- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
Aynen çikolatalılar çok fena![]()

Ben nasıl olduda çikolatalı tarif almadım

Nasıl düşünemedim bunu

neyse bir dahaki haftalara daha sıkı hazırlanacağım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen çikolatalılar çok fena![]()
Tamam inşaallah:)
Nasıl düşünemedim bunu
neyse bir dahaki haftalara daha sıkı hazırlanacağım![]()
Pınar sponsor olsa yaza kadar gelmem geriElalis sen tatile falan çıkmıyor musun canım ya... Şöyle bir Avrupa olur bak...kışın indirimler oluyor istemez misinİtalya bu mevsimde çok güzelmiş
![]()
Ahahaha nevoşum nasıl da tanıyorsun beniBence sebastian'a göre iyi:)Şansınız var![]()
Teşekkür ederimAyyy kivili frambuazlı canım çekti valla ellerine sağlık canım
Seninki iyiiiiiiii
Nasıl düşünemedim bunu
neyse bir dahaki haftalara daha sıkı hazırlanacağım![]()
Bu dümdük olan mıPınar sponsor olsa yaza kadar gelmem geri
Ahahaha nevoşum nasıl da tanıyorsun beni
Kahvaltı misafirlerini geçirince başladım tarife.nasıl yorgundum yaparken.başka da müsait günüm yok.
Çikolataya bandırırken kırıldılar,kremayla yapıştırıp devam ettim.krema soğumadığı için heryerden aktı,amaaannn dedim
Sunumu da masanın üstünde dümdük çektim
Boş vaktim olsaydı asla böyle yapmazdım ama![]()
Hastalık elhancım benimkiBu dümdük olan mı
Tatlım sen Avrupa gezisini boş ver...Safariye çık...bak o daha eglenceliymiş.![]()
Bu kadar büyük olacağını ben de tahmin etmemiştimbu tarifi kesin günde yapmalıyım ama daha küçük yapmak istiyorum nasıl olacak :)
ellerine sağlık çok leziz görünüyor...
yarışmada başarılar :)
Tepside dinlenirken de kabarıyorlar canım dikkat etbu tarifi kesin günde yapmalıyım ama daha küçük yapmak istiyorum nasıl olacak :)
ellerine sağlık çok leziz görünüyor...
yarışmada başarılar :)
denemek lazim ekler pastayi çok seviyorum :)Bu kadar büyük olacağını ben de tahmin etmemiştim
Krema torbasının ucunu ince kesip yapabilirsin canım.benim hamurum tam parmak kalınlığındaydı.kabarınca dev oldular
Lezzeti süper ama gözün kapalı yapabilirsin![]()