• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Eklediğim resimdeki saç modelini nasıl yapabilirim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
canım arkadşa olarak ekledim seni kabul edersen resmine yakından bakarım ve bence olabilir saça ışık atmak daha hacimli gösterio kesinlikle yakışacağına eminim:)

netı yenı actıgım ıcın yenı kabul ettım cnm sagol bu arada ınsallah yakısır ya da kum sarısı dusunuyorum bu arada bak bu renk :Eki Görüntüle 316429 ama bu saclarımın ustune olmaz heralde ya ama cok guzel nese an ıyısı sarı ısık attırmak galıba :)

çok hoş bir renk ilerde saç renginden sıkılırsan kullanmayı düşünebilirsin bence şu an ki saç rengin çok hoşşş:)

çok hoş bir renk ilerde saç renginden sıkılırsan kullanmayı düşünebilirsin bence şu an ki saç rengin çok hoşşş:)

cok tesekkur edrım cnm :) bu arada denedın mı bu modelı uzman tv ye falan bak cnm topuz modellerıne belkı bulabırsın yapılısını

Back