Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sizin ilk denemeniz mi
yada başka bebişler var mı ne kadardır krunmuyosunuz
benim lik ayım daha
ay canım yaaa.. sütlü kahve güzel olur bak:) ee adam naapsın baktı ki elden başka bişey gelmiyo sana kendini ne iyi hissettiriyosa onu önermiş:)evet evet işte ondan anladığım kadarıyla branş öğretmenisin canım iyi o zaman daha iyi olur gidersen iki saat dayanırsın hem laf duymaz hemde evde kafan rahat rahat dinlenirsin ... arkamdan ne diyolar diye takmazsın kafana .. sabah şööle az sütlü bi kahve yaparsın kendine dipçik gibi olursun hastayım ya eşim iki gündür bana ' bebişim sana kahve yapıyım mı bak çok iyi gelcek iyileşceksin hemen' diyo napsın adam biliyo nane limon ıhlamur içemeyeceğimi onun ki öğrenilmiş çaresizlik oldu valla .... ende öyle diyim sana çok iyi gelir bak hemen iyileşirsin
kızlar sizin kaçıncı denemeniz birde ilk bebeklerinizi mi beklıyorsunuz
ben topiğe daldım direk
4. ayım benim de cnm, bi de bakmışsın ilk aydan hamişsinnn..:) olur mu olur:)kızlar sizin ilk denemeniz mi
yada başka bebişler var mı ne kadardır krunmuyosunuz
benim lik ayım daha
ay canım yaaa.. sütlü kahve güzel olur bak:) ee adam naapsın baktı ki elden başka bişey gelmiyo sana kendini ne iyi hissettiriyosa onu önermiş:)
benimki de bana az önce özel bi karışım!?! yapmış kendince iğrençti ama ayıp olmasın, kırılmasın diye içtim
kahır çekiyolar naapsınlar:) bugün sana yarın bana bende öptüm tatlımnapalım bizde az fena değiliz ama ,kociş olmak kolay değil iyi günde kötü günde .... hadi öptüm
ayy amannn yarabbimmm bu ne tatlı bişey böyle geriye doğru okuyarak gidiyodum yeni gördüm...kızlarr bakın bu benim oğlummmm
benim 4 ekim canım az kaldı yanisenin ne kadar var pop
kızlar selam bugün ilk defa yumurta akı gibi uzayan akıntımı bu kadar net gördüm çünkü daha önce hiç dikkat etmiyodum eşimi hemen öğlen esir aldım yalnız bu akıntı yumurtlama oldu mu ,olacak mı demek araştırdım ama tam net bi bilgi yok:SSS
bir de ekim ayınınhamiş adaylrı çok sabırlı ben olsam yapmıştım testi 1-2 gün kala
canım iyiyim diyebilmeyi çok isterdim ama yatak döşek yatıyorum... yarın okula nasıl gidicem onu düşünüyorum... sürekli burun spreyi sıkıyorum Allah sonumu hayır etsin
sen nasılsın?
evet ya sahi gerçekten bir k.doğumcu varsa bu sorunun cevabını söylesin lütfen:13:keşke aramızda birde kadın doğumcu olsa değilmi her soruyo şak cevap alsak, bu durumu bende çok merak ediyorum, sen her günü değerlendir bence :)
kızlarrrr çatlatma iğnesi nrden vuruluyoooo:)) otriville