- 6 Haziran 2012
- 266
- 30
topiğimize yeni hamişlerden birini transfer etmeyi teklif ediyorum ...
gerekirse her yola başvuralım topiğimiz hamişsiz kalmasın
Fikrine katılıyorum canım.Hamişlerimiz olana kadar topiği idare etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol crocus domuzcuk ekibi olarak atlattık çok şükür aman kendinize dikkat edin
ayyy aman yarabbim şükür buna da seninle idare edicez artık:))))
kalk bi koşu test yapıver de coşalım azıcık şurda canımmm
nasıl yani canım, yanlış anlamadıysam iki adet arası tekrar mı adet oldun:?nasılsınız kızlar bir şey sormak istiyorum size ben yumurtlama günümde adet oldum ama 7 gün sonra yumurtlama sizce bu yumurta işe yarar mı yani çok kısa zamanda olduğu için tuhaf geldi yoksa bu ayı da mı es geçmeliyim
nasılsınız kızlar bir şey sormak istiyorum size ben yumurtlama günümde adet oldum ama 7 gün sonra yumurtlama sizce bu yumurta işe yarar mı yani çok kısa zamanda olduğu için tuhaf geldi yoksa bu ayı da mı es geçmeliyim
merak etme dicecim lastrose dan ümitliyim ben bizim de bi hamişimiz olacak inşallah
aminnn canım... :)inş canım bir daha böyle hastalıklara yakalanmamak dileğiyle.....
nasılsınız kızlar bir şey sormak istiyorum size ben yumurtlama günümde adet oldum ama 7 gün sonra yumurtlama sizce bu yumurta işe yarar mı yani çok kısa zamanda olduğu için tuhaf geldi yoksa bu ayı da mı es geçmeliyim
Ahh canımm paramı dayanır bana tükettimmmmmmm olsaaaaaaaa dururmuyum???????? Hemen yapardım testi şuan =)
bende evde bir tane var yolliiim sana... :))))Ahh canımm paramı dayanır bana tükettimmmmmmm olsaaaaaaaa dururmuyum???????? Hemen yapardım testi şuan =)
aynen canım benim adetim 30 günde bir olur 16. gün yumurtlarım bu ay 17.gün kanama oldu doktora gittim adet olmuşun normal dedi bugün ilk günün 30 gün sonra olursun yine normale döner dedi ama o kanama 3 gün sürdü 7. gün yumurtladım (ovulasyon testinden anladım) tabi ki değerlendirdim ama kafam karıştınasıl yani canım, yanlış anlamadıysam iki adet arası tekrar mı adet oldun:?
aaaaa bak görüyosun di mi sırf hamiş haberi alabilmek için teklifler bile geldi:))Atasehir dolaylarindaysan hemen getirelim :)
canım kanaman az mı oldu bilemiyorum ama yerleşme kanaması geliyo aklıma birde.. olabilir mi acaba?aynen canım benim adetim 30 günde bir olur 16. gün yumurtlarım bu ay 17.gün kanama oldu doktora gittim adet olmuşun normal dedi bugün ilk günün 30 gün sonra olursun yine normale döner dedi ama o kanama 3 gün sürdü 7. gün yumurtladım (ovulasyon testinden anladım) tabi ki değerlendirdim ama kafam karıştı
aynen canım benim adetim 30 günde bir olur 16. gün yumurtlarım bu ay 17.gün kanama oldu doktora gittim adet olmuşun normal dedi bugün ilk günün 30 gün sonra olursun yine normale döner dedi ama o kanama 3 gün sürdü 7. gün yumurtladım (ovulasyon testinden anladım) tabi ki değerlendirdim ama kafam karıştı
bende evde bir tane var yolliiim sana... :))))
Atasehir dolaylarindaysan hemen getirelim :)
canım kanaman az mı oldu bilemiyorum ama yerleşme kanaması geliyo aklıma birde.. olabilir mi acaba?
destekte son nokta ....