- 22 Temmuz 2012
- 170
- 6
kızlarr listeye eklenmek isteyen varsa lütfen bana bildirsinn...
30 ekim:) bu ay iğne tedavisine başlıyorum inşallah tutar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr listeye eklenmek isteyen varsa lütfen bana bildirsinn...
inşallah canım... :)30 ekim:) bu ay iğne tedavisine başlıyorum inşallah tutar
kizlar beni de ekleyin listeye...bat 13 ekim...
30 ekim:) bu ay iğne tedavisine başlıyorum inşallah tutar
listeye 6 ekim yazın bakem:) 3aydır başarısız gerçi belki senin topik uğurlu gelir
hayırlısı herkes için
benide unutmayıııııınn benide yazınn benimde beklenen 1 ekim ahhhh inş gelmez allahım neolur kalbimize göre ver
yazın kızlar 21 ekim :S
olsun canım inşallah bu topik ve ekim ayı sana uğur getirecek:)canım benim bat tarihim değişti:) gelmesin diye beklerken bi de iki gün erken geldi..13 ekim olarak değiştirir misin?
benide unutmayıııııınn benide yazınn benimde beklenen 1 ekim ahhhh inş gelmez allahım neolur kalbimize göre ver
Allahım bu topicte hamile kalmayan kalmasın inşallah...
bismillahirrahmanirrahim...
beklenen adet tarihlerimiz (BAT):
Mucize_GE_..........1 ekim
Nilru....................1 ekim
popp....................4 ekim
tanemC................6 ekim
dice.....................9 ekim
karanfilll.............13 ekim
birdgirl...............13 ekim
cemrecik.............13 ekim
rean...................21 ekim
kardelen03.........30 ekim
bakarsın olur mu olur valla... o zaman ekim kesinlikle senin ayın olacak diyelim olsun...Bende ekim ayından ümitliyim kızlar ,işe giriş ayım evlilik ayım :) eğer kırmızı gelmezse bize en güzel hediye olacak bat tarihim 5 ekim :) benide ekler misiniz inşallah hepimiz güzel haberler veririz kızlar
bakarsın olur mu olur valla... o zaman ekim kesinlikle senin ayın olacak diyelim olsun...
selam kizlarr bizde ilk defa bu ay bebek calismalarina basladik ...:) benim adetim ayin 30du geldi benm yumurtlama donemim ne zaman? haaa bide bazen 4 veya 5 gun gec gelio gecen ay 2 gun gecc geldi nasil hesapliyoruz ve cabuk hamile kalmak icin neler yapilmali tecrubeli arkdaslar yardim edebilirmi aceba Allah herkesse hayirli evlat nasip edsin tessekurler..