evet, su kaset tipi olanlar degil mi? aslinda en ucuzu olanlar ama onemli olan isini gormesi. reglden bir hafta once gosteren var mesela burda, sekilleri biraz daha degisik, ucunda idrari ceken pamugumsu bisey var...onlar 10 dolara yakin. ben ilk gebeligimi onunla ogrenmistim(
yumurtaların ne durumda kaç tane varmış benim 5 tane nerde çokluk orda .....inşallah öyle olmaz
valla canım ben burda bir çşit gördüm orda farklı farklı vardır. ne zaman batın?
ekliyorum canım:).. Beni de eklermisiniz. 7 Ekim :S
ekliyorum canım,, bu sirke ile yıkama olayını anladım da orayı nasıl yıkayacakmışız onu anlayamadımBenide ekler misinpopp 12 ekimde bat im.kizlar doktora akintinin bir hamilelik belirtisi olup olmadigi sordum yok oyle birsey dedi akintin olaursada suyun icine az sirke damlat yika dedi cunku insan florasi asidikve sen sirkeli su yikadiginda ordaki tum pisligi atar tertemiz olur.ama tabi mantar vb gibi bakteri gibi akinti oldugunda yapabilirsiniz.seffaf yapiskan akinti normaldir dedi.ben sirkeli su ile yikadiktan sonra akintim gelmedigini soyledim temizlenmis o zaman dedi.bana koca kari ilaci muamelesi yapan arkadaslarim 3 kadin dogumcunun 3 de ayni seyi soyledi pendik bolge hastanesi kadin dogumcu mustafa ozbek gata ve capada egitim almis bir doktor isterseniz kendisine sorabilirsiniz.
tamam canım ekliyorum..misinpoop benide eklermisin ekim 15
teste çok güvenme bence batını bekle:)benimde kısmetse ekimde bu ayda olmadı. test yaptım negatif((
batını bekle canım idrara geç geçiyomuş kırmızılar gelmedikçe umut var bence:)bende yaptım negatif çıktıyarın bat günüm erken mi acaba.
canım kan testi yaptırsaydın yabenim bat 30 eylüldü beklentim yoktu ekimi göze almıştım ama hala gelmedi test yaptım 2 gün önce negatif çıktı hala bir belirti yok kafayı yiycem
inşallah bebiş vardır canım bekle bakalım:)benimde 2 ekimdi hala gelen giden yok testte negatif malesefff(
moralim sıfır
evet en son durum gelen giden yok kızlarrr:) ama karnım ağrıyooooocanım batın bugün haberler nasıl var mı gelen giden
tamam canım hoşgeldinnnn ekliyoruuummm:)))lütfenn beniide ekleeyinn bat 16 ekimmm
tamam canım hoşgeldinnnn ekliyoruuummm:)))
hoşşşbuldukk inş bebişlerddeee buluruzzzzz (bu grubun enerjisii yüksekkkk bastan sona okuyorummm
yumurtlamanın habercisi olan o sünen akıntı bol miktarda var 2 gündür, nette ovulasyon tarihini hesapladığımda 3-8 ekim çıkıyor ama ovulasyon testinde çizgi çok silik((( bu testte kaç gün koyu kalıyor?
ayy bırak şu çizgiyi falan.. çalışmayı bırakma sakın.. ama testini de yine de yap ama takılma fazla çizgiye.. belki idrarın yoğun değilmiştir su falan içtiysen... ben araştırdım bu konuyu önceden ve o yumurta akı gibi olan akıntı yumurtlama gerçekleşmeden 24 saat önce gelirmiş canım:)yumurtlamanın habercisi olan o sünen akıntı bol miktarda var 2 gündür, nette ovulasyon tarihini hesapladığımda 3-8 ekim çıkıyor ama ovulasyon testinde çizgi çok silik((( bu testte kaç gün koyu kalıyor?
canikom test hazırda bekliyo batım bugün evet ama karın ağrım iyice arttı kasıklarım çokkötü ağrıyo ha oldum ha olacağım yaniiisenin bat degil mi bugun seker? var mi belirti? testin hazirda bekliyo mu?
bugun ayin 4'u degil mi, neden panik yaptin?
canikom test hazırda bekliyo batım bugün evet ama karın ağrım iyice arttı kasıklarım çokkötü ağrıyo ha oldum ha olacağım yaniii
ayy bırak şu çizgiyi falan.. çalışmayı bırakma sakın.. ama testini de yine de yap ama takılma fazla çizgiye.. belki idrarın yoğun değilmiştir su falan içtiysen... ben araştırdım bu konuyu önceden ve o yumurta akı gibi olan akıntı yumurtlama gerçekleşmeden 24 saat önce gelirmiş canım:)
hayır canım çıkmadı ama ben bu gidişle başı değil sonu çekicem yeni batım 30 ekiminşAllah olmazsssınn we başı çekersın galıba henuz bı hamiiş çıkmadı demi ;?
yahu 3 lira imis bir test yap gitsin, regl gelmezse bir tane daha alirsin, feda olsun bebeisine...canikom test hazırda bekliyo batım bugün evet ama karın ağrım iyice arttı kasıklarım çokkötü ağrıyo ha oldum ha olacağım yaniii
internette tarif edilen o akıntı geldiği zaman koyu olması gerekiyor çizgininde ikisi çakışmadı onun için panikledim((( sanırım fazla abarttım bilgi bombardımanı oluyo birazda :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?