Tatlı Tarifi Ekler Pasta

Elalis sen tatile falan çıkmıyor musun canım ya... Şöyle bir Avrupa olur bak...kışın indirimler oluyor istemez misin:confused:İtalya bu mevsimde çok güzelmiş :KK22:
Pınar sponsor olsa yaza kadar gelmem geri :confused:
Bence sebastian'a göre iyi:)Şansınız var:KK70:
Ahahaha nevoşum nasıl da tanıyorsun beni 😍
Kahvaltı misafirlerini geçirince başladım tarife.nasıl yorgundum yaparken.başka da müsait günüm yok.
Çikolataya bandırırken kırıldılar,kremayla yapıştırıp devam ettim.krema soğumadığı için heryerden aktı,amaaannn dedim 😂😂😂
Sunumu da masanın üstünde dümdük çektim 🙈
Boş vaktim olsaydı asla böyle yapmazdım ama 🤦🏼‍♀️

Pınar sponsor olsa yaza kadar gelmem geri :confused:

Ahahaha nevoşum nasıl da tanıyorsun beni 😍
Kahvaltı misafirlerini geçirince başladım tarife.nasıl yorgundum yaparken.başka da müsait günüm yok.
Çikolataya bandırırken kırıldılar,kremayla yapıştırıp devam ettim.krema soğumadığı için heryerden aktı,amaaannn dedim 😂😂😂
Sunumu da masanın üstünde dümdük çektim 🙈
Boş vaktim olsaydı asla böyle yapmazdım ama 🤦🏼‍♀️
Bu dümdük olan mı :KK57:
Tatlım sen Avrupa gezisini boş ver...Safariye çık...bak o daha eglenceliymiş. :KK55:

Bu dümdük olan mı :KK57:
Tatlım sen Avrupa gezisini boş ver...Safariye çık...bak o daha eglenceliymiş. :KK55:
Hastalık elhancım benimki 🙄 evde de sofrayı büyük çoğunlukla böyle hazırlarım.kusursuz olmalı herşey.iftar davetlerinde geceden hazırlarım sofrayı,üstünü örtüp yatarım :D
Misafirim gelecekse tabağı çanağı akşamdan parlatır masaya dizerim.ikramlıklarım asla aynı renk olmamalı.biri kakaoluysa diğeri çilekli gibi.salatayı bile süssüz koymam sofraya 🙈

bu tarifi kesin günde yapmalıyım ama daha küçük yapmak istiyorum nasıl olacak :)
ellerine sağlık çok leziz görünüyor...
yarışmada başarılar :)

bu tarifi kesin günde yapmalıyım ama daha küçük yapmak istiyorum nasıl olacak :)
ellerine sağlık çok leziz görünüyor...
yarışmada başarılar :)
Bu kadar büyük olacağını ben de tahmin etmemiştim 🙈
Krema torbasının ucunu ince kesip yapabilirsin canım.benim hamurum tam parmak kalınlığındaydı.kabarınca dev oldular 😂
Lezzeti süper ama gözün kapalı yapabilirsin 😍

Bu kadar büyük olacağını ben de tahmin etmemiştim 🙈
Krema torbasının ucunu ince kesip yapabilirsin canım.benim hamurum tam parmak kalınlığındaydı.kabarınca dev oldular 😂
Lezzeti süper ama gözün kapalı yapabilirsin 😍
denemek lazim ekler pastayi çok seviyorum :)
biraz daha küçük yapmam lazim 20-30 kişiye malzemeleri hemde iki katını :110:

Gözlerimden kalp cıktı resmen 😍Keşke benim olsaa :KK53: Yarışmada bol şanslar canım,ellerine sağlık :KK60:

Back
X