Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kizlarr bizde ilk defa bu ay bebek calismalarina basladik ...:) benim adetim ayin 30du geldi benm yumurtlama donemim ne zaman? haaa bide bazen 4 veya 5 gun gec gelio gecen ay 2 gun gecc geldi nasil hesapliyoruz ve cabuk hamile kalmak icin neler yapilmali tecrubeli arkdaslar yardim edebilirmi aceba Allah herkesse hayirli evlat nasip edsin tessekurler..
kızlarr listeye eklenmek isteyen varsa lütfen bana bildirsinn...
30 ekim:) bu ay iğne tedavisine başlıyorum inşallah tutar
Bende ekim ayından ümitliyim kızlar ,işe giriş ayım evlilik ayım :) eğer kırmızı gelmezse bize en güzel hediye olacak bat tarihim 5 ekim :) benide ekler misiniz inşallah hepimiz güzel haberler veririz kızlar
ayyy gelecek ay hepimizzzz yazalım artık topiğimiz oluoooooooo diee:=))
kızlarr listeye eklenmek isteyen varsa lütfen bana bildirsinn...
canım hamile olsan da keşke çıkarsak seni listeden:) bugün test yaptın mı var mı bir gelişme...?kızlar ben bugün bi test yaptım.
çok silik bi çizgi çıktı..
listeden çıkarılma ihtimalim var mı ne dersiniz: )
canım sen kaç günde bir adet oluyosun?selam kizlarr bizde ilk defa bu ay bebek calismalarina basladik ...:) benim adetim ayin 30du geldi benm yumurtlama donemim ne zaman? haaa bide bazen 4 veya 5 gun gec gelio gecen ay 2 gun gecc geldi nasil hesapliyoruz ve cabuk hamile kalmak icin neler yapilmali tecrubeli arkdaslar yardim edebilirmi aceba Allah herkesse hayirli evlat nasip edsin tessekurler..
canım herkes gg den ucuza alıyo ama güvenli mi tartışılır... kaçıncı günden itibaren olduğu adet periyoduna göre belirleniyor... kaç günde bir oluyosunKızlar ben bu ay ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum. aranızda kullanan varsa yardımcı olabilir mi ? hangı marka daha güvenilir, kaçıncı günden itibaren ne kadar kullanacağım? anlayacağınız pek bi bilgim yok:26:
merhaba beni de ekler misin 13 ekim. herkes için hayırlısı olsun inşallah,Allah gönlümüze göre versin inşallah..
slm ben bu ay aşılma tedavisindeyim inş. hamiş kalcam :))))) beni de ekleyin anacım 13 ekim ....
beeeeeennnnnn eylül 27'sinde kırmızı görmek istemioruuuuummm :=) ALLAHIM inşallahhhh bu ayın sonunda hamiş kalırım:=) klomen tedavisiyle inşallah bu ay iyi sonuç alırım ALLAHIM heeeeerkesi bizleri benide anne2lik vasfından mahrum etme ! aminnnn
bat 7 ekim kızlar beni de ekler misiniz listenize
eylül geçti gitti sıra ekimde 8 EKİM...
selam kizlarr bizde ilk defa bu ay bebek calismalarina basladik ...:) benim adetim ayin 30du geldi benm yumurtlama donemim ne zaman? haaa bide bazen 4 veya 5 gun gec gelio gecen ay 2 gun gecc geldi nasil hesapliyoruz ve cabuk hamile kalmak icin neler yapilmali tecrubeli arkdaslar yardim edebilirmi aceba Allah herkesse hayirli evlat nasip edsin tessekurler..
canım herkes gg den ucuza alıyo ama güvenli mi tartışılır... kaçıncı günden itibaren olduğu adet periyoduna göre belirleniyor... kaç günde bir oluyosun