- 26 Temmuz 2012
- 512
- 0
niye canım, gece gürültü olmuyo muYa yokkkkkkkkk burdayız kızlarrrrrrrrrr çamaşır makinesini çalıştırıp geldim hemennnnnnnnnnn geceleri açıorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye canım, gece gürültü olmuyo muYa yokkkkkkkkk burdayız kızlarrrrrrrrrr çamaşır makinesini çalıştırıp geldim hemennnnnnnnnnn geceleri açıorum ben
Ya yokkkkkkkkk burdayız kızlarrrrrrrrrr çamaşır makinesini çalıştırıp geldim hemennnnnnnnnnn geceleri açıorum ben
niye canım, gece gürültü olmuyo mu
bugün çoookkk sessiz burası hayırdır kızlar??????????????????????????????????
tabii ki canım hoşgeldinnn sen de beni topiğine yazarsan sevinirim 4 ekim batım:) inşallah uğurlu geliriz birbirimize canım
alt kattaki kadına gıcık oluyosun dimi lastrose doğruyu söyle
kızlar selam herkes iyi mi?
ben bugün daha iyiyim, dicecim sen nasılsım iyileştin mi?
gerçekten ekim girdi topic sessizleşti...
bi hamile haberi alsaydık çoşacaktık ama ekim geldi kızlar yok ortada
bi hamile haberi alsaydık çoşacaktık ama ekim geldi kızlar yok ortada
He yaaaaaaaaaaaa hakket uyuz oluomm =) Nrden anladınn ki inadına gürültü yapıorumm diemi=))))
Diğer topiklerde hamile haberleri almaya başlamışlar bizde tık yok
ayyy aman yarabbim şükür buna da seninle idare edicez artık:))))1 ve 2 ler nerde bilmem ama 3ler burda =))))))))))))))))))))))))))))
sağol tatlım bende iyiyim, şükür bi problem kalmadı...
şifalı nescafeler sağolsun...
ben sevmedim sessizliği
kesinlikle amaçlar aynı gönüller bir... hamiş kalmazsak kasımda tek topic oluruz inşallahhhSizi alkışlıyorum bu bir dostluk örneği aynı şeyi hissediyor, aynı noktada buluşuyoruz
mükemmelsiniz...
bat 10 ekim
İyileşmenize sevindim kızlar.