gitmedim dr a ilk defa oldu die yine olursa erken gidebilirimm....ewt olsunda 13ü olsun farketmess :)) bu arada o uzayan akıntı ne demek bende emrak ediyorum yumurtlama günü diolar bide çatlama diolar anlamıyorum ne zaman çatlıo ne zmn birlikte olmak gerekir
15 gün sonra gelmesi stresle veya hava değişimiyle falan alakalıdır heralde
şu akıntı olayını da denemedim ben hiç,çok acemi gördüm kendimiben 8-10-12-14 gitmeye devam ediim en kolayı bu
bugün bi gömlek aldım kendime xs, sonra da düşündüm hamile kalırsam sığar mıyım acaba içine die.şimdi gittim giydim göbek kısmına da bişiler sokuşturdum çok tatlı oldu beeee,hadi artık bu ay gel bebişimmmmmm
ben de çok iyi bilmiyorum hangı manaya geldiğini sadece çok çalış anlamına geliyo onu biliyorummmo yüzden çok iyi yapmışsın canım gelsin bebişlerrrr
bilmiyorum kızlar ama siklusum 24-25 gün arası değişiyo.. ve bugün 10. günümdü sanırım yumurtladımya oldu yada olmak üzere demek canım bugünü değerlendirmiş sin zaten yarını da değerlendir sen yarın da olabilir yumurtlama
bilmiyorum kızlar ama siklusum 24-25 gün arası değişiyo.. ve bugün 10. günümdü sanırım yumurtladım
ama şimdi diyorum ki birazdan yine çalışma mı yapsak hani garanti olması babında
bilmiyorum kızlar ama siklusum 24-25 gün arası değişiyo.. ve bugün 10. günümdü sanırım yumurtladım
ama şimdi diyorum ki birazdan yine çalışma mı yapsak hani garanti olması babında
olsun ölenlerin yerine göndersem fena olmaz orduyu çoğaltmak lazımSpermler 3 güne kadar yaşıyor zaten bence gerek yok ama yarında çalışma olursa garanti olur.
bence de üstüste yapmak sperm kalitesini azaltır,mantıken de öle aslında.çok beklemek de ii diilmiş,çok ara vermek yani,ama o zaman noluo ona kafam basmıo bekledikçe daha yoğun olur spermler,daha ii olmaz mı yani:44:
komşu ekim topiğinede şöleee bi göz attım :111: orda da yok henüz bebiş haberi kızlar
kızlar bu konuyla ilgili anket buldum:)
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ile-kald305n305zg252n-a351305r305-m305-2.html
kızlar bu konuyla ilgili anket buldum:)
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ile-kald305n305zg252n-a351305r305-m305-2.html
fazla fark yok gibi
bir de ekim ayınınhamiş adaylrı çok sabırlı ben olsam yapmıştım testi 1-2 gün kala
hmmm aralarında çok da fark yok yani:26:
aman yaa valla aslında kasmamamız lazım kendimizi, zevkini çıkarmak lazım(yapabilene işte...)
ayyy benim bu akşam başlayasım vardı ama eşim geç gelicek yaaaaa, kimbilir 1de mi geliiir 2de miii onu mu beklicem şimdi öffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?