- 1 Eylül 2012
- 426
- 10
cok ilgin ve cok gusel bir haber bu, topigimizin ilk hamilesi mi oluyorsun simdi:)))
ben de yumurtalik tarafinda degil de ortada, rahimde ara ara kramplar oluyor, insallah iyi biseydir...
inşallahhh canım yaa....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok ilgin ve cok gusel bir haber bu, topigimizin ilk hamilesi mi oluyorsun simdi:)))
ben de yumurtalik tarafinda degil de ortada, rahimde ara ara kramplar oluyor, insallah iyi biseydir...
teşekkür ederim canım:) iyiyim ama kırmızı hanımlar misafirliğe gelicekler bekliyoruz hala sen nasılsın karnım şişti falan demişsin bence sen hamişsin şekerimpişt poppp.... geçmiş olsun tatlım ( ağrıların için ) inşallah kısa sürer .... iyimisin?
ben kan testi yaptırdım popp ondan eminim,düşük tehlikem olduğu işin yaptırdım iğne kullanıcam da yani bu ay malesefekliyorum canım:)
ekliyorum canım,, bu sirke ile yıkama olayını anladım da orayı nasıl yıkayacakmışız onu anlayamadım
tamam canım ekliyorum..
teste çok güvenme bence batını bekle:)
batını bekle canım idrara geç geçiyomuş kırmızılar gelmedikçe umut var bence:)
canım kan testi yaptırsaydın ya
inşallah bebiş vardır canım bekle bakalım:)
evet en son durum gelen giden yok kızlarrr:) ama karnım ağrıyooooo
teşekkür ederim canım:) iyiyim ama kırmızı hanımlar misafirliğe gelicekler bekliyoruz hala sen nasılsın karnım şişti falan demişsin bence sen hamişsin şekerim
söylemiştin önceden sanırım pıhtılaşma vardı di mi.. inş önümüzdeki aya güzel haber verirsin canım:)ben kan testi yaptırdım popp ondan eminim,düşük tehlikem olduğu işin yaptırdım iğne kullanıcam da yani bu ay malesef
topiğimizde bir hamile ve hamile haberi var ama listemizde yokmuşşşcanım bendede adet belirtileri vardı ama olmadım döllenme olabilir eğer kasıklarda yada yumurtalıklarda ağrı varsa.ayrıca hem kan testi yaptım hem eczaneden test alıp yaptı negatif cıktı meğer hamileymişim.ultrasondan bugün öğrendim.doktora tahlil yaptım ama negatif cıkmıştı dedim.onlar yanıltabiliyor dedi.neye inanıp inanmayacağımıza sastım
ben kan testi yaptırdım popp ondan eminim,düşük tehlikem olduğu işin yaptırdım iğne kullanıcam da yani bu ay malesef
söylemiştin önceden sanırım pıhtılaşma vardı di mi.. inş önümüzdeki aya güzel haber verirsin canım:)
ehehehhee:)))) o cincik kadar şey daha neler yapıcak canım kocamaaaaan olucak davul gibi şişceksinevde yokuuuzzzzzzz gelmesinler.... napalım başka sefere artık... bu aralar hiç iyi ev sahibi değiliz duyrulur....
evet ben hamişim ve bu cincik kadar şey böle kocaman göbek yaptı
ben böyle oluyorum canım iniyo sonra
topiğimizde bir hamile ve hamile haberi var ama listemizde yokmuşşş
canım hayırlı olsun bebişin
aaaa sakın öyle hislere kapılmaa ne zaman geleceği belli olmaz bebişlerimizin... eninde sonunda Allahın izniyle geleceklerpıhtılaşma yok bende 2kere düşük yaptım düşük için iğne kullanıcam canım ben uzun bir sürede düşünmüyorum gerçi artık kafam çook karışıkkk oofff....
kaçırdık...
aaaa sakın öyle hislere kapılmaa ne zaman geleceği belli olmaz bebişlerimizin... eninde sonunda Allahın izniyle gelecekler
ehehehhee:)))) o cincik kadar şey daha neler yapıcak canım kocamaaaaan olucak davul gibi şişceksin
ay keşke keşke keşkeeeeee...yani bende hamişsem bu topıkdeki herkesde hamiş olur bu belirtilerle...
sen kendine bak hıııııı...... karnında ağrıyo kırmızında yokkkkkk.....
gebe gebe geeeebeeeeeeee
aaaa sakın öyle hislere kapılmaa ne zaman geleceği belli olmaz bebişlerimizin... eninde sonunda Allahın izniyle gelecekler
sorma dicemm yaa ... moral olsun diye listeye yazsaydık bariiii)))
çocuk için insanın kafasının çok rahat olması lazım ama benim değil o yüzden artık düşünmüyorum ama tabi herşeyin hayırlısı olsun artık sizden gelecek güzel haberlere bakarım