- 18 Ekim 2016
- 851
- 841
- 53
- 33
Kızlar selam
Şimdi benim taa lise 2 deyken okulda bır çocuk benden hoslanip kuzenime çıkma teklifi ettirmisti .
Kuzenim de okulun bahcesinde duruyoruz işte taa karşı tarafta oglanlarin içinde adı berk olsun onu gösteriyor güya . Tabi bu berk gayet karizmatik bi cocuk boylu poslu yakışıklı.
Ama benim kuzen bana berki gösterdiğini sanıyor ben başkası anlıyorum yanında ki tipsiz olanı gösterdi o teklif ediyo saniyorum . Reddediyorum çocuğu .
Kuzenim de gidip diyo Hayır diye.
Neyse işte üzerinden zaman geçiyo yine lisedeyiz bi gün kuzenimle carsidayiz bu berk ordaymis yolda bi yerde. Kuzenim diyo ki bak esra berk çocuğun teklifini kabul etmedin sana nasıl bakiyo diyor.
Ben o an şoka girmiştim. .. Bu mu berkti diye ben yanında ki tipsiz sandım ya dedim.
Kuzenim de berki gördüğümü saniyomus o ana kadar .
Neyse beni bi pismanlik sardı .
Oldu bitti geçti baya.
Yıllar oldu.
Şimdi bu berki tesadüf bi arkadaşımın instg gördüm resmi var adı faruk olsun. Farugun kuzeniymis meğer.
Hep böyle içimden gecirirdim ya çocuğu göz göre göre kaçırdım derdim.
Tevafuk mudur bilmiyorum facesini de buldum.
Aramızda bi konuşma olmadı hiç. .
Faceden istek atmak istiyorum.
Tabi doğru mu olur bilmiyorum.
Akıl verin napim.
Belki kbl etmez de hatrlamaz belki.
Ortak arkds var gerçi .
Siz ne diyosunuz bi umut var içimde ....
Şimdi benim taa lise 2 deyken okulda bır çocuk benden hoslanip kuzenime çıkma teklifi ettirmisti .
Kuzenim de okulun bahcesinde duruyoruz işte taa karşı tarafta oglanlarin içinde adı berk olsun onu gösteriyor güya . Tabi bu berk gayet karizmatik bi cocuk boylu poslu yakışıklı.
Ama benim kuzen bana berki gösterdiğini sanıyor ben başkası anlıyorum yanında ki tipsiz olanı gösterdi o teklif ediyo saniyorum . Reddediyorum çocuğu .
Kuzenim de gidip diyo Hayır diye.
Neyse işte üzerinden zaman geçiyo yine lisedeyiz bi gün kuzenimle carsidayiz bu berk ordaymis yolda bi yerde. Kuzenim diyo ki bak esra berk çocuğun teklifini kabul etmedin sana nasıl bakiyo diyor.
Ben o an şoka girmiştim. .. Bu mu berkti diye ben yanında ki tipsiz sandım ya dedim.
Kuzenim de berki gördüğümü saniyomus o ana kadar .
Neyse beni bi pismanlik sardı .
Oldu bitti geçti baya.
Yıllar oldu.
Şimdi bu berki tesadüf bi arkadaşımın instg gördüm resmi var adı faruk olsun. Farugun kuzeniymis meğer.
Hep böyle içimden gecirirdim ya çocuğu göz göre göre kaçırdım derdim.
Tevafuk mudur bilmiyorum facesini de buldum.
Aramızda bi konuşma olmadı hiç. .
Faceden istek atmak istiyorum.
Tabi doğru mu olur bilmiyorum.
Akıl verin napim.
Belki kbl etmez de hatrlamaz belki.
Ortak arkds var gerçi .
Siz ne diyosunuz bi umut var içimde ....