duvarına kadınlar klübü bayanları burdamısnız yazdım :))
bulamadım galıba...adı anne ve bebege dair ne varsa degılmı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duvarına kadınlar klübü bayanları burdamısnız yazdım :))
tatlılar, canım arkadaslarım, aynı derdı paylasan arkadaslarım benım sızı nekadar cok sevsemde ben kacar hehehheeee ::66 ben sızlerın arasına gırdımmı saatı unutuyorum vallahııııııı...hepınıze ıyı geceler..yarın yenı umutlarla yenı calısmalarla ve yenı mutluluklarla uyanalım ınsallah ....öpüldünüzzzzzzzz
kızlar ben de çıkıyorum siz coşmaya devam edin süpersiniz... iyi gecelerrrr. öpüldünüz....
bulamadım galıba...adı anne ve bebege dair ne varsa degılmı canım
evet canım 38.803 kişi var
canım hiç bilgim yok nette gezindim biraz ama maalesef bulamadım cevabı yalnız burası başka sorularını giderebilir belki Yumurta Çatlatma İğnesi Nasıl Yapılır-Yumurta Çatlatma İğneleri İle Hamile Kalanlar | Sağlık, diyet, zayıflama, cilt bakımı, estetik ameliyatlar sen kaçıncı ayındasın bir seneden sonra yaplıyormuş bu
[h=3]OVITRELLE mi ilacın adı subkutan denilen derinin alt kısmına uygulanıyor kolun dirsekle omuz arsındaarkada kalan kıımdan iğnesi küçüktür tatlım[/h]
1 ekimden herkese günaydınn,benim bu aydan pek umudum kalmadı 30 günde bir regl olan biri olarak en önemli günleri kaçırdımm neyse bende size bakarım artık aranızda hamiş varmı diye
bizi ısyan ettırmeyın bebelerımız ::66 ısyaaaaaannn....babaları baskıdan kurtaralım
yasasın kadınların güçü..bebıslerımıze de bakarız kılolarımızlada basa cıkarız evelallah ::66.....onlar fazla yormazlar anacıklarını
heh heh heh daha çoookkk kıskanırlarr biz .... 2013 ayı anne adayları diye bı topikde açalımda görsünler o zaman muhabbetin dibini dimi kızlar...
hepinizi öpüyorum izninizle bu dice kaçarr... hadi canlarım hadı herkese kolay gelsinnnn
gobekten bacaktan koldan yapiliyor canimteÅekkürlerr:))dr a sormayı unutmuÅumda karındanda yapılır yazıyodu içinde o yüzden
kızlar 1 ekimdi ama ben adetimden 15 gün sonra tekrar adet oldum şok oldum hatta konuda açtım yerleşme kanaması olsun dedim ama değilmişş şimdi tekrar denemelerdeyim adetimde bi sorun olmazsa 13 ekim olur heralde karıştı benim işler :) 15 gün sonra adet nedendirki warmı bilennn
canım ben de senden haber bekliyodum değiştiriyorum canım üzülme 13 ekimde veririz biz de müjdeyisanırım 13 ekim adet günümm bakalımmm bu ayda mı hüsran olcak yoksa bebişimm gelcekmi hayırlısı diyorumm en kısa zamanda anne olmak dileğiyle.......
canım geçmiş olsun sana da... toptan topic hastalandı.. bizden bu ay hamiş çıkmıycak mı?Bende grip oldum tam süper oldu ilaç içmiyorum, bal ve pekmeze verdim kendimi..