Ahahaha nevoşum nasıl da tanıyorsun beni
Kahvaltı misafirlerini geçirince başladım tarife.nasıl yorgundum yaparken.başka da müsait günüm yok.
Çikolataya bandırırken kırıldılar,kremayla yapıştırıp devam ettim.krema soğumadığı için heryerden aktı,amaaannn dedim
Sunumu da masanın üstünde dümdük çektim
Boş vaktim olsaydı asla böyle yapmazdım ama
Ahahaha nevoşum nasıl da tanıyorsun beni
Kahvaltı misafirlerini geçirince başladım tarife.nasıl yorgundum yaparken.başka da müsait günüm yok.
Çikolataya bandırırken kırıldılar,kremayla yapıştırıp devam ettim.krema soğumadığı için heryerden aktı,amaaannn dedim
Sunumu da masanın üstünde dümdük çektim
Boş vaktim olsaydı asla böyle yapmazdım ama
Hastalık elhancım benimki evde de sofrayı büyük çoğunlukla böyle hazırlarım.kusursuz olmalı herşey.iftar davetlerinde geceden hazırlarım sofrayı,üstünü örtüp yatarım
Misafirim gelecekse tabağı çanağı akşamdan parlatır masaya dizerim.ikramlıklarım asla aynı renk olmamalı.biri kakaoluysa diğeri çilekli gibi.salatayı bile süssüz koymam sofraya
Bu kadar büyük olacağını ben de tahmin etmemiştim
Krema torbasının ucunu ince kesip yapabilirsin canım.benim hamurum tam parmak kalınlığındaydı.kabarınca dev oldular
Lezzeti süper ama gözün kapalı yapabilirsin
Bu kadar büyük olacağını ben de tahmin etmemiştim
Krema torbasının ucunu ince kesip yapabilirsin canım.benim hamurum tam parmak kalınlığındaydı.kabarınca dev oldular
Lezzeti süper ama gözün kapalı yapabilirsin