Tatlı Tarifi Ekler Pasta

Elalis sen tatile falan çıkmıyor musun canım ya... Şöyle bir Avrupa olur bak...kışın indirimler oluyor istemez misinİtalya bu mevsimde çok güzelmiş
Pınar sponsor olsa yaza kadar gelmem geri
Bence sebastian'a göre iyi:)Şansınız var
Ahahaha nevoşum nasıl da tanıyorsun beni
Kahvaltı misafirlerini geçirince başladım tarife.nasıl yorgundum yaparken.başka da müsait günüm yok.
Çikolataya bandırırken kırıldılar,kremayla yapıştırıp devam ettim.krema soğumadığı için heryerden aktı,amaaannn dedim
Sunumu da masanın üstünde dümdük çektim
Boş vaktim olsaydı asla böyle yapmazdım ama

Bu dümdük olan mı
Tatlım sen Avrupa gezisini boş ver...Safariye çık...bak o daha eglenceliymiş.

Bu dümdük olan mı
Tatlım sen Avrupa gezisini boş ver...Safariye çık...bak o daha eglenceliymiş.
Hastalık elhancım benimki evde de sofrayı büyük çoğunlukla böyle hazırlarım.kusursuz olmalı herşey.iftar davetlerinde geceden hazırlarım sofrayı,üstünü örtüp yatarım
Misafirim gelecekse tabağı çanağı akşamdan parlatır masaya dizerim.ikramlıklarım asla aynı renk olmamalı.biri kakaoluysa diğeri çilekli gibi.salatayı bile süssüz koymam sofraya

bu tarifi kesin günde yapmalıyım ama daha küçük yapmak istiyorum nasıl olacak :)
ellerine sağlık çok leziz görünüyor...
yarışmada başarılar :)

bu tarifi kesin günde yapmalıyım ama daha küçük yapmak istiyorum nasıl olacak :)
ellerine sağlık çok leziz görünüyor...
yarışmada başarılar :)
Bu kadar büyük olacağını ben de tahmin etmemiştim
Krema torbasının ucunu ince kesip yapabilirsin canım.benim hamurum tam parmak kalınlığındaydı.kabarınca dev oldular
Lezzeti süper ama gözün kapalı yapabilirsin

denemek lazim ekler pastayi çok seviyorum :)
biraz daha küçük yapmam lazim 20-30 kişiye malzemeleri hemde iki katını

Gözlerimden kalp cıktı resmen Keşke benim olsaa Yarışmada bol şanslar canım,ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…