İnsan buraya yapışıp kalıyor yakında kocamla hiçbirşey olmadan burdan bebek beklicek duruma gelicem :) ortak beklentisi olunca insanın böyle oluyormuş demekki...Hepimiz umarım birbirimizin en tez ve hayırlı vakitde bebiş haberlerini alırız.
Kolay hamile kalabilmek için öğrendiklerimizi paylaşalım diyorum...Benim duyduklarım...
Rahim temiz olacak bakteri mantar vb. gibi durumlar olmayacak,
Kist, miyom hamileliği zorlaştırırmış (bunun için soğan kürü çok işe yarıyormuş burdan okuduklarımdan öğrendiğime göre),
bol vitaminli kemik sulu çorbalar, meyveler,incirler,ballar,pekmezler yenilecek eşlerde aynı şekilde,
2 gün arayla ilişkiye girilecek çok sık ilişkide sperm kalitesi düşermiş,
ovulasyon günlerinizi daha iyi değelendirmemiz gerekirmiş çünkü yumurta 1 gün yaşarmış,
ilişki sonrası ayaklar yukarı kalça altına yastık bir süre bu pozisyonda durmak gerekirmiş(hemen banyo,tuvalet yasak),
birde bu koca karı lafı olabilir ama eskiden çocuk isteyen kadınlar hamama gidermiş o sıcak taşa oturmak iyi gelirmiş...
Gebe kalmak için uygun pozisyonlar varmış belki internetden bulabilirsiniz.Birde dua ediyoruz..
Benim bildiklerim bu kadar yanlışım varsa düzeltin, sizin bildikleriniz varsa lütfen paylaşın