bakcak acaba![]()
İyi geceler bakıyorum şimdi belki de reddettiAy yapmayın ilk adımı bekleye bekleye tohuma kaçan tipler gibiHayat böyle hesaplar yapmak için çok kısa diyorum kamu spotu tadında veda ediyorum, iyi geceleer
![]()
Offf kızlar ya boşa heyecan yaptık.
Hiçbiri de değil
Kpss grubundan gelen bildirimmis.
İsteğim duruyor hala reddetmemis
Hiçbiri de değil
Yarın belli olur her şey .Çok heyecanlı ![]()
O kadar da saftrik değildir heralde ya ..... bilmiyorumMuhtemelen hatırlamayacak...
Güzel yüreğinden öpüyorum. ...Gidiyordum gidemedim konu heyecanlı gerçektenYalnız diğer çocuğu görüp teklifi kabul etmemek nasıl bir kaderin ağları örmesi durumudur... Yaşanamayan o aşka benim bile canım acıdı
Dört saat sonra uyanmam gerekiyor ben hala buradayım, heyecanla beklediğimize değer umarım![]()
Güzel yüreğinden öpüyorum. ...
Benim hayatım hep böyle ..
Gerçekten belki de bu yüzden eskiden kurtulamiyorum. .....
Hep bi neden neden neden.....
Elimde olmayan sebeplerle. .
Hiçbiri de değil
Gelişmelerden haberdar edin ama heyecanla bekliyorum :)Offf kızlar ya boşa heyecan yaptık.
Hiçbiri de değil
Ayy inşallah ya ne kadar olumlu pozitif düşünüyorsunuzzz. ... inşAy çok teşekkür ederimm
Aklıma ne geldi birden, merkür geriliyor şu sıra. Ve bu yarım kalan şeylerin yeniden gündeme gelmesi için mükemmel bir zaman :) İçime güzel bir his doğdu size dair... Yaşanamayan aşk yaşanır belki de :)